Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблеми с нета
Публикувано на: 23 Сеп 2011 15:20

Значи от 3 4 дена имам проблеми с нета. Спря ми за пръв път вечерта и легнах да спя. Сутринта имах нет цял ден, на следващия ден нямах нет цял ден и звънях на тези от съпорта. Следавщата сутрин ми звъняха и видях че имам, послле спрях пц то и на обяд го пуснах пак нямах. Звънях като луд и ми казаха че съм свързан към тях виждат ме и че проблема ми е осфтуерен. Форматирах принсталирах и пак нямах нет. След това доидоха да видят какво става и носеха лаптоп свързаха го към кабела и тои имаше нет. Нищо не можаха да ми помогнат, на следващия ден си пускам пц то и имам нет цял ден. Днеска го пускам сутринта нямам нет. Изключвам адаптера на устроистворто дето през него минава нета и телевизята ми и така няколко чаа беше изключено включвам и пак имам нет сега. На какво може да се дължи тази мистерия? С уиндоус 7 съм упдейтван докраи а нета ми е към мтел на спектрумнет.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблеми с нета
Публикувано на: 23 Сеп 2011 17:16

Възможно е да ти е повредена нещо мрежовата карта (вградената, или друга ако имаш)
На мен преди така ми правеше номера, и като си взех една мрежова карта за 15лв. и я сложих и вече нямам проблеми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2011 17:36

Еми викат ми че ако ми е повредена няма изобщо да се свързва. Номера е че когато има нет няма никавки проблеми.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 24 Сеп 2011 10:42

iddqd написа:
Еми викат ми че ако ми е повредена няма изобщо да се свързва. Номера е че когато има нет няма никавки проблеми.

Еми като мислиш, че не е повредена си оставай с тоя глупав проблем... Не се ли досети сам, че щом си форматирал и преинсталирал и пак не се е оправило, а на лаптопа им е имало, проблема е не в софтуера ти, а в хардуера ти...

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2011 11:37

Мисля че устройството през което минава нета прави конфиликт. Сега пак нямах нет изключих го и спах 2 часа, като го включих пак вече имам нет.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com