Star Wars: The Old Republic
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Re: Star Wars: The Old Republic
Някой забеляза ли че тоя Дикинсън каза че гледаме walkthrough на Безкрайното нещо-си от страната на Империята (добре де то е очевидно)? Тоест май и подръжниците на Републиката ще могат да го играят това. Поне аз така го разбирам.
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
- CallMeTheSnake
Eternity Vault т.е. ''Съдържателят на Вечността'' или нещо от този род, не мога да се сетя за по-добър превод в момента, е строго охраняван затвор в който са затворени най-опасните и могъщи гадове в галактиката. На 50 ниво всеки герой, независимо дали е от Републиката или Империята, получава мисията да изпълни тази операция.gua543 написа:Някой забеляза ли че тоя Дикинсън каза че гледаме walkthrough на Безкрайното нещо-си от страната на Империята (добре де то е очевидно)? Тоест май и подръжниците на Републиката ще могат да го играят това. Поне аз така го разбирам.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Confirmed by the developers. Инстанцията може да се минава и от двете страни.gua543 написа:Някой забеляза ли че тоя Дикинсън каза че гледаме walkthrough на Безкрайното нещо-си от страната на Империята (добре де то е очевидно)? Тоест май и подръжниците на Републиката ще могат да го играят това. Поне аз така го разбирам.
http://www.swtor.com/info/holonet/planets/belsavis
"Vault", в случая, има значението на укрепено място - трезор, гробница, крепост и т.н.CallMeTheSnake написа:Eternity Vault т.е. ''Съдържателят на Вечността'' или нещо от този род, не мога да се сетя за по-добър превод в момента
Най-точният превод е "Вечният затвор", въпреки, че не носи същата конотация.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
-
SniperDwarf91
Зрелищно и забавно. Инквизиторът обаче да вземе да се обръсне.
- CallMeTheSnake
Някой може ли да ми проясни какво ни чака в играта откъм енд-гейм съдържание? Това е един от големите гафове на ГВ2, според мен. Там енд-геймът са 3 подземия с по 3 варианта на минаване (т.е. 3 разл. локации с по 3 различни цели всяка), и имат планове да вкарат други в допълнителни ДЛЦ-та. ТЕРА е безкрайна сенд-бокс игра, така че там няма какво да говорим. А какво ни предлага ТОР ?
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
1. Куест, завършващ историята на класа. Може да се мине соло, с помощта на companion.
2. Куестове, завършващи историята на фракцията. Минават се от минимум 8 души.
3. Фийчъри, нямащи нищо общо с историята - Huttball, различни PvPvE battlegrounds и др.
2. Куестове, завършващи историята на фракцията. Минават се от минимум 8 души.
3. Фийчъри, нямащи нищо общо с историята - Huttball, различни PvPvE battlegrounds и др.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
- CallMeTheSnake
Re:
А някакви рейдове на по-големи инстанции и т.н. ? Въпросът ми беше, след като си приключил със левелинга и историята, какво остава да правиш ? (без ПвП-то, то си е отделно).
И още няколко въпросчета се сетих, ако можете да ми отговорите на тях, ще съм ви много благодарен - какво значение има ПвЕ гиърът във ПвП-то на играта? Какви точно са опцийте в личната история на героят ти?
И още няколко въпросчета се сетих, ако можете да ми отговорите на тях, ще съм ви много благодарен - какво значение има ПвЕ гиърът във ПвП-то на играта? Какви точно са опцийте в личната история на героят ти?
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Endgame content-ът е недостъпен в бетата. Засега знаем само това.
Има различна екипировка за PvE и PvP.
Какво точно значи "опциите в историята на героя ти"? Това е много общ въпрос, конкретизирай малко. За предисторията ли питаш? За диалоговите опции? За personal storyline-а? Класовата история или историята като цяло? От коя страна?
Какво точно значи "опциите в историята на героя ти"? Това е много общ въпрос, конкретизирай малко. За предисторията ли питаш? За диалоговите опции? За personal storyline-а? Класовата история или историята като цяло? От коя страна?
- CallMeTheSnake
Re:
Минотавъра написа:Endgame content-ът е недостъпен в бетата. Засега знаем само това.
Мерси за информацията.
Като цяло се интересувам в общи линии как стоят нещата с историята.
Това, че има отделен ПвП и ПвЕ гиър е интересно, дали се знае как се събират предметите за ПвП сетът ти?
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Историята на сетинга? На периода? На републиката? На империята? На определен клас? Преди или по време на играта?Като цяло се интересувам в общи линии как стоят нещата с историята.
Със специални точки.Това, че има отделен ПвП и ПвЕ гиър е интересно, дали се знае как се събират предметите за ПвП сетът ти?
Или не си се интересувал достатъчно или приемаш прекалено много уоу като база за сравнениеCallMeTheSnake написа:Някой може ли да ми проясни какво ни чака в играта откъм енд-гейм съдържание? Това е един от големите гафове на ГВ2, според мен. Там енд-геймът са 3 подземия с по 3 варианта на минаване (т.е. 3 разл. локации с по 3 различни цели всяка), и имат планове да вкарат други в допълнителни ДЛЦ-та. ТЕРА е безкрайна сенд-бокс игра, така че там няма какво да говорим. А какво ни предлага ТОР ?
