R.I.P, STEVE...
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Re: R.I.P, STEVE...
Почивай в мир измамнико мръсен, колкото и да е допринесъл за технологиите копелето ограбваше хората без капка срам.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Трол ли си или си тъп.{SuPa-1337-Killa} написа:Почивай в мир измамнико мръсен, колкото и да е допринесъл за технологиите копелето ограбваше хората без капка срам.
Всеки иска да прави пари, а Стийв ги правеше честно не като Гейс. Сега се заври в някоя черна дупка и не излизай от там.
{SuPa-1337-Killa} написа:Почивай в мир измамнико мръсен, колкото и да е допринесъл за технологиите копелето ограбваше хората без капка срам.

Иначе, да почива в мир човека.
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
+1, и при мен я изучавахме по английски... много вдъхновяваща реч, след като я изгледах Стив Джобс много ми се издигна в очите (до преди това ми беше ала Бил Гейтс на Епъл)...Джунейд написа:Тая реч е страхотна.. спомням си като я изучавахме по английски за първи път преди няколко години...Warbringer написа:http://www.youtube.com/watch?v=H8UYfBLIHfI&feature=share![]()
Жалко че такъв велик човек си отиде :/ Rest in peace.
- Till.Lindemann
да да, сега като излезе iPhone 5 с Android ше видиш
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
High_voltage написа:да, да, стив джобс беше велик човек, велик ум, браво, да почива в мир
А сега кой ще се противопоставя на монопола на Майкрософт?![]()
Дано хората, които Джобс остави за наследници да имат гръбнак.
Майкрософт вече не са монополисти, за да им се противопоставя някой. На днешен ред стои въпросът кой ще се противопостави на монопола на Епъл по-скоро.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Много ми беше симпатичен този чичка. Да почива в мир 
Това на аватара не съм аз :/
RIP
On Bill Gates as quoted in "Creating Jobs" in The New York Times (12 January 1997)I wish him the best, I really do. I just think he and Microsoft are a bit narrow. He'd be a broader guy if he had dropped acid once or gone off to an ashram when he was younger.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
дебилноHigh_voltage написа:слава на човека, задоволяващ консуматорските ни прищевки! Да живее капитализма!
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
За мен това е човек, който дефинираше думата гении и свръхинтелект. Съвсем сериозен съм. Много умен тип. R.I.P. винаги ме е кефил и ми е супер тъпо че стана така.
-
Serious Sam 1.0
- thewhitestig
Лоша новина. А тъкмо се беше пенсионирал човека... Да почива в мир. Bobby Kotick трябва да е на негово място. lol
spri se be
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Till.Lindemann
еми той нали затова се пенсионира ве, дебил