Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: кирилизация на уин7
Публикувано на: 16 Юли 2011 00:51

имам следния проблем ... всички файлове, които са в текстови документ ... като се напише нещо на кирилица и сейвне ... после като го отавярам е с "?????" ... как да си кирилизирам уина, така че да чете кирилица ... при уърд го нямам този проблем, но примерно не мога да гледам филми със субтитри защото излизат с "?" ... мерси предварително :)

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Заглавие: Re: кирилизация на уин7
Публикувано на: 17 Юли 2011 15:54

play3r_bg написа:
имам следния проблем ... всички файлове, които са в текстови документ ... като се напише нещо на кирилица и сейвне ... после като го отавярам е с "?????" ... как да си кирилизирам уина, така че да чете кирилица ... при уърд го нямам този проблем, но примерно не мога да гледам филми със субтитри защото излизат с "?" ... мерси предварително :)

Може да погледнеш малко по-надолу в темите в Програми, интернет, хардуер... Правил съм такава тема вече

Профил

Заглавие: Re: кирилизация на уин7
Публикувано на: 14 Авг 2011 11:00

Не се мъчи да търсиш, аз ще ти дам 1 тема щот навсякъде сички питат за тва и не е лошо даползвате google.com ... :) има полезна информация Ето ти и темата :) :http://f.badmin.org/viewtopic.php?f=17&t=29

ПС: надявам се това да имаш предвид под кирилизиране поне до колкото разбрах от поста ти :)

ПС: Проблема ти е с Encoding принципно така му се вика, и за да нямаш проблеми друг път доката инстарилаш Windows-а се задават тия настройки за езика най-лесно ще го запомниш праиш сичко на "Bulgarian" и си готов това при инсталацията, действай по този guide от тази тема която ти давам и мисля, че ще ти се оправи и ще си виждаш нормално надписите с кирилица

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com