Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Графичен бъг
Публикувано на: 03 Сеп 2011 15:17

Здравейте получава се интересен графичен бъг докато играя играта Deus Ex human revolution.

http://imageshack.us/f/200/dxhr2011090315573754.png/

http://imageshack.us/f/560/unledxcr.png/

На първата снимка се вижда това, което аз виждам докато играя а на втората съм зуумнал и съм оградил бъгчетата за да разберете какъв е проблема. Знам че само тези 3 пикселчета не са проблем, но имайте предвид че те са 3 само в този кадър а играта ми върви със 50+ кадъра в секунда и тогава бъгавите пикселчета са много повече и не мога да разбера от какво се получават.

Малко инфо за ПЦто ми:

GTX 460 1gb
AMD phenom II 4x2,7ghz
4gb ram

Играта я играя под директ хикс 11 със всички настройки на максимум и върви без проблем със над 50 кадъра в секунда. Единствено има леки засечки за 1 секунда когато лоадна нов сейф или ново ниво. Забелязах, че тези бъгове се получават само под ДХ 11 и другото интересно е че се виждат най-много когато гледам черен обект на бял фон.
Идеи някой?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Графичен бъг
Публикувано на: 03 Сеп 2011 15:41

Ям баница с кисело мляко ?

Пц-то ми:
Ati HD 5600
4GB ram
Intel i3

Некви идей?

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 03 Сеп 2011 20:42

Wannabe написа:
Ям баница с кисело мляко ?

Пц-то ми:
Ati HD 5600
4GB ram
Intel i3

Некви идей?

Хахахахахахахахахахахахахахахахах колко смешно хахахахахахахахахахахахахахаха... NOT!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2011 20:59

Ако не се лъжа,това е проблем характерен за картите на Nvidia(една игра да е правена за AMD най-накрая :D :D ).Ще трябва да чакаш драйвер.Аз си минах играта на 5770 на DX11 с пусната теселация и не си спомням да съм имал такъв проблем.Иначе пробвай да изключиш MLAA-то и кажи дали се е оправило.

Профил

Аватар
В момента играе: Шах
Публикувано на: 03 Сеп 2011 21:25

Ghost_Leader написа:
Ако не се лъжа,това е проблем характерен за картите на Nvidia(една игра да е правена за AMD най-накрая :D :D ).Ще трябва да чакаш драйвер.Аз си минах играта на 5770 на DX11 с пусната теселация и не си спомням да съм имал такъв проблем.Иначе пробвай да изключиш MLAA-то и кажи дали се е оправило.

Ами, това е лошо. Ние, клиентите на Nvidia си плащаме повече за гарантирана съвместимост. Ще ги алармирам за проблема и ще го оправят.

Играта може да се играе и на по-стар DX. Не виждам кое е критичното в случая.

Профил

Публикувано на: 03 Сеп 2011 23:25

Бате Бойко написа:
Ghost_Leader написа:

Ами, това е лошо. Ние, клиентите на Nvidia си плащаме повече за гарантирана съвместимост. Ще ги алармирам за проблема и ще го оправят.

Играта може да се играе и на по-стар DX. Не виждам кое е критичното в случая.

Критичното е че си дадох малкото спестени пари за ново пц и от няколко месеца цъкам абсолютно всяка една игра на макс и смятам да го правя докато мога. Знам че звучи тъпо но ползвах един и същи компютър 6-7 години без ъпгрейди и ми писна от лоу графика.

Едит: Просто ще си изчакам драйверите и без това имам какво да играя.
Едит 2: Не. Намалянето на анти алаясинга само увеличава количеството на точките.
Едит 3: Изключването на тесалейшъна го оправя, но да изключа тесалейшъна е все едно като да си го играя под директ хикс 9(е малко прекалих ама все пак не си заслужава), така че ще се чакат драйвери.

Профил

Аватар
В момента играе: с цици
Публикувано на: 05 Сеп 2011 00:42

Да си беше взел конзола а с остатъка да беше купил игри. Наистина ли не разбирате ПЦ = bugs и много настройки за игра толкова добра колкото на конзолата.

Профил

Аватар
В момента играе: Шах
Публикувано на: 05 Сеп 2011 08:46

X-ray написа:
Да си беше взел конзола а с остатъка да беше купил игри. Наистина ли не разбирате ПЦ = bugs и много настройки за игра толкова добра колкото на конзолата.

Трябва да играя на Total War BG(мод), SimCity и Anno. Просто не ме устройва. Halo Wars не я възприемам като игра, която може да спомогне за стратегическото мислене. Вие, все пак си я играйте. Може да ви помогне.

Най-добрата оферта за купуването на игри за конзоли е да купиш машината от BG, да отидеш на почивка в истинска европейска държава(на нас, малко не ни достига) и да изкупиш маса заглавия на по-ниска цена. Храненето на момчетата от Pulsar със скъпите им игри е нещо абсурдно и несъвместимо с моите планове за нашата държава. PC заглавията са най-доброто, което предлага въпросният магазин.

И двете платформи са страхотни. Вчера играх Modern Warfare с клавиатура и мишка + издухващ саунд. Беше страхотно.

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2011 12:22

X-ray написа:

Съжалявам, но аз просто не харесвам конзолите.
1. Ползват се САМО за игра и НИЩО друго.
2. Не може да се упгрейдва, когато остарее.
3. В днешно време конзолите поостаряха, но техните наследници все още не с излязли и ще се налага на всичкото отгоре да играя игри с по-лошо качество.

А колкото до бъговете. Понякога част от удоволствието е да накараш играта да върви правилно. :)

Профил

Аватар
В момента играе: с цици
Публикувано на: 05 Сеп 2011 13:10

Danisimo написа:
X-ray написа:

Съжалявам, но аз просто не харесвам конзолите.
1. Ползват се САМО за игра и НИЩО друго.
2. Не може да се упгрейдва, когато остарее.
3. В днешно време конзолите поостаряха, но техните наследници все още не с излязли и ще се налага на всичкото отгоре да играя игри с по-лошо качество.

А колкото до бъговете. Понякога част от удоволствието е да накараш играта да върви правилно. :)

1. И за филми, музика, и чат
2. Като остарее се сменя
3. Качеството не е по лошо, а често е и по-добро. Преди флеймуора да кажа, че частите за ПЦ трябва да са по-мощни заради Уиндоуса в бакгроунда докато няма нещо такова при конзолите.

Ама твой избор........

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2011 14:30

[/quote]

1. И за филми, музика, и чат
2. Като остарее се сменя
3. Качеството не е по лошо, а често е и по-добро. Преди флеймуора да кажа, че частите за ПЦ трябва да са по-мощни заради Уиндоуса в бакгроунда докато няма нещо такова при конзолите.

Ама твой избор........[/quote]

Просто на мен компютъра ми върши повече работа. Щом ти харесва конзолата, ползвай си я. Всеки си има право на мнение.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com