Кво стана с Gameplay?
- thewhitestig
Кво стана с Gameplay?
Абе какво стана с гейм списанието Геймплей? Никъде немгоа да го намеря, а и гледам, че последната публикация на сайта им е от декември. http://gameplay.bg/ А форума им е препълнен с ботове с по над 10к мнения. И ако са го спряли по една или друга причина, има ли някво друго гейм списание?
Днеска си разглеждах колекцията от гейм списания и ми стана тъпо, че вече не събирам. Най-ранния брой който успях да намеря беше PC Mania от октомври 2003-та. Ама съм сигурен, че имах и по ранни броеве, ама страшно много от тях съм затрил. Дразнещото беше, че неможах да си намеря Gamers Workshop-овете. И един от PC Club-овете беше раздран и без корица, а пък на друг му намерих само корицата, без самото списание. Ех... хубави времена бяха когато PCM имаше книжно издание!
Та кажете, кво става с Геймплея? И има ли друга гейм преса?
Днеска си разглеждах колекцията от гейм списания и ми стана тъпо, че вече не събирам. Най-ранния брой който успях да намеря беше PC Mania от октомври 2003-та. Ама съм сигурен, че имах и по ранни броеве, ама страшно много от тях съм затрил. Дразнещото беше, че неможах да си намеря Gamers Workshop-овете. И един от PC Club-овете беше раздран и без корица, а пък на друг му намерих само корицата, без самото списание. Ех... хубави времена бяха когато PCM имаше книжно издание!
Re: Кво стана с Gameplay?
ГеймПлей умре, щото е лейм... Беше си и доста лейм още като спам Клуб...thewhitestig написа:Абе какво стана с гейм списанието Геймплей? Никъде немгоа да го намеря, а и гледам, че последната публикация на сайта им е от декември. http://gameplay.bg/ А форума им е препълнен с ботове с по над 10к мнения. И ако са го спряли по една или друга причина, има ли някво друго гейм списание?
Единствено е жалко че Уоркшопа замина толко рано, щото беше най-доброто, а спам Маниата беше най КЖЛТ... Жалко и за нейната хартия!
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Слушайте подкастовете на форплей, като щете толкова GW.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
- thewhitestig
Мале то тфа списание го няма от 8 месеца, аз чак сега разбирам.
А му се водих фен, още от времето когато се казваше PC Club. LOL Oткакто спря PCM спрях да взимам и Gameplay.
Та нема ли некви новозародили се гейм списания?
Ам, ще може ли да ме усведомиш какво общо има ForPlay с GW?Моридин написа:Слушайте подкастовете на форплей, като щете толкова GW.
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
lol, едно време имаше едно Master Games. Имаше доста стилна визия и доста интересни теми, освен гейминга, ама нещо бързо умря... 
Трева в котенцата...
Имаше едно супер тъничко сигорно 10 страница хахаха. Иначе уоркшопа беше пародия, поне към края. Залагаше на хумор и дизайн, но статиите се пишеха от фенове на списанието за без пари и това говореше за качеството.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Интересни времена бяха. Но всичко се променя ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Serious Sam 1.0
PC Club рулираше за мен, но имаха редица проблеми, така и не разбрах защо с еналожи смяна на името, броевете им станаха нередовни, а накрая изобщо спряха. Няколко месеца по-късно се появи "новото" Gameplay което общо взето не струваше. Статиите им са под всякаква критика - можеш да научиш всичко друго, но не и нещо конкретно за дадено заглавие.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
аз пък винаги съм бил фен само на пц мания
имам по 1 брой на пц клуб и геймърс уършоп ама нещо не ме изкефиха колкото пц мания.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Освен, че се прави от половината от колектива на GW ли?thewhitestig написа:Мале то тфа списание го няма от 8 месеца, аз чак сега разбирам.А му се водих фен, още от времето когато се казваше PC Club. LOL Oткакто спря PCM спрях да взимам и Gameplay.
Ам, ще може ли да ме усведомиш какво общо има ForPlay с GW?Моридин написа:Слушайте подкастовете на форплей, като щете толкова GW.![]()
Снейка, Корала, дууми, МраК, Икаруса, etc.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
GamePlay страшно ме кефеше, докато не стана официално списание на БФЕС. Беше по-добро от PC Mania. Но екипът се смени и стана боза.
Времето е в нас и ние сме във времето
- StubbsZombie
С Gameplay стана това, което скоро ще стане с Forplay. 
- thewhitestig
Днес си намерих цялата колекция от PC Club/Gameplay, PCM и GW. Сега ще си ги разгледам с кеф.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
ForPlay is gay, but it's OK to be gay! 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- thewhitestig
Ъм... това мнение е за съседната тема, която се превърна в тотална война.Andrey358 написа:ForPlay is gay, but it's OK to be gay!
ИГРОМАНИЯ БРАТ!!! БРЕ, ЧЕ МЕ УДАРИ ГРЪМiddqd написа:Имаше едно супер тъничко сигорно 10 страница хахаха. Иначе уоркшопа беше пародия, поне към края. Залагаше на хумор и дизайн, но статиите се пишеха от фенове на списанието за без пари и това говореше за качеството.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Като ме подсети... имам един брой на списание NeoGamer (май?!) a.k.a. българско списание за конзоли беше, ако не се лъжа...
Имам 2-3 броя и са яко КЖЛТ!!! Най-култово е да видиш в списание около 16 странички да има 2 пълни странички отделени на старкрафтецаcreator написа:ИГРОМАНИЯ БРАТ!!! БРЕ, ЧЕ МЕ УДАРИ ГРЪМiddqd написа:Имаше едно супер тъничко сигорно 10 страница хахаха. Иначе уоркшопа беше пародия, поне към края. Залагаше на хумор и дизайн, но статиите се пишеха от фенове на списанието за без пари и това говореше за качеството.
I'm far too busy... being delicious.
а.к.а. Багериста
а.к.а. Багериста