Видях, че вече е организирано взривяване на слънцето, затова реших да започна кампания срещу Луната. Основната причина, заради която я искам в историята, е, че през нощта много ми свети в очите и не мога да заспя. Плюс това дискът й не свети с пълния си потенциал през цялото време и като цяло не е полезен с нищо. Да не говорим, че от време на време с гравитацията си предизвиква големи приливи по крайбрежията на моретата и океаните.
В момента разполагам с 10000 кутии с пиратки - черни -, по 100 бройки във всяка. Идеята ми е няколко души да се изстрелят с фенерчета(те произвеждат светлина, светлината се движи с 300 000 км/секунда => от налягането фенерчето ще се изстреля в обратната посока със същата скорост), да заложат пиратките на няколко стратегически места, да ги запалят и да се върнат обратно на земята.
Аз съм доброволец и ще отида там. Тъй като пиратките са много, те сигурно ще бъдат изстреляни отделно с няколко фенерчета.
Ако и вие сте доброволец, не забравяйте, че:
- в космоса е студено, затова си облечете пуловер и дебело яке
- в космоса няма кислород, затова тренирайте задържане на въздух
- на Луната има американско знаме - трябва да се махне и замени с флаг на някоя политическа партия - ще се уговорим за това.
Да взривим Луната
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Да взривим Луната
Времето е в нас и ние сме във времето
Re: Да взривим Луната
Забрави отговор аз съм идиот дето нищо не може сам да измисли.

абе какви са тези теми

ASRock 970 Extreme3 - ATHLON II X2 245/TRAY - 2X2GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X 1TB SEAGATE SATA 6G/7200/32M - PALIT GT220 1G SD3
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Ако взривим слънцето, нема да ти свети вечер.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
- Kamito_567
- В момента играе: Captain Claw
Не. Луната ми харесва, въпреки че ми пречи да спя

- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Купи си черни пердета или си сложи щори, като ти пречи да спиш.Basanaruga написа:Видях, че вече е организирано взривяване на слънцето, затова реших да започна кампания срещу Луната. Основната причина, заради която я искам в историята, е, че през нощта много ми свети в очите и не мога да заспя. Плюс това дискът й не свети с пълния си потенциал през цялото време и като цяло не е полезен с нищо. Да не говорим, че от време на време с гравитацията си предизвиква големи приливи по крайбрежията на моретата и океаните.
В момента разполагам с 10000 кутии с пиратки - черни -, по 100 бройки във всяка. Идеята ми е няколко души да се изстрелят с фенерчета(те произвеждат светлина, светлината се движи с 300 000 км/секунда => от налягането фенерчето ще се изстреля в обратната посока със същата скорост), да заложат пиратките на няколко стратегически места, да ги запалят и да се върнат обратно на земята.
Аз съм доброволец и ще отида там. Тъй като пиратките са много, те сигурно ще бъдат изстреляни отделно с няколко фенерчета.
Ако и вие сте доброволец, не забравяйте, че:
- в космоса е студено, затова си облечете пуловер и дебело яке
- в космоса няма кислород, затова тренирайте задържане на въздух
- на Луната има американско знаме - трябва да се махне и замени с флаг на някоя политическа партия - ще се уговорим за това.
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
Да си купи вибратор, щот такива като тоя умират девствени.