Най-големите мухльовци веднага мога да ви ги подредя по ред на номерата.
1. Gametrailers 2. IGN 3. Gamespot
Това от към ревюта. Ако въобще се занимавате с ревюта, може да погледнете Eurogamer и най-вече АngryJoeShow. Останалите са върховни тъпири, Edge са една идея по-добре от тях, но пак са префърцунени дебили.
doom123
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution
Публикувано на: 07 Сеп 2011 20:09
DJ Cat написа:
Най-големите мухльовци веднага мога да ви ги подредя по ред на номерата.
1. Gametrailers 2. IGN 3. Gamespot
Това от към ревюта. Ако въобще се занимавате с ревюта, може да погледнете Eurogamer и най-вече АngryJoeShow. Останалите са върховни тъпири, Edge са една идея по-добре от тях, но пак са префърцунени дебили.
Може и да не са с най - обемните или точни ревюта, но оценяват игрите сравнително честно и безпристрастно. Я напиши The witcher 2 или Assasin's creed 2 в Destructoid и после ще си говорим.
Айде сега кажи за кои точно говориш. Aко говориш за първите 3 на които системата за оценяване започва от 6/10 просто напусни. Искам като играта е лайно, да се оценява с 1, 2 или 3, а не с 6. С 6 се оценяват игри като Death Island и Alpha Protocol, a не Thor, Mindjack и т.н.
doom123
Публикувано на: 07 Сеп 2011 20:30
Добре ама виж, че повечето блогове си имат система за оценяване, с които оценяват Gameplay, графика, звук и тн. Точно така оценяват и 3те блога, които спомена. Честно е и безпристрастно. Сега и аз съм съгласен, че игри като Тор и Mindjack са боклуци, но щом покрива определените параметри за графика с 5/10, звук 6/10, колко да и дадеш. Другата крайност е да се оценява като в Destructoid - The Witcher 2 просто не му харесала и му удря 6/10 или пък Pc Gamer с DA2 - харесва им - 94%. Ако си гейм медия избираш си 5 белега на игрите и оценяваш тях и след това средно аритметично и живи здрави.
Оценява се цялостния продукт. Ето ще ти покажа, защото явно не разбираш за какво ти говоря.
Mindjack.
- АИ-то е едно от най-отвратителните в индустрията - Звуците са силни, пискливи и досадни - ушния ти канал плаче като слуша играта - Историята е говна - Геймплея е лайна - Графиката е фашкий.
И тея дебили му дават 6 ? На какво отгоре ? На такива феноменални лайна се дава 1-ца, обаче ще обидят компаниите и няма да получават повече копия на игричките им и да имат налични преди релийза заглавията на дадените дивелъпъри. Другото е че им се плаща да завишават оценките. Какво да се занимавам глупости от там насетне. Еurogamer не са много по-добре, там пък толкова на лично мнение го удрят, че едва ли не зависи на кой ще се падне играта. Аз вече не се занимавам да чета глупости, само гледам АngryJoeShow, защото там поне ти се казва в прав текст за какво става въпрос и е направено като видео.
Другата крайност пък са ебаняците Edge. Оценили ми DA с 4 ли колко беше, а сложили на рандом дрисня 6. Е какво да се занимавам с глупости.
doom123
Публикувано на: 07 Сеп 2011 20:54
Аве достатъчно добре разборам, не се притеснявай. Само ми кажи и с 1 да е оценена Mindjack и с 5 или 6, ше отидеш ли да си я купиш. В днешно време аз игра под 8-9 не съм си купувал. Игри като Тор или Mindjack се правят от малки студия, които са затрупани с непосилни срокове и вадят незавършени продукти. Единият вариант е да им дават сички по 1 и да оставят хората на улицата. IGN знаят, че и 1 и 5 да му дадат надали пак някой ще си я купи. Не разбирам защо дигаш такава патардия заради 1 статия в IGN как не им харесала историята на Deus ex.
Tи бавен ли си не мога да разбера ? Защо се оценява по десетобална система, като игра под 5 няма ? Толкова ли не зацепваш, че трети пост ти обяснявам едно и също. ИГН, Геймтрейлърс и Геймспот са комерсиални медии, които правят така че всяка игра да изглежда стабилна, за да си я купуват хората, затова и им се плаща. Освен това, трябва да се подмажат на всички, за да могат да взимат интервюта и да правят фийчъри и за най-лумпените игри. Просто ако се проверяват тези сайтове с цел да се изгради ясна представа за дадена игра, просто...хахаха.
doom123
Публикувано на: 07 Сеп 2011 21:19
Еи го нема и 3 поста и почна да обижда. Бате нестига, че отделям време да седя и да пиша, не с идеята, че с тебе ще проведем кой знае колко конструктивна дискусия, а за да си изкажа просто мнението. Щом си решил, че си много знаещ и умен и ще ме впечатлиш като си копирал Bullets от ревюто на Angry Joe за Mindjack и ми повтаряш едни и същи аргумента 3 поста, прав ти път бе.
