Въпрос за Nvidia GeForce GTX 560

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
ahala2

Въпрос за Nvidia GeForce GTX 560

Мнение от ahala2 »

Здравейте, вчера си взех Nvidia GeForce GTX 560 - palit.
Искам да ви попитам дали имате мнение за palit :D
Пишка за вас.
Аватар
iddqd

Re: Въпрос за Nvidia GeForce GTX 560

Мнение от iddqd »

Биват. Е не са като АСУС, но пак са ок. И картата е добра, честито.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Палит е най-гадния производител. Който се сетиш е по-добре. Но ако имаш отделно охлаждане на картата и при това че 560-ца си на харабията. Честито.
Аватар
ahala2

Мнение от ahala2 »

DJ Cat написа:Палит е най-гадния производител. Който се сетиш е по-добре. Но ако имаш отделно охлаждане на картата и при това че 560-ца си на харабията. Честито.
А може ли да ми кажеш, защо са толкова гадни palit :?
Пишка за вас.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

DJ Cat написа:Палит е най-гадния производител. Който се сетиш е по-добре.
V3X, Albatron, Gainward, Point Of View, Connect3D, Sparkle, Twin Tech. Ето няколко марки които с нищо не превъзхождат Palit.

Btw най-добрите винаги съм мислил, че са XFX, Sapphire, Diamond, HIS, BFG, PNY, MSI, Gigabyte, ASUS, EVGA.
Аватар
ahala2

Мнение от ahala2 »

А каква е разликата между картите на всичките производители, може ли да ми кажете, че не съм много запознат с тези неща ? :D
Пишка за вас.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

ahala2 написа:А каква е разликата между картите на всичките производители, може ли да ми кажете, че не съм много запознат с тези неща ? :D
Практиката е следната: Nvidia/AMD разпращат готови чипове на различните производители, а те ги монтират на PCB-та (платки) и им слагат охладители, всичко това е собствено производство, само чиповете идват директно от Nvidia/AMD.
Аватар
ahala2

Мнение от ahala2 »

И има ли някаква фатална ралика между платките ? :D
Пишка за вас.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Да. По-скапаните марки правят по-боклучливи, използвайки по-евтини материяли, разваляйки се по-бързо.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Btw най-добрите винаги съм мислил, че са XFX, Sapphire, Diamond, HIS, BFG, PNY, MSI, Gigabyte, ASUS, EVGA.
Повечето не съм ги чувал, но за МСИ мога да кажа, че продават изпържени карти, дето горят като им мине гаранцията. Имам изгоряла видеокарта мси и изгорял лаптоп мси. Пълни боклуци.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

Мнение от Love_Kittens »

thewhitestig написа:
DJ Cat написа:Палит е най-гадния производител. Който се сетиш е по-добре.
V3X, Albatron, Gainward, Point Of View, Connect3D, Sparkle, Twin Tech. Ето няколко марки които с нищо не превъзхождат Palit.

Най-са ми смешни такива като теб... Ти трябва да си малоумен, че да пишеш коментар без да си пробвал тези производители. Имам си видеокарта VTX3D и мога да ти кажа, че не виждам да е с по-лошо качество от Sapphire или пък XFX
Аватар
Glamour
Обратна връзка:

Мнение от Glamour »

Честито за новата карта. Истината е, че общо взето няма никакво значение кой е произодител на картата... и както при всяка покупка на техника ти трябва малко късмет да попаднеш на читава бройка. Аз карам на клокнат палит 4870 соник трета година без проблеми, като работи изключително тихо и студено едновременно. Поради същата причина скоро ще сменям компютъра и картата отноео ще е палит ;)
Fear is the mindkiller!
Публикувай отговор