Avast
Avast
Здравейте! Изтеглих си Avast Antivirus, като чух, че била безплатна. На мен обаче ми изтича някакъв пробен период и ми пише да купя програмата. В интернет има ключ, който обаче е много по-дълъг и очевидно не е за това поле. Знаете ли откъде мога да взема подходящ ключ (някой говореше за дългогодишен, 27 години май?!). Благодаря.
Re: Avast
iztegli si nod 32 po dobra e!
- StubbsZombie
Изтегли си Microsoft Security Essentials.
Безплатна, лека, и върши работа.
Nod може и да е по-добър, но ако си го купиш, а не да му слагаш разни недотам 100% работещи кракове.
Nod може и да е по-добър, но ако си го купиш, а не да му слагаш разни недотам 100% работещи кракове.
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Няма смисъл от кракова. В гугъл пишеш "nod32 username password" и ти излизат сайтове с име и парола за да ъпдейтнеш оригиналнияThe Game написа:Изтегли си Microsoft Security Essentials.
NOD32 съм я пробвал и краковете ми вършеха работа няколко месеца. След това престана да се ъпдейтва, явно съм влязал в "черния лист".The Game написа:Изтегли си Microsoft Security Essentials.
The Game написа:Изтегли си Microsoft Security Essentials.
само ти кажа, че кракове не използвам има си кейове и на няколко месеца трябва да го сменяш единственото, което не ме кефи при нея е, че когато изтегля някой крак или кейген ми казва, че е вирус, но съм доволен
Avast-a е страхотна антивирусна!
Изтегли си от сайта им напълно достатъчната безплатна версия, регистрирай си я с имейл и си готов.
Изтегли си от сайта им напълно достатъчната безплатна версия, регистрирай си я с имейл и си готов.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Ето това е истина с MSE няма да имаш проблеми под XP или пък под win 7 тя е приспособена за win така че според мен няма някоя коята да ти върши същата работа за без пари, и да нямаш ядове и има страшно много полезни функций :0The Game написа:Изтегли си Microsoft Security Essentials.