How many of you people know you're REALLY alive ?!
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка
Заглавие: Re: Линковете на деня
Публикувано на: 18 Сеп 2011 00:34
Ахаха. Този куратор бас ловя, че е велик човек или поне богат или има яка жена, щото е шибан гений и му стиска
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Штрак
Публикувано на: 18 Сеп 2011 02:36
i seriously lol'd
___________________________________ знайш ли като се замаам...
->Изход<-
Публикувано на: 18 Сеп 2011 12:35
High_voltage написа:
Специален тенкс на SeriousSam, че ме насочи към този сайт, имаше доста добри попадения, въпреки че не ме кефи цялостната пропаганда:
и, може би най-великата снимка, която съм виждал в интернет: (специален поздрав за идяд)
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 20 Сеп 2011 12:02
как се казва това меме?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Children of Bodom
29 Юли 2009 16:34 Мнения: 523 Местоположение: Hangar 18
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 20 Сеп 2011 12:22
The Shadowlurker и преди беше Uninvited или Terrifying House Guest, нещо такова
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 20 Сеп 2011 12:32
Spoiler for shadowlurker:
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения