youtube ми забива броузера
youtube ми забива броузера
Когато гледма клипчета в ютуб често ми забива броузера. рябва да му дам енд таск и пак да го стартирам за да продължа да гледам. То всъщност флаш плрйара прави проблема и нз как да направа да не прави така.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- NINJAinTIGHTS
- В момента играе: Bayonetta (PS3)
Warhawk
Halo Reach
Killzone 3
Re: youtube ми забива броузера
Предполагам, че си с Microsoft Internet Browser?
По принцип този проблем може да се появи ако ти е по стара версията на Флаш-а. Ето ти линк откъдето може да си свалиш най-новата версия:
http://www.adobe.com/products/flashplayer/
По принцип този проблем може да се появи ако ти е по стара версията на Флаш-а. Ето ти линк откъдето може да си свалиш най-новата версия:
http://www.adobe.com/products/flashplayer/
My common sense is augmented
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
NINJAinTIGHTS написа:Предполагам, че си с Microsoft Internet Browser?
/
Трева в котенцата...
- Infy
- В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Споко и при мен е така, при това на две тотално различни операционни системи, мисля, че е нещо от последната версия на флаш. Някой също се беше оплакал от него в друга тема тук.
Ми на всеки броузер ми забива, не само на ие. По принцип трябва да е от флаша, но мисля че другуте сайтчета за клипчета не ми забиват, което е странно. Нали ако е флаш пое да забива на вскяаде, а зашо само в ютуб?
- Bobby Kotick
Еми спри да гледмаш и проблема е решен.iddqd написа:Когато гледма клипчета в ютуб
I need some money!
Смени браузъра. Ако си на Internet Explorer от това е проблема. Дори най-долнопробния браузър да свалиш пак ще е по-добре от това говно.
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Това ако ти е отметнато махни отметката (да е като на снимката):

Забравих да ти кажа как се отваря този прозорец. Отиваш в youtube, пускаш клип и цъкаш десен бутон и settings

Забравих да ти кажа как се отваря този прозорец. Отиваш в youtube, пускаш клип и цъкаш десен бутон и settings
Това обаче развяля качествето на клиповете.
Не е вярно поне не на тези коита са на HD.А в днешно време секи бута HD така, че не мисля да ти е проблем казвам само на тези които са HD със сигурност но и не всички от другите ..., но както ти казаха вече flash player (last version) и сичко треа да си е чук да не ги повтарям .. 
Здр. аз бях питал за същия проблем, но с мозила. Днес като гледам клипове в вбох ми забива от мозилата а от експлолера не. Странно