В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: Метеорологичен въпрос
Публикувано на: 18 Авг 2011 21:58
ем от мен лично да знаеш че ще е СУПЕР горещо... нз що ама просто нещо от вътре ми го казва
От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 18 Авг 2011 22:00
Ще падат обилно путки от небето във вторник и затова още отсега лягам по гръб на най-близкия площад със свалени гащи и каса бира. Останалото е божа работа
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Sabaka
11 Юли 2009 13:52 Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 19 Авг 2011 02:29
Във вторник атмосферата ще изчезне и всички ще умрем от задушаване и липса на озонов слой. Или ще бъде мега горещо.
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 19 Авг 2011 03:02
Баси самърфаговете сте. @Сам, квото и да е времето във вторник, няма да е 10 градуса, затва си ходи по къс ръкав и панталони и да не ти дреме.
напомняте ми на 1 бивше гадже, тя през 20 мин проверяваше времето и се страхуваше от дъжд, а като нямаше нет ми звънеше на телефона аз да проверявам и да й пращам смс с прогнозата.
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Авг 2011 19:44
Sirius написа:
напомняте ми на 1 бивше гадже, тя през 20 мин проверяваше времето и се страхуваше от дъжд, а като нямаше нет ми звънеше на телефона аз да проверявам и да й пращам смс с прогнозата.
баси шизото :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения