За кого ще гласувате?
Re: За кого ще гласувате?
Тоя ДС запъртък Еков е много противен индивид. От тук само лизане на президентски задник виждам, иначе има право ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Протестен вот срещу кого?Джунейд написа:Това е силната страна на Светльо - предлага ти един различен, протестен вот.
Да протестираш срещу идиотщините, като гласуваш за най-големият идиот не е никак разумно...
И според мен има само един достоен кандидат за президент:

Царю, ела и ни спаси!
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Не и преди аз да сера в твоята, да ти бия два шамара и да те пратя да събираш стотинки, дееба тъпака ти.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Мноо свежи лафчета вкарваш, а? На времето като ти се подиграваха в даскало с такива, ся ги ползваш тука.. :/Strain написа:Не и преди аз да сера в твоята, да ти бия два шамара и да те пратя да събираш стотинки, дееба тъпака ти.
LA COKA
-
Маце Борко
Ти не се опитвай да ме дразниш, щото, заклевам се, си много редко тъпа гнида. Щом за собствената си майка си дотолкова голяма пръдня, че е вдигнала ръце от тебе и те е оставила да станеш още по-гнусен отколкото си се родил, що реши, че ще впечатлиш мен?
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Гъзът ти е предател, ебе се зад гърба ти.Strain написа:Ти не се опитвай да ме дразниш, щото, заклевам се, си много редко тъпа гнида. Щом за собствената си майка си дотолкова голяма пръдня, че е вдигнала ръце от тебе и те е оставила да станеш още по-гнусен отколкото си се родил, що реши, че ще впечатлиш мен?
LA COKA
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Не мога да повярвам че има хора които ВЕРВАТ в царя?!Този цигански евреин трябва да умре!Окраде горите и дворците на България!Много хубаво беше когато комунистите го гонеха свинята мръсна!
Прост народа!Простаци го управляват!
Прост народа!Простаци го управляват!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Нищо подобно, Вермик
Не Симеон извоюва връщането на комунистите на власт, а комунистите върнаха Симеон. Още навремето баща му уговаря някои въпроси с комунистите - семейството му да остане живо, да му дадат всичките принадлежащи му богатства, като Борис заплаща с живота си. Както виждаш нищо не се е променило и до днес. Сърди се на комунистите, а не на дъртия комарджия Симеон.
И също мисля, че Моридина се ебава, че се кефи на дъртия пергиш![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
И също мисля, че Моридина се ебава, че се кефи на дъртия пергиш
Нещо остроумно
-
Маце Борко
Аз никъде не съм казал, че се кефя на цяра, просто Вермо си е тъпунгер.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
http://www.dnevnik.bg/izbori2011/mestni ... ri_tur_na/
Подкрепата за Прошко Прошков вече надхвърля потенциала на общинската листа на "Синята коалиция". Оттук основното предизвикателство пред него е да разшири кръга на своите симпатизанти извън по-тясната партийна подкрепа и да мобилизира за участие в изборите неудовлетворените от управлението на общината, които за момента остават пасивни. Решението им за гласуване, което обикновено се формира в последните дни на кампанията, може да промени изхода от вота.
Подкрепата за Прошко Прошков вече надхвърля потенциала на общинската листа на "Синята коалиция". Оттук основното предизвикателство пред него е да разшири кръга на своите симпатизанти извън по-тясната партийна подкрепа и да мобилизира за участие в изборите неудовлетворените от управлението на общината, които за момента остават пасивни. Решението им за гласуване, което обикновено се формира в последните дни на кампанията, може да промени изхода от вота.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Щото те гледам, че лъскаш на Сините, а в града ми и без това предимно кретени се кандидатират за кметове, кажи имаш ли някакви по-особени впечатления от Димитър Сяров? (той ви е кандидат в Сливен)THE KING OF TIME написа:http://www.dnevnik.bg/izbori2011/mestni ... ri_tur_na/
WeAreGettingClose
Е що за въпрос бе Декстъре, нали тоз е от вашия град все пак 
Освен ако не е продължител на тенденцията на парашутисти от парламента![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Освен ако не е продължител на тенденцията на парашутисти от парламента
Нещо остроумно
Декстъре, как може да сте такива ДЕБИЛИ, че да го изберете тоя Лечков бе
Умът ми не го побира просто.
Ама то и премиретър ни е олигофрен, то простотията не ходи по гората...
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ние не избрахме Лечков, циганите го избраха, а загрижения сливенски гражданин просто не отиде да гласува... то не че пък другите кандидати бяха кой знае колко по-свестни от него... сега поне имаме няколко стадиона->Изход<- написа:Декстъре, как може да сте такива ДЕБИЛИ, че да го изберете тоя Лечков беУмът ми не го побира просто.
А питам, защото за сефте го чувам (е не ме ебе толкова много за политика, че да ги знам сите), пък и го гледам, че е наясно с нещата у Сините, може да знае нещо...
WeAreGettingClose
Изходящ, ти от къде си, за да те взема за мезе и теб ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Нещо остроумно
Някак си е ясно, че ГЕРБ ще са на власт поне още един мандат, кмет ще е Фандъкова, а президент ще е Плевнелиев (Като в петицата ще влезе Светльо Витков и разбира се Волен), нема нужда от грам страсти повече. Сега или бъдете с победителите или с ваши си победители ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
честно казано се съмнявам за втори мандат на герб, ама аз и за първия се съмнявах, и за пъровот избиране на борисов за кмет, и за второто също, така че може и сега да грешаcreator написа:Някак си е ясно, че ГЕРБ ще са на власт поне още един мандат, кмет ще е Фандъкова, а президент ще е Плевнелиев (Като в петицата ще влезе Светльо Витков и разбира се Волен), нема нужда от грам страсти повече. Сега или бъдете с победителите или с ваши си победители
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Очевидно омразата ти към Бойко пречи на обективната ти преценка->Изход<- написа:честно казано се съмнявам за втори мандат на герб, ама аз и за първия се съмнявах, и за пъровот избиране на борисов за кмет, и за второто също, така че може и сега да грешаcreator написа:Някак си е ясно, че ГЕРБ ще са на власт поне още един мандат, кмет ще е Фандъкова, а президент ще е Плевнелиев (Като в петицата ще влезе Светльо Витков и разбира се Волен), нема нужда от грам страсти повече. Сега или бъдете с победителите или с ваши си победители
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga