Определено епизодите с Чарли Шийн ми бяха доста по-забавни. И Къчър, не е зле, но от 1вият епизод ми беше по-готина частта, в която го нямаше... Абе, нема ли да си оправите никовете ?! От отдавна на никой, не му правят впечатление турските имена(освен както изглежда на мен).
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Гледах първия епизод, има потенциал. Желанието на Чарли Памела да му изгълта прахта беше брутално Също, "that's not immature, it's romantic!" ме спука от смях Като цяло съм доволен, ще се следи.
Ще продължавам да го гледам, заради името, Бърта ( вече няма Джейк) и възможността да сравня това говно ли е по-смешно или Столичани в повече. В момента втория води убедително. Ащън да измре му пожелавам, да еба некадърника ти.
Те пък ебати лигльовците, не можаха да го върнат, а имаха възможност. Искал повишение на заплатата бил друсалка - голяма работа ще се споразумеят с леко повишение и както се вижда човека не боха или не му личи. Кво се правят на вижте ма, така ми се гледа един хубав сезон на тоя сериал. До 5 бяха супер, после леко затъпяваха, осми счупи рекордите на тъпотията и девети ще е в пъти по-зле от осми, поне от това което виждам до момента. Велик сериал, отишъл в канала, защото трябва да има мерене на пишоци
Оставате туй, айде много обидени ала бала, но защо сложиха тоя дървар да играе, като всеки друг би бил по-подходящ. Шоуто се е превърнало в експо на детски хумор, целене с храна, кой в коя стая ще спи и т.н.
"Велик сериал" ахаххаха скрии се бе смешник Тва винаги си е бил супер посредствения сериал в който за 9 сезона дори наченка за прогрес не се видя. Ми пък тръгнал и да се възмущава дебила.