Автор |
Съобщение |
X-ray
|
|
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 11 Сеп 2011 20:35
Жувотновъд написа: John-117 написа: Не знам, може да я взема. Не е скъпа, пък никога не съм изигравал оригиналния Crysis.
Що, нямаш компютър ли? Или те хвана страх да не би да станеш по-малко конзолен геймър, ако поиграеш нещо на доброто старо РС!.. PC e само старо, не и добро.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 12 Сеп 2011 09:50
X-ray написа: PC-то ми e само старо, не и добро.
Fix'd for ya, ma frend! Тва че си с Pentum 3 и 256МВ рам си е твой проблем. Аз си бича всичко на МАХ, с резолюция 2560х1600, докато ти играеш на Хдерп360 на 1360х768. ФАГ! ФОРЕВЪР АЛОУН!
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 12 Сеп 2011 11:40
Жувотновъд написа: Що, нямаш компютър ли? Или те хвана страх да не би да станеш по-малко конзолен геймър, ако поиграеш нещо на доброто старо РС!.. Мне, просто нямам PC на което ще му върви добре в момента. Иначе троленето ти е доста зле, no offense. pcultimate написа: John-117 Attention whore такъв стига се перчи с идиотизма си, заради такива като теб този форум е известен като cesspool... Като толкова искаш да водиш вербални/писмени диспути, заповядай тук съм, ама стига писа такива глупости, то ясно, че всичките овце в ПЦМ ти се връзват, ама вече не е интересно. Като си помисля, че едно време се опитвах да споря със "светата троица"- iddqd, DJcat и твоя милост Докога смяташ да ми ревеш? pcultimate написа: Сериозно, не сме хАмериканци, единствените игри, които знаем не са Halo & CoD не ползваме само продукти на Apple и не мислим, че Safari/IE = Internet. Сега разбирам що си спрял да пишеш. Ненормално си тъп.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 12 Сеп 2011 12:19
Недей така, нараняваш ми чувствата, о, просветени ми фенбойо
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 12 Сеп 2011 12:41
Жувотновъд написа: I am bad at trolling Fix и за теб.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 12 Сеп 2011 12:58
pcultimate написа: Недей така, нараняваш ми чувствата, о, просветени ми фенбойо Трябва ли отново да посочвам иронията в това ти да наричаш някой фенбой?
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 12 Сеп 2011 13:53
John-117 написа: pcultimate написа: Недей така, нараняваш ми чувствата, о, просветени ми фенбойо Трябва ли отново да посочвам иронията в това ти да наричаш някой фенбой? I thought we had something
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 12 Сеп 2011 14:15
pcultimate написа: I thought we had something Не ме разсмивай. You never even had a chance, nigga. You've got more flaws than the PS3.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 12 Сеп 2011 15:40
John-117 написа: pcultimate написа: I thought we had something Не ме разсмивай. You never even had a chance, nigga. You've got more flaws than the PS3. You cruel, heartless bastard! Oh the drama, woe is me.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 08 Окт 2011 21:41
Някой пробва ли вече "remastered" версията на играта ?
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 09 Окт 2011 02:03
The Game написа: crysis2 написа: Сигурен ли си, че това е Xbox360 версията, а не PS3? Не виждам да има трева! Mafia II memories.... Ех колко бързо минава времето. Сякаш беше вчера [10 август 2010(ДА ПОМНЯ ТОЧНАТА ДАТА на нещо толкова незначително)] когато дърпах демото през стийм, че да се кефя на играта на която бях най-много хайпнът за годината. Феновете тогава вдигнаха голям скандал на 2k Czech. Че даже във форума им, ги бяха обвинили във фалшив маркетинг, щото разбираш ли, на pre-release шотове на Jimmy Vendetta DLC-то (тогава ексклузивно за PS3) имало трева, пък в финалната версия нямало...
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 11 Окт 2011 22:42
Кой е тоя дебил, който казва, че РС-то било старо? Умирам си от смях като чета коментарите на такива олигофрени xD
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 16 Окт 2011 00:41
doggymien4o написа: Кой е тоя дебил, който казва, че РС-то било старо? Умирам си от смях като чета коментарите на такива олигофрени xD Не знам кой го е казал, но е прав, PC-то е старо. А остаряло ли е? Не.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 16 Окт 2011 13:24
РС-то е старо, като платформа, но като хардуеър сегашните са по-мощни даже и от предстоящото поколение конзоли Така че, какво има да си говорим O, a не ми се мисли като излезе следващото поколение конзоли какви РС-та ще има
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 16 Окт 2011 17:19
doggymien4o написа: РС-то е старно, като платформа, но като хардуеър сегашните са по-мощни даже и от предстоящото поколение конзоли Така че, какво има да си говорим O, a не ми се мисли като излезе следващото поколение конзоли какви РС-та ще има За колко пари ще са? Ще правят ли още игри за тях? Виждал ли си новите конзоли, че викаш, че ПЦ-тата са по-добри? Или си просто див ПЦ фенбой?
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 16 Окт 2011 17:57
Моето момче, и да си мечтаеш, няма да ти изкарат конзола с повече от 6 ядра, 4 рам, 1024 видео и 500 хард Просто няма да стане
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 16 Окт 2011 18:24
doggymien4o написа: Моето момче, и да си мечтаеш, няма да ти изкарат конзола с повече от 6 ядра, 4 рам, 1024 видео и 500 хард Просто няма да стане Сега никакъв шанс, след 2 години - ами не знам.
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 16 Окт 2011 22:34
doggymien4o - Разбра ме погрешно. PC-то е старо като платформа, но не е остаряло морално, за разлика от други платформи, като PS2, XBOX и GameCube например. PC хардуера винаги ще е една идея по-напред от конзолния. Това никога няма да се промени, дори и когато излязат новите конзоли, пак ще има по-мощни PC-та. Това не значи обаче, че игрите ще са по добри на PC. PC винаги е имало един огромен проблем - съвместимостта. Ако искаш да направиш една игра да върви добре колкото на конзола, но за PC, ще ти трябва доста по-мощен хардуер, софтуера на PC-то (а именно Windows-а) върши много повече задачи от просто това поддържа една игра. Друг голям проблем са лимитациите на драйвърите. John Carmack беше обяснил проблемите при разработката на PC игри, на keynote-а си на Quake Con тази година.
X-ray - Струва ми се, че точно ти си дивия конзолен фенбой който си знае само неговото. Погледни фактите и тогава си изказвай "компетентното" мнение.
Моето мнение е, че конзолите са ок. Готина гейминг платформа са, но за мен PC-то си остава предпочитаната гейм платформа. По-добрата графика, функционалността, модовете, контролите и другите безброй предимства са ми достатъчни, за да превъзмогна няколко зле кодирани игри тук и там. That said, с това не казвам, че конзолните игри са bug free или нещо подобно, и при тях е пълно с проблеми. Тук обаче не са ни виновни платформите, ами късите интервали за разработка на игри... предполагам.
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Crysis за Xbox 360 и PlayStation 3 Публикувано на: 17 Окт 2011 09:35
Много време съм бил на ПЦ преди да си взема конзола. Прекрасно знам за недостатъците и на отворената, и на затворената архитектура. Това, което кучето каза обаче е меко казано фенбойско. Няма как да докаже, че е прав, и имайки предвид, че конзолите са напред в първата година и половина най-вероятно не е.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|