Автор |
Съобщение |
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Сеп 2011 17:00
Hicks написа: http://iskampc.com/pc-components.htmlЗа мен най- добрата фирма за PC компоненти в България, наред с Лотос Компютри във Варна Мерси,ще се опитам сам да си зглобя комп
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2011 12:59
Цитат: "Star Wars: The Old Republic will be available at launch in the US, Canada and 20 European countries including Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Netherlands, Norway, Poland, Russia (standard edition only), Spain, Sweden, Switzerland, and the United Kingdom." Интересното е, че са изброени 18.
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2011 13:34
Май Словакия и Португалия бяха добавени, но не съм 100 % сигурен. http://www.askajedi.com/wp-content/uploads/2011/07/biowaremap.jpg Между другото, който е поръчал от Амазон, да си провери "shipment date" и да си направи "reset" ако още показва 1-15 януари - например като препотвърдите "shipment method". Сега очаквам да ми докарат играта най-късно до 26 декември, иначе беше 6 януари.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2011 15:15
Стандарт едишъна си е бокс нали, т.е не като делукс едишъна чисто дигитално?И втория код си идва с бокса, ако не се лъжа?
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2011 15:24
Origin предлага два вида дигитални преордъра: Deluxe и Standard. И двата се свалят от Интернет, не получаваш кутия или нещо друго материално От доставчици като Амазон например може да си поръчваш стандартно издание, което си идва като кутия с четири DVD-та. И да, вторият код идва в кутията.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2011 17:21
Чудя се между другото, дали наистина няма да прави проблем, ако помоля един мой приятел от Англия да ми я прати като излезе. А и защо още няма дата кога ще я пуснат в другите държави???
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2011 18:04
Capo написа: Origin предлага два вида дигитални преордъра: Deluxe и Standard. И двата се свалят от Интернет, не получаваш кутия или нещо друго материално От доставчици като Амазон например може да си поръчваш стандартно издание, което си идва като кутия с четири DVD-та. И да, вторият код идва в кутията. Мерси за отговора и само още един въпрос.Четох някъде че когато направиш пре-оредера те чарджва малка сума и на самата пускова дата останалата сума или нещо от сорта беше, но не съм много сигурен.Така ли е?
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2011 18:38
От Амазон не взимат предплата, теглят сумата едва при пускане за доставка. Мисля, че Gamestop и подобни магазини искаха по пет евро при преордер.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Сеп 2011 19:16
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Сеп 2011 12:51
Статията ( по - скоро коментар от Стар Уърс фен) е добре написана, но аргументите са напълно грешни. Разликите между УОУ и ЕВЕ са огромни - първо едното е themepark а другото е sandbox игра, второ едната е насочена за близък бой на земята, другата е космическа игра с кораби. Въобще всичко между тези две игри е коренно различно, докато Стар Уърс е много близка до УОУ. Единствената разлика за мен е историята, но не смятам че тя е нещо което е достатъчно за да разграничи две ММО игри. Като цяло Bioware разчитат на доказаното което всъщност се е доказало чрез УОУ и Евъркуест. Ще мине доста време преди някое студио да реши да ескпериментира и да пусне нещо напълно различно. Замислете се дали играта щеше да е чак толкова чакана, ако не беше марката Стар Уърс. Все пак ще си заслужава да се играе заради начина на разказване на историята, но невиждам как ще задържи голям брой играчи в дългосрочен план.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Сеп 2011 13:32
Играта със сигурност ще е по-добра от Rift, Aion, Lotro, Conan и подобни WoW-killers (не закачам темата Daoc, защото става сложно ). Сега дали ще е малко или много по-добра зависи изцяло от работата на дизайнерите преди, по време и след старта. Например "Aion" бе игра с невероятно огромен потенциал, който успешно се унищожи от задружните усилия на некомпетентни разработчици, захванали се с дизайна след като играта вече стартира. Дали TOR ще е по-добра от WoW е винаги тъп въпрос WoW е огромен динозавър и явление, което едва ли ще бъде повторено. Да не говорим, че WoW имаше 7 години да се развива и да пълни "content". TOR има доста да наваксва. След 7 години ще може да правим по-обективни сравнения Ако въобще TOR съществува.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Сеп 2011 22:23
Сега последно не разбрах......и ние ли ще можем да почневм да играем на 22 декември ?
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Сеп 2011 00:12
Ако си я поръчаш от чужбина, да ще можеш, няма да има IP блокове. Хората с преордери даже ще почнат да играят около седмица преди 22-ри.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Сеп 2011 15:34
Capo написа: Ако си я поръчаш от чужбина, да ще можеш, няма да има IP блокове. Хората с преордери даже ще почнат да играят около седмица преди 22-ри. Толкова ли сме зле ,че няма да ни я пратат ? :Д Ясно....от амазон ще я поръчам,то колко време е г/д доставката и колко струва?
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Сеп 2011 15:55
Отбивам се само за да кажа здрасти През последния месец ремонтирам къщата на село и нямам достъп до компютър. Така ще бъде поне още две седмици. Тоя пост го пиша за да не ме забравите. Стрейнджър, нищо не си разбрал от това което писахме. Като седна пред РС ще ти обясня.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Окт 2011 14:58
Братя, с голямо съжаление ви съобщавам, че може да не закупя играта.
След като познатите ми в бетата ми спойлнаха всичко, барабар с историята на Императора и ендингите на класовете, главният стимул за игра замина. Да, друго си е да играеш и да го видиш с очите си, но все пак...
Може би най-важната причина е липсата на финанси. Затънал съм в разходи до шията и не знам дали ще мога да си позволя да плащам месечни такси и експанжъни.
Ако успея да спастря (дай, Боже) някой лев, ще се видим ингейм. Ако не - приятна игра.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Окт 2011 15:18
То за това аз не чета никакви lore-та, свързани с историята на играта и класовете вътре. Дори клипчета не съм гледал кой знае колко ( само няколко, колкото да видя дали ще ми хареса игричката). Защо да си развалям кефа, като чета какво имало, каква е историята и прочие, вместо да си я изиграя. Затова много се чудих на повечето хора тук, които едва ли не разровиха всичко покрай играта и вече знаят как историята завършва (примерно)
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 02 Окт 2011 15:20
Минотавъра написа: Братя, с голямо съжаление ви съобщавам, че може да не закупя играта.
След като познатите ми в бетата ми спойлнаха всичко, барабар с историята на Императора и ендингите на класовете, главният стимул за игра замина. Да, друго си е да играеш и да го видиш с очите си, но все пак...
Може би най-важната причина е липсата на финанси. Затънал съм в разходи до шията и не знам дали ще мога да си позволя да плащам месечни такси и експанжъни.
Ако успея да спастря (дай, Боже) някой лев, ще се видим ингейм. Ако не - приятна игра. Zero fucks were given on that day...
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Окт 2011 15:25
Спойлингът не ми е чак такъв проблем - макар да знам ендингите, интересно ми е как се стига до тях. Главният проблем е липсата на пари.
Избрания, курво, ти още ли не си се измел от тоя форум? Марш да си играеш в пясъчника и не се заяждай с хората.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Окт 2011 15:50
Това за парите го разбирам и вярвам,че то е единствената причина.Защото това за историята звучи доста несериозно.Ебати тва да не е някй двучасов филм дето да ти спойлнат края и ти да кажеш,че няма смисъл да го гледаш.Тая игра ще има години геимплей,което е по-важното,защото може да е стори дривън но преди всичко е ммо.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|