Не няма 3 аргумента, 5 аргумента. ИГН и останалите са комерсиални и глупави медии, за манипулиране на хорското мнение. Не заслужават внимание и мнението им важи, колкото на някакъв 9 годишен сополан. Ако го успорваш, имам лоши новини за теб. Иначе въпросното ревю на Mindjack не съм го гледал, от ревютата на АЖ съм гледал малко, главно на продуктите които ме интересуват. И нормално да се припокрива мнението, тя играта е феноменално тъпа. След като разбрах че е една от най-тъпите правени въобще, реших да я пробвам и се уверих сам. Но естествено, вместо да ти се каже като на човек, че играта е ЗЛЕ, на нея и се дават оценки от 6 нагоре. Ми хуу
doom123
Публикувано на: 07 Сеп 2011 21:41
Добре де и какво като са дали на Mindjack оценка 6. IGN правят ревюта на филми, сериали, игри, комикси и какво ли не. Навсякъде има некадърни журналисти. Като отворя да погледна новините на Pc mania, половината от тях са преведени грешно от английски. Голяма работа. Сега разбрах, че не си съгласен с мен, че трябва да се оценяват игрите по критерии. Няма какво да спорим повече. We ll have to agree to disagree.
PC Mania ако ти е барометър. То тук е по-зле и от някое средностатистическо блогче. Форума поддържа сайта с достатъчно посещения, защото се толерира простотията, което мен ме устройва. Знаеш ли кое е лошото ? Че даже не знам за ревюто на Mindjack в която и да е от трите медии, но съм сигурен че ако проверя оценката ще е такава. Така както съм сигурен, ако проверя за други фундаментални лайна. Няма нужда да чета ревюта написани и оформени идентични на които съм предвидил оценката отдавна.
Grrr
Публикувано на: 07 Сеп 2011 22:12
Тоя форум е priceless.
Grrr
Публикувано на: 09 Сеп 2011 00:18
Вярно, 97-ма 98-ма когато малко хора имаха нет и/или записвачка давахме по 15 лв за диск с игри (7-8 най-много), тогава се интересувахме предварително за кво става дума, ама сега... теглиш и проверяваш дали ще ти хареса, пък ако искаш - купуваш. Малко безмислени са вече тия ревюта в нашите условия. Отварям сайтовете колкото да видя скрийншотите и клипчетата аз, то стига. Ревютата не чета.
Спрях да следя темата, щото изостанах и не исках да си спойлна, но намерихте ли препратката към Hangar 18 на Megadeth ?
Не, я кажи къде е?
Spoiler for :
Когато спасяваш Меган и екипа, Малик идва да ги вземе и ти оставаш да хващаш превоз до Паначеа. Като излезнеш от стаята, където е копчето за отваряне на вратите на хангара, зад стълбичките има един кашон. Махаш го и има дупка - влизаш и се озоваваш в една стаичка с комп. Още като видях акаунт нейма MSTAINE и си казах, че ще е нещо епик Като видях и частите от текста, направо сълза ми текна.
___________________________________ джумерки
Theron Fears
Публикувано на: 09 Сеп 2011 16:54
Spoiler for :
Когато спасяваш Меган и екипа, Малик идва да ги вземе и ти оставаш да хващаш превоз до Паначеа. Като излезнеш от стаята, където е копчето за отваряне на вратите на хангара, зад стълбичките има един кашон. Махаш го и има дупка - влизаш и се озоваваш в една стаичка с комп. Още като видях акаунт нейма MSTAINE и си казах, че ще е нещо епик Като видях и частите от текста, направо сълза ми текна.
[/quote]
Е, аз още не съм стигнал до там, но ще следя за това!
Alaster
14 Юни 2010 22:14 Мнения: 619 Местоположение: Terra
В момента играе: PoE Dark Souls
Публикувано на: 09 Сеп 2011 17:53
Феноменална!! Макар и с не много добре направени boss fights, атмосферата, която играта създава е страхотна. Музиката и арт стилът просто те пренасят в света на Deus Ex. Препратката в secret ending-a много ме зарадва.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Theron Fears
Публикувано на: 09 Сеп 2011 18:19
Мамка му, не успях да спася Малик.... Най-тъжният момент в играта до сега.
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 09 Сеп 2011 18:21
Jedi Knight написа:
Започнах да чета. До тук
Цитат:
Plenty of very good games, like Mass Effect 2, barely even have a plot
четях през ред. След това изречение затворих страницата. Нямам нищо против личното мнение на човека, ама тая статия мирише на развалено.
И аз тая тема не я чета и през ред даже, но случайно прочетох твоя коментар и не разбрах с кво точно не си съгласен от тва изречение?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения