Автор |
Съобщение |
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 13:06
Активират се в STEAM: J09D5-CNQGG-P78F2 VIPX5-PHGC4-DTDQQ HCE3E-V6TM4-BI9KN E0M7B-P038C-L2NLX 4VGIW-VW3DG-LRQF6 PEG3P-CP4KX-PQ40W YN4D2-ERGEL-HH0D3 3BDCG-LER6A-XZEGX MTX5E-I4RAH-V03P8 8DF8Z-H475I-RG33L Ако ви трябват още - пишете в темата или лс. Ако се страхувате, да не се случи нещо с steam акаунта ви, си направете нов и активирайте играта на него.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 13:59
Ключовете са leaked за да няма баннати acc-ти в steam по-добре не ги активирайте.Ако вече сте го направили пишете на support.
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 14:27
bioshock написа: Ключовете са leaked за да няма баннати acc-ти в steam по-добре не ги активирайте.Ако вече сте го направили пишете на support. Вчера ги пробутваха в UK форума на Battlefield. Хората грабят,а като разбраха,че може да бъдат баннати,се отказват и пишат на support-a да им трие играта от акаунта.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 14:31
Цитат: There is a Zero-Tolerance policy for any violations of the Steam Subscriber Agreement and Online Code of Conduct. All accounts in a user's possession for any of the following activities will be suspended: Piracy or Hacking
This includes using an unauthorized ("hacked") Steam client to access Steam, attempting to register fake CD Keys or attempting to register a CD Key which has been published on the internet.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 14:31
Спирам да давам кодове в темата, архива с кодовете е тук: http://www.multiupload.com/BMERMYT91OСъдържа 8 текстови файла, пълни с кодове. Забележете че кодовете са подредени в следния ред: KEYCODE - UNIQUE CODE На вас ви трябва KEYCODE. Всеки Key започва с пореден номер от няколко числа:000001, 000002 ... 000233 и т.н, които не са ви необходими за активация и трябва да се махнат. Затова ако искате да пробвате с код 002230GLWLL-GIIPQ-G3FB8, махате първите шест цифри 002230 и остава това GLWLL-GIIPQ-G3FB8 , което активирате в Steam. Успех! Относно сигурността: Цитат: Тези кодове идват от една промоция на AMD - купуваш си тяхна видео карта, регистрираш се в сайта и получаваш код за Dirt 3. Само че поради слабата защита на сървърите им, кодовете са били достъпни за свяляне в архив (който включва 3 милиона кода) Това което може да стане оттук нататък е, всяко копие активирано с такъв код, да бъде премахнато от Steam акаунта. Което обаче би било много трудно, тъй като между тези 3 милиона кодове, има и доста такива, които са взети от сайта чрез напълно легална регистрация. Затова е много трудно да се отделят легалните от изтеклите. Преди половин година бяха изтекли кодове от Metro 2033. Аз си активирах по един от тях и на двата акаунта, играл съм играта и още ми стои без да има никакъв проблем. Така че мисля, че нищо не може да се направи, но дори и да предприемат нещо, най-лошото което може да стане е просто да махнат Dirt3 от акаунта ти.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 14:35
The Game написа: Така че мисля, че нищо не може да се направи, но дори и да предприемат нещо, най-лошото което може да стане е просто да махнат Dirt3 от акаунта ти All accounts in a user's possession for any of the following activities will be suspendedThis includes attempting to register a CD Key which has been published on the internet.БГ тарикатите обаче знаят по-добре от Valve.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 14:40
John-117 написа: БГ тарикатите обаче знаят по-добре от Valve. Не, конзолните фенфагчета знаят най-много. Някакъв проблем да си направиш втори Steam акаунт, на който да активираш Dirt3? Отделно съм купувал евтини steam cd key-ове, което също нарушава SSA, но нито са ми махали игра от акаунта, нито нищо.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 14:44
The Game написа: Някакъв проблем да си направиш втори Steam акаунт? Някакъв проблем да предупредиш в първия пост? На някой може да му замине акаунта където си e накупил игрите заради теб. Че и се сопа. Баси пича.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 14:47
John-117 написа: Някакъв проблем да предупредиш в първия пост? На някой може да му замине акаунта където си накупил игрите заради теб. Че и се сопа. Баси пича. А нужно ли е да давам излишни обяснения, на хора, които ползват Steam, а не са прочели ТОВАИ пак казвам, че е много по-вероятно и лесно да махнат играта от акаунта, отколкото да банват акаунтите на толкова много хора.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 14:53
The Game написа: А нужно ли е да давам излишни обяснения, на хора, които ползват Steam, а не са прочели ТОВААхахаха, колко хора мислиш че са го прочели при регистрацията вместо да scroll-нат надолу и да натиснат "I agree"? Я направи едно запитване да видим. The Game написа: И пак казвам, че е много по-вероятно и лесно да махнат играта от акаунта, отколкото да банват акаунтите на толкова много хора. Как ще е по-вероятно като ти е написано черно на бяло какво ще стане? Хем си виновен, хем нагъл.
