Автор |
Съобщение |
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 03 Авг 2011 10:07
Кола маска на мишниците, принципно лятото само, но планирам да го правя по-често за в бъдеще. Иначе няколко приятели си бръснат почти целите тела. Преди няколко дни бяхме на море и докато се размятахме другарски из водата, един от тях си опря гърдите в гърба ми и страшно ме одра. Не разбирам на коя мацка ще ѝ хареса да си стърже бузите и ушите, докато си полага главата на гърдите ти...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Националист
|
|
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 03 Авг 2011 16:34
Идеята на обезкосмяването е да се увеличи притока на въздух към кожата. Разбирам мъжага, освен лицето, да си бръсне и подмишниците. Така ще миришат по-малко. Оная работа също. Но ако си бръсне оная работа, той трябва да започне и с краката и там, където слънце не огрява, за да има хармония. Наистина с по-малко косми тялото диша повече. Къде ще се бръсне човека, си е негово решение.
Ех, къде заминаха времената, когато мъжете бяха пръчове...
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 03 Авг 2011 21:17
Брада - на 3 дни Мишници - на 3 дни Всичко под кръста и гърди - на 2-3-4 седмици.
Да ви еба в потните космати бозайници.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 04 Авг 2011 16:21
На мен космите по тялото ми никнат по-бързо от брадата. Да не кажа даже че брада почти нямам. :/
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 10 Авг 2011 01:35
Не се бръсна само се подстригвам с машинката. Ташаците е малко гадно с машинката понеже веднъж пробвам и яко ми ги накълца целите бяха в кървави ивици, но сега си ги стрижа с гребен 1 номер на машинката и е ок. Иначе веднъж месечно или по-рядко права цялата тази операция. Гърдите и краката са ми космати, но не мисля че е добра идея да ги бръсна. Ще започна да изглеждам като ебати пичката ако си обръсна краката какъвто съм слабичак.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 10 Авг 2011 03:03
Абе щом ни растат косми, значи служат за нещо. Едно време ако нямаше косми по тялото ти се хилеха, а сега обратното, ебал съм ти и модните тенденции. Ако се къпеш редовно или поне подмиваш, пак няма да смърдиш, космите не са виновни.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 10 Авг 2011 17:08
DJ Cat написа: Брада - на 3 дни Мишници - на 3 дни Всичко под кръста и гърди - на 2-3-4 седмици.
Да ви еба в потните космати бозайници. космаците под мишщниците ти растат със същата скорост като тия на брадата? деба мааму да не ги бръснеш
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 10 Авг 2011 19:12
Цитат: Абе щом ни растат косми, значи служат за нещо. Служат за попиване на потта. Обезкосмените типове много ми се оплакват, че като се запотат и им се ебава мамата.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 10 Авг 2011 20:12
iddqd написа: Служат за попиване на потта. Обезкосмените типове много ми се оплакват, че като се запотат и им се ебава мамата. Аде бе, верно ли?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 10 Авг 2011 21:52
The Game нещо по-хитро не можа ли да напишеш?
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 10 Авг 2011 23:45
->Изход<- написа: DJ Cat написа: Брада - на 3 дни Мишници - на 3 дни Всичко под кръста и гърди - на 2-3-4 седмици.
Да ви еба в потните космати бозайници. космаците под мишщниците ти растат със същата скорост като тия на брадата? деба мааму да не ги бръснеш Да. Е те не растат много, но леко се забелязва отблизо, а лятото по плажа поне за мен е супер смешно.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 13 Авг 2011 13:10
iddqd написа: Цитат: Абе щом ни растат косми, значи служат за нещо. Служат за попиване на потта. Обезкосмените типове много ми се оплакват, че като се запотат и им се ебава мамата. Е да, виждал съм много космати чичковци, чиито гърбове мязат на някакви китеници. Ама това си е аномалия, в такъв случай трябва да се вземат мерки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 13 Авг 2011 14:17
vanmx написа: Е да, виждал съм много космати чичковци, чиито гърбове мязат на някакви китеници. Ама това си е аномалия, в такъв случай трябва да се вземат мерки. Или пък чичковци с 5 сантови вежди(не се ебавам).
|
|
|
|
|
HristoBG
|
|
В момента играе: GTA IV, GTA San Andreas
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 14 Авг 2011 22:37
Имам си навсякъде косми, включително и на гърба, не се бръсна и си правя кефа. Не, сериозно, може да ме помислите за някакъв изостанал тип, ама за мен да си истински мъж означава да си и космат мъж.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 15 Авг 2011 22:27
HristoBG написа: Имам си навсякъде косми, включително и на гърба, не се бръсна и си правя кефа. Не, сериозно, може да ме помислите за някакъв изостанал тип, ама за мен да си истински мъж означава да си и космат мъж. Поне под мишниците ги махай ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 15 Авг 2011 23:34
Аз обичам да си мачкам зърната между пръстите.
|
|
|
|
|
HristoBG
|
|
В момента играе: GTA IV, GTA San Andreas
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 16 Авг 2011 00:03
Alice написа: HristoBG написа: Имам си навсякъде косми, включително и на гърба, не се бръсна и си правя кефа. Не, сериозно, може да ме помислите за някакъв изостанал тип, ама за мен да си истински мъж означава да си и космат мъж. Поне под мишниците ги махай ? Мишниците и подкастряне на дървото... That's all..
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 16 Авг 2011 09:03
HristoBG написа: Мишниците и подкастряне на дървото... That's all.. Веднъж като кастрих дървото, и замалко да го отрежа...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 16 Авг 2011 22:13
Еми сигурно, то ако се е скрило между космите, може и да не си го видял.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Обезкосмявате ли се? Публикувано на: 17 Авг 2011 02:58
DJ Cat написа: Еми сигурно, то ако се е скрило между космите, може и да не си го видял. то ли се е скрило межжду космите или космите са се скрили между него?
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|