Български филми
Български филми
Скоро гледах "Да обичаш на инат" и ми се догледа нещо родно. Предлагайте интересни бг филми и сериали може, стига да не са бози тип Стъклен дом, Мисия Лондон
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Re: Български филми
"Стъпки в пясъка" е много добро. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Източни пиеси 
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Под прикритие, Тилт, Love.net
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" ми хареса доста. Макар да разказваше тъжната история за младеж, който губи родителите си при катастрофа и трудностите, които са имали едно време, когато са емигрирали в чужбина по времето на тоталитаризма, филмът е по-скоро изпълнен с позитивни емоции, особено накрая - нещо, което българските филми като че ли никога не правят. Омръзнало ми е от тежки сиви драми за мъките народни...
"Лора от сутрин до вечер" един приятел много ми го хвали, но все още не съм го гледал.
Иначе от старите ни филми, май много има да се изброява (предимно комедии), но "Топло" ми е един от любимите.
"Лора от сутрин до вечер" един приятел много ми го хвали, но все още не съм го гледал.
Иначе от старите ни филми, май много има да се изброява (предимно комедии), но "Топло" ми е един от любимите.
Never save anything for the swim back!
Не съм фен на БГ кино, но определено някои комедии като "Кит", "Топло" и "С деца на море" са доста забавни.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Till.Lindemann
е то Под Прикритие ако не го е гледал още...