Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 30 Сеп 2011 21:22
Джунейд написа: Сега вече разбирам защо толкова много съфорумци ще гласуват за него Ахаххахахха
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 30 Сеп 2011 21:24
Все едно има значение за кой гласуваш...
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 30 Сеп 2011 23:34
Ще гласувам за Ледник и за никой друг, но само ако е издигнат от Атака.
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 01 Окт 2011 18:58
Воленчо си беше откровено признал в едно интервю, че е помияр и че си пада по евтини к***и, имаше и още, ама не го помня а и нямам намерение, понеже ми е много противен.
бтв: Варненската група да каже какви са нагласите на съгражданите им към Николай Недков(Синята коалиция), понеже доста обещаващ ми изглежда, макар че и той има разни дялови участия по Златни Пясъци АД и други.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 01 Окт 2011 19:22
Един съфорумец се е кандидатирал за общински съветник във Варна!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 01 Окт 2011 21:00
|
|
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 02 Окт 2011 10:53
Защото сме социалисти!
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 02 Окт 2011 11:05
Абе на вас верно ли ви пука кой ще е президент
|
|
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 02 Окт 2011 11:26
vanmx написа: Абе на вас верно ли ви пука кой ще е президент Да, ние сме обществено отговорни личности.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 02 Окт 2011 16:37
Предизборната песен на СДС е също много добра. Още повече, че е насочена към младите, които по ирония на съдбата са най-незаинтересовани от политиката . http://www.youtube.com/watch?v=LDkG6K_DEIw
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 02 Окт 2011 19:14
THE KING OF TIME написа: Предизборната песен на СДС е също много добра. Още повече, че е насочена към младите, които по ирония на съдбата са най-незаинтересовани от политиката . http://www.youtube.com/watch?v=LDkG6K_DEIwНа Светльо някакси по ми харесва
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 02 Окт 2011 22:28
Супер са се постарали новодемократите, ама времето не е тяхно, а на баш другарите - бьцепе. Нора е много симпатична
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 03 Окт 2011 07:45
KING OF TIME, обясни какво значи "дясна политика, ориентирана към младите", че на мен не ми става много ясно как една дясна политика може икономически да е ориентирана към младите.
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 03 Окт 2011 09:32
AcTivE написа: KING OF TIME, обясни какво значи "дясна политика, ориентирана към младите", че на мен не ми става много ясно как една дясна политика може икономически да е ориентирана към младите. В смисъл че в клипа се веят някаква перверзна мед сестра и други младолики индивиди, което предполага, че трябва да се привлече вниманието на младите, ама целия клип изглежда мега смешен.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 03 Окт 2011 16:22
THE KING OF TIME написа: Предизборната песен на СДС е също много добра. Още повече, че е насочена към младите, които по ирония на съдбата са най-незаинтересовани от политиката . http://www.youtube.com/watch?v=LDkG6K_DEIwWOW много добрата песен!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 03 Окт 2011 17:01
Абе не знам ква е песента, ама клипът е убийствено прост и ако не беше оная рок пичка от 2:37, щях да съм доста натъжен за вас, че му се кефите.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 03 Окт 2011 17:35
Аз не съм комунист и никога няма да бъда. Аз не съм нихилист и никога няма да бъда. Аз не съм антихрист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Аз съм просто човек!
Аз не съм екстремист и никога няма да бъда. Аз не съм шовинист и никога няма да бъда. Аз не съм терорист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Аз съм просто човек!
Рефрен: Обичам синьото небе, обичам земята. Обичам твоето лице, обичам светлината. Обичам вашите ръце-зовящи свободата! И мразя всеки, който ми пречи да бъда Човек!
Аз не съм бюрократ и никога няма да бъда. Аз не съм технократ и никога няма да бъда. Аз не съм тарикат и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Аз съм просто човек!
Рефрен: Обичам синьото небе, обичам земята. Обичам твоето лице, обичам светлината. Обичам вашите ръце-зовящи свободата! И мразя всеки, който ми пречи да бъда Човек!
Аз не съм комунист, аз не съм нихилис, аз не съм шовинист, аз не съм терорист, аз не съм антихрист, аз не съм екстремист. Аз съм просто човек!
Аз не съм бюрократ, аз не съм технократ, аз не съм тарикат, аз не съм плутократ, аз не съм психопат, аз не съм общопризнат. Аз съм просто човек!
Аз не съм милитарист, аз не съм маоист, аз не съм ционист, аз не съм каратист, аз не съм ленинист, аз не съм утопист. Аз съм просто човек!
Аз не съм сталинист, аэ не съм рецидивист, аз не съм националист, аз не съм колективист, аз не съм товаист, аз не съм оноваист. Аз съм просто човек!
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 03 Окт 2011 18:47
Между другото, този текст ме накаря да се замисля, че в България след 89 единствено средподдръжниците на "синята" идея е имало хора, които наистина са участвали заради самата идея, а не просто да влязат във властта, да грабят с пълни шепи и да станат част от управляващата върхушка.
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 03 Окт 2011 21:39
Родени във България и носим своят кръст от всички политици да видим среден пръст отвръщаме им ние с надежда и любов и чакаме наведени -- винаги готов
Не е ново 20, знаеме това че БГ политиката е пълна със лайна а всичките предатели, еничари, боклук щом стане страшно -- бегом бейби... ние пак сме тук!!!
Припев: Никога не ставай толераст никога, дори да имаш власт дори да нямаш нищо, пак имаш своят глас никога не ставай толераст
Народни дупетати, партийни членове не може алчността ви да се наяде и нека ни настигне протестният ни вот с бюлетина 20 -- целият народ
Припев: Никога не ставай толераст никога, дори да имаш власт дори да нямаш нищо, пак имаш своят глас никога не ставай толераст
Никога шейна не спря пред нас никога под шипковият храст никога съвети пак на власт никога за никого от нас...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 03 Окт 2011 22:45
Поздрав за тези които не са загубили вярата в синята идея! http://www.youtube.com/watch?v=ylof7hMHKnE
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|