Автор |
Съобщение |
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Окт 2011 22:21
gua543 написа: Melas написа: http://www.swtor.com/news/news-article/20111014 По всичко личи че на Илум ще стане нещо, което ще разтърси SW вселената. FUCK YEAH!!! Кога ще е това Илум ? или какво е това :Д
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 09:33
Melas написа: Кога ще е това Илум ? или какво е това :Д Твоя коментар буквално ме остави с отворена уста. Илум е една от планетите, които ще можем да посетим в играта. Мисля че беше и планетата на която си завършваш историята на героя, но може и да греша.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 13:54
Илум е пвп планетата.На нея двете фракции ще имат по 1 база със отбранителни съоръжения и играчите ще атакуват на тълпи.Ще има бойни машини,базуки и други такива.Ще има точки за контрол по картата и така.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 14:11
moroel написа: Илум е пвп планетата.На нея двете фракции ще имат по 1 база със отбранителни съоръжения и играчите ще атакуват на тълпи.Ще има бойни машини,базуки и други такива.Ще има точки за контрол по картата и така. Съвсем сериозно не знаех....мислех ,че за ПВП е само Хът Бол и Алдеран Да има още някоя ПВП зона за която нз ? :Д
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 14:54
Засега пвп-то в играта е 3 уарзони и 1 пвп планета,което предвид факта че играта излиза след 2 месеца е достатъчно.След това със сигурност ще добавят още.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 16:03
moroel написа: Засега пвп-то в играта е 3 уарзони и 1 пвп планета,което предвид факта че играта излиза след 2 месеца е достатъчно.След това със сигурност ще добавят още. А някакви gameplay видеота от ПВП планетата да има пуснати из нета ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 17:30
Няма засега,изключвайки 1-2 рекламни такива,защото самата планета още не е пусната в бетата.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 17:43
Илум??? WTF? Това не беше ли планета от ME 2?
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 17:58
Hicks написа: Илум??? WTF? Това не беше ли планета от ME 2? Не. Това е една от планетите, от които се набират кристали за светлинни мечове
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 18:14
doggymien4o написа: Hicks написа: Илум??? WTF? Това не беше ли планета от ME 2? Не. Това е една от планетите, от които се набират кристали за светлинни мечове Освен това е и планета от ME 2.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Окт 2011 20:59
Ами в мас ефект е Illium a в стар уарса-Ilum,така че,нямат нищо общо помежду си.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2011 00:02
Леле, толкова ли не можаха да измислят оригинално име за планетата, ами ползват тази от МЕ? Все пак Илум и Илиум се различават само с 1 буква по дяволите, личи си от километри, че ги е домързяло да измислят друго име
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2011 00:24
Hicks написа: Леле, толкова ли не можаха да измислят оригинално име за планетата, ами ползват тази от МЕ? Илум се споменава за първи път през 2001 година в Междузвездните войни. Предхожда доста Мас Дефекта
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2011 14:43
Хиксе, бива ли да се излагаш така
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2011 16:38
Само да питам мороел - откъде знаеш тия неща за Илум? Нещо съм скептичен относно това, което казваш. Виждал съм скрийншотове на планетата на играч с придружител (companion) така че твоите твърдения са грешни май.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 17 Окт 2011 18:42
Tiny написа: Хиксе, бива ли да се излагаш така Е, какво да се излагам! Ба ли му мамата 2001 година, че била спомената в SW вселената въпросната планета... 2001 година съм бил 5 клас по дяволите
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2011 22:54
Илум е последната планета за двете фракции (lvl 45-50). Там завършва историята.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 18 Окт 2011 18:03
Това и аз го знам. Изглежда обаче че на планетата има и част с отворено PvP. Това не го знаех. Но изглежда яко да се качиш на някое оръдие и да пометеш 5-6 човека като нищо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 18 Окт 2011 19:38
Когато се сломи отбраната на противниковата база,ще може да се вика нещо като орбитал страйк върху самата база,което сигурно ще е впечатляваща гледка.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|