Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема
Публикувано на: 09 Окт 2011 11:35

Deleted :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: StarCraft 2 , Bad Company 2
Публикувано на: 09 Окт 2011 11:58

Stun Damage написа:
dakovi4 написа:
Ето CoD фенбойчетата са така един път да ги утрепят хайде играта е фейл !
Ами фейл ще е като не можете да играете така е поне не разваляйте темата и спрете да пишете "не си копувайте играта , ще съжалявате" предполагам , че бетата е за това , сами хората да си решат какво да правят. Колкото до бъговете някои хора или са правят на тъпи или наистина са , ами не знам бета където да няма бъгове и тн. играйте си шибания CoD кефете се като 200 килограмови "Американци" и се тъпчете ........ Поздрави :lol: :lol:

Човек, разкарай се от темата. Като човек от лагера на BF 3 ти казвам, че си срам за BF 3 фен общността. Откакто се регистрира в сайта, нямаш нито едно смислено или аргументирано мнение. Не, сериозно говоря, просто се разкарай от темата и още по-добре, от сайта.

Ти пък и ти какво толкова съм направил , пък сега . Казвам си самата истина каквато е .... тези , които плюят тука ги е яд понеже или не им върви играта като хората или ги трепят не знам. Не ми заповядвай какво да правя . Ако искаш да ми казваш нещо ми пиши съобщение " НЕ Разваляй темата"

Профил Skype

Публикувано на: 09 Окт 2011 12:13

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 12:34

Stun Damage написа:
Хората, които плюят без причина сами се излагат. Но, ти се изложи не по-малко от тях. Много CoD играчи са по-умни от теб между другото. Ти първи развали дискусията за бетата и намеси CoD феновете. Да ти кажа честно, държиш се точно като фен на CoD и ако не ти бях чел много от постовете (до един безсмислени) не бих и предположил, че играеш Battlefield. Разбираш ли вече?

ЗА човек със слаби нерви е така никой не е савършен , а айде и да не намесваме умствените възможности ако обичаш.....

Профил Skype

Публикувано на: 09 Окт 2011 12:41

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 12:52

Stun Damage написа:
Умствените възможности няма смисъл повече да ги коментираме, човек само като прочете ,,савършен" и добива представа за интелекта ти.

Питам те като човек и ти започваш да се заяждаш ! Ти си този който ми отговори , ако беше си замълчал можеше да не са стигне до тук злетак :stooped:
Започваш да ми лазиш по нервите , не съм бил достоен да съм ти искал мнението.....
и много грамотен взе да ми се правиш шматка тъпа :?

Профил Skype

Публикувано на: 09 Окт 2011 13:06

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 13:11

Абе, не беше добра идея да ти отговарям, ама не съм ,,савършен" и аз. Иначе, продължавай да ме храниш, идиотите като теб са ми забавни като се нервят. Макар че то е по-скоро жалко, но на мен ми е guilty pleasure.[/quote]

И ти си ми много забавен ама . Най добре е да спрем , че се излагаме и двамата...

Профил Skype

Публикувано на: 09 Окт 2011 13:21

Deleted. :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 13:28

Stun Damage написа:
Всъщност да. Макар че по-добре това, отколкото поредния CoD vs BF спор, който тъпият ти пост щеше да предизвика ако не бяхме наспамили

Ако можеш да го изтрия щях да го направя. Мисля , че се разбрахме.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 13:33

http://ps3.ign.com/articles/119/1198929p1.html

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 14:40

thewhitestig написа:

Да между другото тази карта доста ми хареса
:rockon:

http://www.youtube.com/watch?v=oDIwNcAF7s4

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 13 Окт 2011 14:58

The most glitch free game in existence, now for only €49.99! (includes a free black hole)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: in the Warp.
Публикувано на: 13 Окт 2011 16:04

Само забележете първият коментар :D

" You guys joke about this, but American troops in Afghanistan right now face the very real threat of Demon-possessed vehicles and spontaneous tank launching "

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2011 22:10

Battleblog #13: Multiplayer map reveal, from the streets of Paris to the outskirts of Tehran

Накратко,описани са 4 от 9-те карти в цялата игра.2 от тях са вече известни,но има и 2 нови.Утре се очаква разкриването и на останалите карти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2011 15:29

Нов мултиплейър трейлър :) :

Battlefield 3 - Multiplayer Gameplay Trailer

Профил

Публикувано на: 19 Окт 2011 19:31

Тази игра изглежда толкова яко обаче този гнусен боклук Origin е страшно дразнещ. Такъв spyware и Blizzard не си позволяваха да слагат в WoW.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2011 20:03

doom123 написа:
Тази игра изглежда толкова яко обаче този гнусен боклук Origin е страшно дразнещ. Такъв spyware и Blizzard не си позволяваха да слагат в WoW.

Цялата история с Origin пък ми е толкова смешна. :lol: Сигурно имам поне 3 програми на моя комп,които ме следят какво правя и аз съм се съгласил на това за да ги запиша.От Steam също следят какви програми си записваш на компа.Добре дошъл в 21-ви век. :P

Профил

Публикувано на: 19 Окт 2011 20:20

Доколкото помня Valve не си дават правото да "collect, use, store and transmit technical and related information that identifies your computer (including the Internet Protocol Address), operating system, Application usage (including but not limited to successful installation and/or removal), software, software usage and peripheral hardware". Щом ти си се примирил с тази политика, добре дошъл в Communist Russia. Всъщност аз съм преордърнал BF3, но просто хипер много се дразня на такива корпоративни простотии.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2011 20:43

doom123 написа:
Доколкото помня Valve не си дават правото да "collect, use, store and transmit technical and related information that identifies your computer (including the Internet Protocol Address), operating system, Application usage (including but not limited to successful installation and/or removal), software, software usage and peripheral hardware". Щом ти си се примирил с тази политика, добре дошъл в Communist Russia. Всъщност аз съм преордърнал BF3, но просто хипер много се дразня на такива корпоративни простотии.

И аз съм пре-орднал BF3.Steam беше просто пример.Сигурен съм,че има и други програми,които имат съмнителни практики.И аз не съм съгласен,но случая няма какво да се направи,тъй като има игри,които ни задължават да инсталираме определна програма за да работят,без значение дали е Steam,Origin или др.Или се съгласяваш,или не играеш.

А и да те поуспокоя,след скандалът с Origin,EA промениха своето EULA :) :
Цитат:
According to the current agreement, "EA would never sell your personally identifiable information to anyone, nor would it ever use spyware or install spyware on users' machines. We and agents acting on our behalf do not share information that personally identifies you without your consent, except in rare instances where disclosure is required by law or to enforce EA's legal rights."

Source: Gamespot

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost