Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем със Skype
Публикувано на: 04 Авг 2011 12:01

Вчера всичко си беше нормално, но днес говорих с един приятел и каза, че не ме чува добре (тихо), увеличих звука на микрофона от настройките на скайп, но сега каза, че чува някакъв силен дразнещ звук. След това реших да видя настройките на звука от контролният панел, а там звука на микрофона ми е посредата, но немога да го увелича, защото е в сив цвят (заключено е). Как да го управя ?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем със Skype
Публикувано на: 04 Авг 2011 13:59

AdBlue написа:
Вчера всичко си беше нормално, но днес говорих с един приятел и каза, че не ме чува добре (тихо), увеличих звука на микрофона от настройките на скайп, но сега каза, че чува някакъв силен дразнещ звук. След това реших да видя настройките на звука от контролният панел, а там звука на микрофона ми е посредата, но немога да го увелича, защото е в сив цвят (заключено е). Как да го управя ?

Най-вероятно ти се е прецакал микрофона, размърдай букста .. или най-добре тествай с друг микрофон...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 04 Авг 2011 15:57

Може да пробваш да си "говориш" с акаунта echo123, който е Sound Test Service. Доколкото го разбирам, ще ти отговаря точно с това, което си му пратил, така че няма да ти се налага да търсиш другарчета за скайп разговор, докато тестваш за проблемите и евентуални решения.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 14 Авг 2011 10:58

1 пробвай с ehco123
2 пробвай друг мик
3 пробвай да видиш дали няма да снате да ползваш 2ти jack ако имаш fron panel
4 виж в device menager да не ти се е преебал някой driver или да не е up to date там си има и бутон за update. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com