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Добре, че ми напомни - в TOR също има събиране на ачийвмънти. Плюс титли и датакрони.
Eternity Vault e endgame story - изисква (максималния постижим в играта) левел 50. Знаем поне десетина - The Esseless, The Black Talon, Taral V, Boarding Party, Directive 7...
Eternity Vault e endgame story - изисква (максималния постижим в играта) левел 50. Знаем поне десетина - The Esseless, The Black Talon, Taral V, Boarding Party, Directive 7...
Тъй като тор-а постоянно го представят като стори дривън ммо,силно се надявам да е пълен със маса стори куестове,както соло,така и групови.В лотро това беше реализирано по доста успешен начин и се явяваше доста добра алтернатива на реидването както и отнемаше доволно много време.Също така датакроните предполагам ще заемат достатъчно много време,само дето неразбрах последно фиксирани ли ще бъдат из света или рандом?
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Всеки куест има история зад себе си. Като се има предвид, че изпълняването на куестове е по-бърз начин за вдигане на ниво от гринда, well...
Позициите на датакроните са фиксирани.
Позициите на датакроните са фиксирани.
- CallMeTheSnake
Re:
Личната история на героят който си създал. Това е нещото което ме интересува.Минотавъра написа:Историята на сетинга? На периода? На републиката? На империята? На определен клас? Преди или по време на играта?Като цяло се интересувам в общи линии как стоят нещата с историята.
Със специални точки.Това, че има отделен ПвП и ПвЕ гиър е интересно, дали се знае как се събират предметите за ПвП сетът ти?
Аз лично съм фен на ГВ2 ПвП системата, където всички са наравно със еднакъв гиър, всички скилове и максимално ниво, но това е лично мнение, изглежда доста хора предпочитат друг вид система.
@ moroel - самата прогресия през играта не ме интересува особено, това което искам да знам е какво правиш СЛЕД като си преминал през историята, левелинга и събиранео на скилове. УоУ го гледам като пример, защото единственото нещо което крепи тази игра на върха толкова години, е енд-гейм съдържанието.
ТЕРА май не си погледнал много за нея - там има зони на контрол между различните фракций, политическа система с лидери издигани и сваляни от играчите и т.н.
http://www.tera-online.com/forums/showthread.php?t=7693 Намерих едно линкче с инфо, има още доста интересни неща относно играта, но ме мързи твърде много за да ги търся :д
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Кой клас по-точно? И доколко искаш да ти спойлна?Личната история на героят който си създал. Това е нещото което ме интересува.
TOR използва equipment tier системата. И мен ме дразни, но няма как.Аз лично съм фен на ГВ2 ПвП системата, където всички са наравно със еднакъв гиър, всички скилове и максимално ниво, но това е лично мнение, изглежда доста хора предпочитат друг вид система.
Аз лично предпочитам козметичната система (предметите са само за красота, ъпгрейдите към тях правят разликата), защото мразя да сменям хубавата броня с грозна само защото грозната има +20 armor rating. За съжаление, ще ми се наложи.
Не се знае - endgame опциите са заключени и никой в бетата не може да ги види. Mythic също не са са произнесли по въпроса.това което искам да знам е какво правиш СЛЕД като си преминал през историята, левелинга и събиранео на скилове.
Ами специално за тор-а,това което те интересува,явно ще е същото както при уоу и рифт-пускането на нови реид инстанси през определен интервал от време.Аз лично се надявам все пак освен реидването да наблягат и на стори съдържанието(подобно на лотро).Иначе енд гейма на уоу колкото хора е зарибил,толкова и е отказал
за мен тая игра е номер 1 заради това че покрива абсолютно всички аспекти на едно ммо-има по нещо за всеки.А тея неща за терата ги знам,но са далече от концепцията за сендбокс.Но стига за тея неща,че много оффтопик стана.
- CallMeTheSnake
Не, не да ми я разкажеш, а да ми кажеш до колко цялата история зависи от играча, дали можем да създадем собствена предистория на героят ни, дали можем да го направим истински уникален и да му дадем собствена самоличност, разграничаваща го от останалите
. Ако има нужда да ме споилнеш малко за да ми разясниш това, нямам против хД .
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Демек... character creation процеса?
Първо избираш клас. Всеки клас има от 3 до 5 origin-а (подобно на Dragon Age), които определят расата и предисторията на персонажа.
Пример: Инквизиторът стартира като роб. Петте му origin-а обаче са различни. Човекът е потомствен роб. Туи'лекът е продаден на Ордена от собствените си родители. Забракът е роб от новозавоюваните територии, които, допреди няколко години, са принадлежали на републиката. Рататакът е потомък на разбитите и поробени поддръжници на Дарт Виш. И т.н., и т.н.
Първо избираш клас. Всеки клас има от 3 до 5 origin-а (подобно на Dragon Age), които определят расата и предисторията на персонажа.
Пример: Инквизиторът стартира като роб. Петте му origin-а обаче са различни. Човекът е потомствен роб. Туи'лекът е продаден на Ордена от собствените си родители. Забракът е роб от новозавоюваните територии, които, допреди няколко години, са принадлежали на републиката. Рататакът е потомък на разбитите и поробени поддръжници на Дарт Виш. И т.н., и т.н.