Обезкосмявате ли се?
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Re: Обезкосмявате ли се?
Кола маска на мишниците, принципно лятото само, но планирам да го правя по-често за в бъдеще. Иначе няколко приятели си бръснат почти целите тела. Преди няколко дни бяхме на море и докато се размятахме другарски из водата, един от тях си опря гърдите в гърба ми и страшно ме одра. Не разбирам на коя мацка ще ѝ хареса да си стърже бузите и ушите, докато си полага главата на гърдите ти...
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Never save anything for the swim back!
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Идеята на обезкосмяването е да се увеличи притока на въздух към кожата. Разбирам мъжага, освен лицето, да си бръсне и подмишниците. Така ще миришат по-малко. Оная работа също. Но ако си бръсне оная работа, той трябва да започне и с краката и там, където слънце не огрява, за да има хармония. Наистина с по-малко косми тялото диша повече. Къде ще се бръсне човека, си е негово решение.
Ех, къде заминаха времената, когато мъжете бяха пръчове...
Ех, къде заминаха времената, когато мъжете бяха пръчове...
Времето е в нас и ние сме във времето
Брада - на 3 дни
Мишници - на 3 дни
Всичко под кръста и гърди - на 2-3-4 седмици.
Да ви еба в потните космати бозайници.
Мишници - на 3 дни
- StubbsZombie
На мен космите по тялото ми никнат по-бързо от брадата.
Да не кажа даже че брада почти нямам. :/
Да не кажа даже че брада почти нямам. :/
Не се бръсна само се подстригвам с машинката. Ташаците е малко гадно с машинката понеже веднъж пробвам и яко ми ги накълца целите бяха в кървави ивици, но сега си ги стрижа с гребен 1 номер на машинката и е ок. Иначе веднъж месечно или по-рядко права цялата тази операция. Гърдите и краката са ми космати, но не мисля че е добра идея да ги бръсна. Ще започна да изглеждам като ебати пичката ако си обръсна краката какъвто съм слабичак.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Абе щом ни растат косми, значи служат за нещо. Едно време ако нямаше косми по тялото ти се хилеха, а сега обратното, ебал съм ти и модните тенденции. Ако се къпеш редовно или поне подмиваш, пак няма да смърдиш, космите не са виновни.
космаците под мишщниците ти растат със същата скорост като тия на брадата? деба маамуDJ Cat написа:Брада - на 3 дни
Мишници - на 3 дни
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Служат за попиване на потта. Обезкосмените типове много ми се оплакват, че като се запотат и им се ебава мамата.Абе щом ни растат косми, значи служат за нещо.
- StubbsZombie
Аде бе, верно ли?iddqd написа: Служат за попиване на потта. Обезкосмените типове много ми се оплакват, че като се запотат и им се ебава мамата.
The Game нещо по-хитро не можа ли да напишеш?
->Изход<- написа:космаците под мишщниците ти растат със същата скорост като тия на брадата? деба маамуDJ Cat написа:Брада - на 3 дни
Мишници - на 3 дни
Да ви еба в потните космати бозайници.да не ги бръснеш
Да. Е те не растат много, но леко се забелязва отблизо, а лятото по плажа поне за мен е супер смешно.
Е да, виждал съм много космати чичковци, чиито гърбове мязат на някакви китеници. Ама това си е аномалия, в такъв случай трябва да се вземат мерки.iddqd написа:Служат за попиване на потта. Обезкосмените типове много ми се оплакват, че като се запотат и им се ебава мамата.Абе щом ни растат косми, значи служат за нещо.
-
kingston123
Или пък чичковци с 5 сантови вежди(не се ебавам).vanmx написа: Е да, виждал съм много космати чичковци, чиито гърбове мязат на някакви китеници. Ама това си е аномалия, в такъв случай трябва да се вземат мерки.
Имам си навсякъде косми, включително и на гърба, не се бръсна и си правя кефа.
Не, сериозно, може да ме помислите за някакъв изостанал тип, ама за мен да си истински мъж означава да си и космат мъж.
Не, сериозно, може да ме помислите за някакъв изостанал тип, ама за мен да си истински мъж означава да си и космат мъж.
Поне под мишниците ги махай ?HristoBG написа:Имам си навсякъде косми, включително и на гърба, не се бръсна и си правя кефа.![]()
-
Serious Sam 1.0
Аз обичам да си мачкам зърната между пръстите.
Мишниците и подкастряне на дървото...Alice написа:Поне под мишниците ги махай ?HristoBG написа:Имам си навсякъде косми, включително и на гърба, не се бръсна и си правя кефа.![]()
- StubbsZombie
Веднъж като кастрих дървото, и замалко да го отрежа...HristoBG написа:Мишниците и подкастряне на дървото...That's all..
Еми сигурно, то ако се е скрило между космите, може и да не си го видял.
то ли се е скрило межжду космите или космите са се скрили между него?DJ Cat написа:Еми сигурно, то ако се е скрило между космите, може и да не си го видял.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be