Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Сеп 2011 17:49
С героите на Локи
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Сеп 2011 20:38
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2011 17:46
fap-fap-fap почти мога да вкуся Диабло 3
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2011 18:11
Аз значи съм по-напред от теб - вече даже усещам вкуса на повърнята си, миг след като съм вкусил Диабло 3
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2011 18:28
Много ти е кеф да ме тролиш за Диабло нали никога няма да играем Armies of Exigo НИКОГААААА
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2011 18:41
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Сеп 2011 23:06
Closed Beta-та стартира официално!!! Успех на чакащите за инвайт и hf на печелившите
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Сеп 2011 00:02
Абе още ще почакаме, докато минат вълните из Америка... после чак Европа. няколко седмици, месец...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Сеп 2011 08:05
Толкова чакане само заради удоволствието да се издрайфаш?
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Сеп 2011 12:51
Serious Sam написа: Толкова чакане само заради удоволствието да се издрайфаш? С удоволствие бих се издрайфал върху теб.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Сеп 2011 19:25
Йеее бейби, за това говорим
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Сеп 2011 20:02
Хомоеротичното връщане на храна настрана, някой бара ли инвайта, или за нас още няма?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Сеп 2011 20:26
Е чакай де. Има толкова много Youtube знаменитости, които трябва да получат ключове. Аз съм сигурен, че Husky е получил поне 5, за да раздаде на компанията си от ретарди, за да има с кой да играе и да рекламира играта. След това са старите Бета тестъри, които са репортвали бъгове. След това са тези от F&F бетата, на които оше им се играе и после сме ние.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2011 19:05
Youtube знаменитости. Това ако не беше истина, щеше да е смешно ... Истина е,тъжно е.
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2011 19:52
Ми те F&F минаха, така че... скоро ... скоро...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2011 19:55
Имам код вече Като си се пребера от село я почвам
___________________________________ needar
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2011 19:58
баш па ти имаш код КОГО ЛЪЖЕШ БЕ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2011 20:00
Stylized Corpse написа: баш па ти имаш код КОГО ЛЪЖЕШ БЕ Баш пък аз имам код, кво му е странното ? Да не съм кат вашите кошници ...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2011 20:05
аре докажи тогава, тегли шот на мейла или нещо такова
и не прикаай глупости за кошниците, молим
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Сеп 2011 20:09
Сега съм на село, пребера ли се веднага ви тегля шот
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|