Това заслужава отделна тема?
Re: Това заслужава отделна тема?
в случая мислите че ще ви питат нещо за число, дето не е шест или за секс(заради близкото звучене), и не ви идва на ум дума за зеленчук, а думата !arrow! в условието, заради морфологичната ис структура ви кара да се сетите първо за морков, това ест, ако го правите и мислите на английски
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Още едно подобно
http://www.youtube.com/watch?v=tyR1eeHGfRc
Този път за две неща те питат, на второто казах това което се очакваше.
http://www.youtube.com/watch?v=tyR1eeHGfRc
Този път за две неща те питат, на второто казах това което се очакваше.
Spoiler for отговор:
Аз казах червено и чук. Чука е очевидно че всеки ще се сети за него, но цвета е малко по сложно.
Примерно ако ви питам да си намислите една мебел съм сигрен кво ще си помислят 90% от вас и без неквите там числа
Примерно ако ви питам да си намислите една мебел съм сигрен кво ще си помислят 90% от вас и без неквите там числа
Spoiler for :
Не, нямаше да си помисля за тази мебел, но за инструмента, то просто на английски първо ти изниква hammer, аз и 1 минута да мисля, докато се сетя как е отверка и т.н. Иначе цвета червен.
- thewhitestig
И аз си помислих за домат.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Wannabe написа: Примерно ако ви питам да си намислите една мебел съм сигрен кво ще си помислят 90% от вас и без неквите там числа
Spoiler for :
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Дидоооооооооооооооо да те еба в гъзъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There