|
|
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 15:04
Супер, активирах си едно кодче на акаунта. Мен преди са ми махали игра от акаунта, понеже бях купил кода от един руски сайт. Но и да стане това не е голяма загуба. John 117, ти имаш предполагам нулев опит със Steam, къде се обаждаш. Бягай в конзолната секция и се моли чичко ти Бил да не те банне от Live, понеже си изпиратствал и играл random тъпа kinect игрица, преди официално да е излязла.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 15:09
fourzerotwo написа: John 117, ти имаш предполагам нулев опит със Steam, къде се обаждаш. Бягай в конзолната секция и се моли чичко ти Бил да не те банне от Live, понеже си изпиратствал и играл random тъпа kinect игрица, преди официално да е излязла. CoD тард
|
|
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 15:11
John-117 написа: CoD тард Това го казва човек, който играе Halo. И моля те, не ми отговаряй.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 15:14
fourzerotwo написа: John-117 написа: CoD тард Това го казва човек, който играе Halo. Halo CoD
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 15:47
fourzerotwo написа: John-117 написа: CoD тард Това го казва човек, който играе Halo. И моля те, не ми отговаряй. HALO не е за тъпи хора, за разлика от COD. HALO има някои уникални елементи, за разлика от COD. HALO много промени шуутър игрите, за разлика от COD.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 16:17
За какво ви е DiRT 3? Играта не струва.
И Halo и CoD са слаби откъм мулти. Black Ops е най-балансирания CoD, но хлапетата продължават да крещят по микрофона. Halo е приятна игра, но сякаш недовършена. Оръжията и графиката са грозни и не могат да се възползват от максимума на Кашоневият хардуер така, както CoD. Ако искате да опитате най-лошото и от двете заглавия, поиграйте Crysis 2 за час, два. Гледайте да се задържите повече пред телевизора, защото втора игра, няма да има.
Някои хора тук, сякаш не са чували за Tribes и UT.
Разбирам че ви кефи кустомизацията в Halo, ама това не нищо иновативно. Космическите битки са най-иновативното в таз игра, но такъв режим в мултиплеър - няма. Bungie не можаха да направят една игра като хората. Първо ODST, а сега и тази.
Ще бъда благодарен ако изредите, кое е иновативното в Halo, освен горе-споменатото. Защото непрекъснато чета за промените които Halo е нанесла и се чувствам неинформиран.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 16:24
Danivanov написа: За какво ви е DiRT 3? Играта не струва.
И Halo и CoD са слаби откъм мулти. Black Ops е най-балансирания CoD, но хлапетата продължават да крещят по микрофона. Halo е приятна игра, но сякаш недовършена. Оръжията и графиката са грозни и не могат да се възползват от максимума на Кашоневият хардуер така, както CoD. Ако искате да опитате най-лошото и от двете заглавия, поиграйте Crysis 2 за час, два. Гледайте да се задържите повече пред телевизора, защото втора игра, няма да има.
Някои хора тук, сякаш не са чували за Tribes и UT. Винаги когато си помисля, че не можеш да измислиш по-голяма глупост от предишната в опит да изглеждаш хардкУр и различен, ме закопаваш. "Black Ops е най-балансирания CoD, но хлапетата продължават да крещят по микрофона."
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 16:25
X-ray написа: HALO не е за тъпи хора, за разлика от COD. HALO има някои уникални елементи, за разлика от COD. HALO много промени шуутър игрите, за разлика от COD. Точно CoD 4 промени доста мултиплейър ФПС-овете така че...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 16:28
@sean Не съм Hard-Core защото не играя много мултиплеър и нямам времето за RPG-та. Mid-Core съм. Какво те бърка тебе? Живеем в свободна страна. Ако се имаш за фен на Halo, ще ми отговориш. Иначе си оставаш поредния трол, защитник на Microsoft и отвратителните им правила.
|
|
|
|
|
SilentKill
|
|
|
|
Заглавие: Re: Безплатни DiRT 3 STEAM CD Key-ове Публикувано на: 06 Сеп 2011 16:30
X-ray написа: HALO не е за тъпи хора, за разлика от COD. HALO има някои уникални елементи, за разлика от COD. HALO много промени шуутър игрите, за разлика от COD.
Ти пък намери какво да издъниш А пък това че Black Ops бил най-оптимизирания CoD.... Уникално сте прави, направо нямам думи Сега остава да кажете, че MW3 ще е най-добрия CoD и ще е плътния край
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|