Бой
Бой
Отнесох днес една небрежна кръчмарска, няма поражения, да чукна на дърво, ама ме психираха нашите, че ако ме боли зъб може да е умъртвен в основата. Мене малко ме боли десният преден, преди кучешкия, но само като го бутна, с език да кажем. Случвало ли ви се е нещо такова, според вас има ли повод да се притеснявам? Ще отида на зъболекар да ми направят снимка, но какво пък, реших да питам.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Re: Бой
Изобщо не е нужно да е умъртвен, за да те боли, ебати
Иди си на лекар, колкото да ти мине съмнението и си свиркай после.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Ти май не си ял много бой
Не би трябвало да ти има нищо, от удар не може да се умъртви зъб.
Не би трябвало да ти има нищо, от удар не може да се умъртви зъб.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Абе не си е работа човек да налага друг, нито да бъде налаган. Отиди на зъболекар и си направи един преглед. Иначе лайното горе е прав - венците са доста чувствителни и може да са ти наранени ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Едно момче дето остана една година назад в даскало беше, ние бяхме няколко приятеля, той мина и аз му викам "Как е, избра ли си костюм за абитюриентския?" и всички се засмяха, аз погледнах нанякъде и докато се усетя бааам
И после му върнах в гърлото и го ритнах в топките и ни разтърваха.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Till.Lindemann
абе на лекар ще ходиш ако повръщаш и залиташ, dont be such a pussy, зъба му бил мъртъв
Зъболекар не може да ти умъртви зъба за 1 час, пък ти мислиш, че някой е успял с един удар.
Освен онзи да е имал толкова тънки ръчички, че да е бръкнал и да е извадил всичките нерви на зъба ти
Освен онзи да е имал толкова тънки ръчички, че да е бръкнал и да е извадил всичките нерви на зъба ти
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Недостатъчно бой си изял да ти кажа...Depraved написа:Едно момче дето остана една година назад в даскало беше, ние бяхме няколко приятеля, той мина и аз му викам "Как е, избра ли си костюм за абитюриентския?" и всички се засмяха, аз погледнах нанякъде и докато се усетя бааамИ после му върнах в гърлото и го ритнах в топките и ни разтърваха.
WeAreGettingClose
Да, и си бахти тъпото педерастче, да риташ в ташаците, жалък шибан ДЕБИЛ дано онзи ти го върне, комплексар жалък. На негово място така щях да те подредя, че да пуснеш тема "Как да ям без зъби", олигофрен шибан.
И след като си си изпросил боя и са те спасили, раминал си се само с един лек удар, псукаш тема във форума да питаш дали ти е...умъртвен зъба
А на мястото на съученика ти поставяш ли се? На него приятно ли му е било някакъв случаен тротоарен педераст да му вика някакви глупости? И да го ритнат в ташаците после (тебе ако те бяха ритали, дебил смотан, никога нямаше да удариш човек там). А рисковете от удар там знаеш ли? Не, теб не те интересуват, тебе те заболяло зъбчето (по-точно венеца) и пускаш тема. Вече съм сигурен, че оня, какъвто и да е, е по-добър човек от теб.
И след като си си изпросил боя и са те спасили, раминал си се само с един лек удар, псукаш тема във форума да питаш дали ти е...умъртвен зъба
А на мястото на съученика ти поставяш ли се? На него приятно ли му е било някакъв случаен тротоарен педераст да му вика някакви глупости? И да го ритнат в ташаците после (тебе ако те бяха ритали, дебил смотан, никога нямаше да удариш човек там). А рисковете от удар там знаеш ли? Не, теб не те интересуват, тебе те заболяло зъбчето (по-точно венеца) и пускаш тема. Вече съм сигурен, че оня, какъвто и да е, е по-добър човек от теб.
Бахти последните двама колко са тъпи О.о
Как никой преди вас не написа подобни глупости
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Каза човек, който е карал пиян. Или, ако трябва да цитирам точно "зверски пиян".Джунейд написа:Бахти последните двама колко са тъпи О.о
Много си ми интересен как всеки един твой коментар е изпълнен с укор и подлага под въпрос морала на всеки един потребител... все едно си някакъв консервативен нещастник на 40-50 години
Тъжно е, щом очевидно си нямаш друга работа
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Да видим:Джунейд написа:Много си ми интересен как всеки един твой коментар е изпълнен с укор и подлага под въпрос морала на всеки един потребител... все едно си някакъв консервативен нещастник на 40-50 години
Някакъв кретен удря човек в топките защото е получил напълно заслужен удар, като предо това го е засегнал на очевидно чувствителна тема по страшно просташки начин. Освен, че го удря коварно на, може би, възможно най-салбото място и му причинява невероятна болка (всеки, който е бил удрян, знае) той застрашава бъдещето му, възможността му да има деца. Знаеш ли колко опасен е подобен удар и какви рискове крие? И колко е тъпо да удариш човек там, какъв олигофрен трябва да си?
Или ти бе, лайно, дето си карал пиян. Недорасляк на 20 години, дето тъкмо книжка взел и не може трезвен да кара, а се мъчи пиян, застрашавайки ЖИВОТА на другите около него, а не просто жалкото си съществуване. Колко безотоговрно е това към другитем ожеш ли да си представиш? Да рискуваш да осакатиш или убиеш човек, обръщайки бъдещето на него и на близките му? Щото не може да даде няколко лева за такси, трябва пиян да кара.
Това, че си морално ДЕБИЛЕН не ме прави "консервативен нещастник на 40-50". Но това да рискуваш да промениш бъдещето на другите заради дебилността си-ето това е жалко, да не говорим за безотговорно към другите.
- Till.Lindemann
ЗЕМИИИИИ->Изход<- написа:.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
тоа па изхода кво се е загрижил за ташаците на оня повтарачо
МА МЕНЕ МИ Е ЯСНО, ДЕ
страх те е, че хората на тая планета, които биха могли да ти го укарат у дупето плитко мое да намалеят с 1
ми ше рита къде си иска човеко, тва е закона на джунглата.
МА МЕНЕ МИ Е ЯСНО, ДЕ
страх те е, че хората на тая планета, които биха могли да ти го укарат у дупето плитко мое да намалеят с 1
ми ше рита къде си иска човеко, тва е закона на джунглата.
джумерки