Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 02 Окт 2011 18:52

moroel написа:
Това за парите го разбирам и вярвам,че то е единствената причина.Защото това за историята звучи доста несериозно.Ебати тва да не е някй двучасов филм дето да ти спойлнат края и ти да кажеш,че няма смисъл да го гледаш.Тая игра ще има години геимплей,което е по-важното,защото може да е стори дривън но преди всичко е ммо.

За парите и аз съм съгласен и то май и аз няма да мога да си я взема по две причини - липса на пари и слаб комп. Ама чак пък години геймплей... Зависи колко пъти преиграваш класовете :D

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2011 19:02

700 часа са достатъчни за да изиграеш всички истории.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Окт 2011 20:57

Fellow geeks,

Имах нещастието да прочета част от Revan - задаващата се книга на Дрю Карпишин, разкриваща съдбата на Реван и Изгнаницата. След задълбочен анализ и препиване от мъка, аз ви призовавам:

ЗА БОГА, БРАТЯ, НЕ КУПУВАЙТЕ!

Това книжле, надраскано явно в следобедната почивка на автора, е обида за всеки фен на сагата и за всеки който се е излъгал да даде пари за него. Плоски персонажи, включени в безсмислен плот, който дори не е релевантен (нито за персонажите, нито за играта) и спойлва важни обрати. Всичко това е гарнирано с масивен реткон на целия KOTOR II и гигантски филър. I call discontinuity.

Ако някой желае, мога да преразкажа книгата набързо, но не нося отговорност за нанесени психически щети, счупени периферни устройства или генериране на омраза към писателското съсловие.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Заглавие: Re:
Публикувано на: 03 Окт 2011 16:09

Минотавъра написа:
700 часа са достатъчни за да изиграеш всички истории.

Как го си го написал просто... Все едно 700 часа са нищо за тебе. :o
Минотавъра написа:
Fellow geeks,

Имах нещастието да прочета част от Revan - задаващата се книга на Дрю Карпишин, разкриваща съдбата на Реван и Изгнаницата. След задълбочен анализ и препиване от мъка, аз ви призовавам:

Това книжле, надраскано явно в следобедната почивка на автора, е обида за всеки фен на сагата и за всеки който се е излъгал да даде пари за него. Плоски персонажи, включени в безсмислен плот, който дори не е релевантен (нито за персонажите, нито за играта) и спойлва важни обрати. Всичко това е гарнирано с масивен реткон на целия KOTOR II и гигантски филър. I call discontinuity.

Ако някой желае, мога да преразкажа книгата набързо, но не нося отговорност за нанесени психически щети, счупени периферни устройства или генериране на омраза към писателското съсловие.

Ще поживеем, ще видим. На теб може да не ти харесва, но на мене примерно може. Въпрос на вкус. Даже се сещам за една тема в сайта на играта, където хората спореха дали е трябвало Карън Травис да добавя Боба Фет и мандалорианите към поредицата "Новия Джедайски Орден". Лично аз нямам мнение тъй като не съм стигнал дотам, а и обичам да си чета книжките подред, и затова попитах дали наистина е прецакала поредицата. Доста бързо получих отговора че ако са ми харесали книгите за командосите, и тези с Боба Фет и компания в броня ще ми харесат. Ами чел съм една от въпросните книги за клонингите командоси, хареса ми => другите също ще ми харесат. Или поне се надявам да ми харесат.

Профил

Публикувано на: 03 Окт 2011 16:36

В тези случаи се доверявам на Минотавъра. Особено когато прочетох фразата "реткон на KOTOR II" и ми стана ясно к'ва ще е работата.

Жалко за привържениците на Реван. Още по-жалко за последователите на Изгнаницата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2011 16:47

gua543 написа:
Как го си го написал просто... Все едно 700 часа са нищо за тебе.

За мен това са шест месеца игра. В никакъв случай не "години" геймплей.

gua543 написа:
Ще поживеем, ще видим. На теб може да не ти харесва, но на мене примерно може.

