Искам да ви попитам дали имате мнение за palit
Въпрос за Nvidia GeForce GTX 560
Въпрос за Nvidia GeForce GTX 560
Здравейте, вчера си взех Nvidia GeForce GTX 560 - palit.
Пишка за вас.
Re: Въпрос за Nvidia GeForce GTX 560
Биват. Е не са като АСУС, но пак са ок. И картата е добра, честито.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Палит е най-гадния производител. Който се сетиш е по-добре. Но ако имаш отделно охлаждане на картата и при това че 560-ца си на харабията. Честито.
А може ли да ми кажеш, защо са толкова гадни palitDJ Cat написа:Палит е най-гадния производител. Който се сетиш е по-добре. Но ако имаш отделно охлаждане на картата и при това че 560-ца си на харабията. Честито.
Пишка за вас.
- thewhitestig
V3X, Albatron, Gainward, Point Of View, Connect3D, Sparkle, Twin Tech. Ето няколко марки които с нищо не превъзхождат Palit.DJ Cat написа:Палит е най-гадния производител. Който се сетиш е по-добре.
Btw най-добрите винаги съм мислил, че са XFX, Sapphire, Diamond, HIS, BFG, PNY, MSI, Gigabyte, ASUS, EVGA.
А каква е разликата между картите на всичките производители, може ли да ми кажете, че не съм много запознат с тези неща ? 
Пишка за вас.
- thewhitestig
Практиката е следната: Nvidia/AMD разпращат готови чипове на различните производители, а те ги монтират на PCB-та (платки) и им слагат охладители, всичко това е собствено производство, само чиповете идват директно от Nvidia/AMD.ahala2 написа:А каква е разликата между картите на всичките производители, може ли да ми кажете, че не съм много запознат с тези неща ?
- thewhitestig
Да. По-скапаните марки правят по-боклучливи, използвайки по-евтини материяли, разваляйки се по-бързо.
Повечето не съм ги чувал, но за МСИ мога да кажа, че продават изпържени карти, дето горят като им мине гаранцията. Имам изгоряла видеокарта мси и изгорял лаптоп мси. Пълни боклуци.Btw най-добрите винаги съм мислил, че са XFX, Sapphire, Diamond, HIS, BFG, PNY, MSI, Gigabyte, ASUS, EVGA.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Най-са ми смешни такива като теб... Ти трябва да си малоумен, че да пишеш коментар без да си пробвал тези производители. Имам си видеокарта VTX3D и мога да ти кажа, че не виждам да е с по-лошо качество от Sapphire или пък XFXthewhitestig написа:V3X, Albatron, Gainward, Point Of View, Connect3D, Sparkle, Twin Tech. Ето няколко марки които с нищо не превъзхождат Palit.DJ Cat написа:Палит е най-гадния производител. Който се сетиш е по-добре.
Btw най-добрите винаги съм мислил, че са XFX, Sapphire, Diamond, HIS, BFG, PNY, MSI, Gigabyte, ASUS, EVGA.
Честито за новата карта. Истината е, че общо взето няма никакво значение кой е произодител на картата... и както при всяка покупка на техника ти трябва малко късмет да попаднеш на читава бройка. Аз карам на клокнат палит 4870 соник трета година без проблеми, като работи изключително тихо и студено едновременно. Поради същата причина скоро ще сменям компютъра и картата отноео ще е палит 
Fear is the mindkiller!