Повярвай ми, няма. Бих искал да ти обясня, но веднага всички ще гракнат, че спойлвам.

gua543 написа:
Даже се сещам за една тема в сайта на играта, където хората спореха дали е трябвало Карън Травис да добавя Боба Фет и мандалорианите към поредицата "Новия Джедайски Орден".

Карън Травис е нищо пред това, вервай ми.

BTW, проблемът с нея не беше в качеството на книгите й, а отношението й към феновете и уеслинга на мандалорианите.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 03 Окт 2011 17:38

На мен ми е интересно как ретконват котор 2, ако ти се занимава да дадеш малко детайли :)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 03 Окт 2011 18:15

Естествено,говорим за игра която все още не е излязла и никой от нас не е играл,така че,нашето са си чисти спекулации,ноооо.....ако играта постигне целите си,а именно да стане като уоу-да,"годините" геимплей,наистина ще са години,защото пак казвам-може да е строи дривън ама преди всичко друго е ммо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2011 18:51

Минотавъра написа:
За мен това са шест месеца игра. В никакъв случай не "години" геймплей.

Ами 6 месеца са си 6 месеца откъдето и да го погледнеш. Егати и остроумното мнение изказах... :D
Минотавъра написа:
Повярвай ми, няма. Бих искал да ти обясня, но веднага всички ще гракнат, че спойлвам.

Добре тогава напиши с намеци и двусмислици най-разочароващата за теб част. Просто за да се уверя че четенето на книгата ще ми причини мозъчен тумор, не за друго.
Минотавъра написа:
Карън Травис е нищо пред това, вервай ми.

BTW, проблемът с нея не беше в качеството на книгите й, а отношението й към феновете и уеслинга на мандалорианите.

Да де не се изказах правилно. Основните аргументи против нея бяха че въобще не е чела какво е написано в по-предните книги от поредицата и че е набутала мандалорианите там където въобще и не са си мечтаели че ще отидат.
moroel написа:
Естествено,говорим за игра която все още не е излязла и никой от нас не е играл,така че,нашето са си чисти спекулации,ноооо.....ако играта постигне целите си,а именно да стане като уоу-да,"годините" геимплей,наистина ще са години,защото пак казвам-може да е строи дривън ама преди всичко друго е ммо.

Да, играта е ММО, но всичко в нея се върти около историята. Освен ако Байоуеър не пускат expansion-ни доста честичко с нов content, играта ще загуби по-голямата част от онази популация, за която въобще не им дреме на историята. От друга страна популацията фенове на Междузвездни войни е доста голяма така че това едва ли ще намали печалбите драстично и/или ще се отрази на популярността на играта.

Профил

Публикувано на: 03 Окт 2011 19:34

Нека да сме честни-много са малко хората които ще дадат маса кинти за играта+месечни такси,само за да видят в няколко минутна кътсцена,как онуфри от горно нанадолнище за изненада на всички се оказва императора.Да,историята ще има огромно влияние...първите няколко месеца.После всичко ще стане чупене на каски със сейбъри,било то в пвп или в пве.Както е казал мечо пух-колкото повече,толкова повече,било то за куулнес,дпс,хпс,ачиивменти и така нататък.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2011 19:43

moroel написа:
Нека да сме честни-много са малко хората които ще дадат маса кинти за играта+месечни такси,само за да видят в няколко минутна кътсцена,как онуфри от горно нанадолнище за изненада на всички се оказва императора.Да,историята ще има огромно влияние...първите няколко месеца.После всичко ще стане чупене на каски със сейбъри,било то в пвп или в пве.Както е казал мечо пух-колкото повече,толкова повече,било то за куулнес,дпс,хпс,ачиивменти и така нататък.

Е аз какво казах? :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2011 20:38

Минотавъра написа:
Fellow geeks,

Защо ли не съм изненадан? В последно време при Bioware се забелязва обезпокояваща тенденция да си навират членовете в иначе добре направени тестени изделия.

Но все пак, за какво точно иде реч?

Профил

Публикувано на: 04 Окт 2011 10:09

4ГБ рам дали ще ми стигне за играта :?

Профил

Публикувано на: 04 Окт 2011 13:46

Ето изискванията от сайта на играта-

What are the system requirements for the game?

Processor:
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better
Intel Core 2 Duo 2.0GHz or better
Operating System:
Windows XP or later

RAM:
Windows XP: 1.5GB RAM
Windows Vista and Windows 7: 2GB RAM

Note: PCs using a built-in graphical chipset are recommended to have 2GB of RAM.

Star Wars: The Old Republic requires a video card that has a minimum of 256MB of on-board RAM as well as support for Shader 3.0 or better. Examples include:
ATI X1800 or better
nVidia 7800 or better
Intel 4100 Integrated Graphics or better
DVD-ROM drive – 8x speed or better (required for installation from physical editions only) Internet connection required to play.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2011 14:12

moroel написа:
Ето изискванията от сайта на играта-

What are the system requirements for the game?

Processor:
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better
Intel Core 2 Duo 2.0GHz or better
Operating System:
Windows XP or later

RAM:
Windows XP: 1.5GB RAM
Windows Vista and Windows 7: 2GB RAM

Note: PCs using a built-in graphical chipset are recommended to have 2GB of RAM.

Star Wars: The Old Republic requires a video card that has a minimum of 256MB of on-board RAM as well as support for Shader 3.0 or better. Examples include:
ATI X1800 or better
nVidia 7800 or better
Intel 4100 Integrated Graphics or better
DVD-ROM drive – 8x speed or better (required for installation from physical editions only) Internet connection required to play.

Само RAM-та не покривам минималните иначе всичко друго е добре. Сега че ще я играя на минимум това е ясно ама важното е че ще я играя, нали? :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2011 14:53

След два месеца и половина, да, ще играем... :x

Обаче от Bioware продължават да се държат като нещастници :lol: Не казват, че Червената зона е напълно аут за бетата, а продължават с "предстои да се реши" (от три месеца вече) и изявления по тъча като:
"Stephen Reid: If we're aiming to launch in a country, we're planning to invite people there."

На всички им стана ясно, че не им дреме за Европа, а още по-малко за Червената зона. Който и да им ръководи политиката за играта, трябва да е страшно смотан.
В 21-ви век сме, все пак, не ползваме аналогови телефони за връзка вече. Макар, като слушам, в някои страни от Зелената зона може и да го правят все още...

И с тези глупости как изчислявали натоварването на сървърите на база сегашните тестери... :roll: Те в момента с под 8000 (приблизително) човека имат зверски лаг, а какво ще стане като милион и нещо скочат да се вържат. И с тези евтинички сървъри в Ирландия...Толкова ли им се скъпеше да ползват страни с доказано по-добро качество като Холандия и Германия?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2011 16:03

Capo написа:
И с тези глупости как изчислявали натоварването на сървърите на база сегашните тестери... :roll: Те в момента с под 8000 (приблизително) човека имат зверски лаг, а какво ще стане като милион и нещо скочат да се вържат. И с тези евтинички сървъри в Ирландия...Толкова ли им се скъпеше да ползват страни с доказано по-добро качество като Холандия и Германия?

Нарочно са го правили този зверски лаг за да разберат дали сървъра ще крашне или просто ще цепи яко. А и ирландците си оправят интернет връзката на цялата страна заради играта. http://darthhater.com/2011/09/27/egxp-c ... interview/ - май в това интервю се казваше, но не съм сигурен, а и сега не ми се препрочита.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2011 18:35

Десетина минути от Void Star Warzone с герой клас Sage:

http://betafootage.com/jedi-sage-void-star/

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 04 Окт 2011 18:57

А стига сте слушали минотавъра бе !! Има още 2 месеца, като излезе играта ще видим какво,що !

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2011 19:11

TheChosen1 написа:
А стига сте слушали минотавъра бе !! Има още 2 месеца, като излезе играта ще видим какво,що !

Той говореше за книга... :roll:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com