Battle for Wesnoth
Re: Battle for Wesnoth
Да/НЕ!
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Добра е игричката и като се има предвид, че е безплатна и е нещо от рода на 200 mb - да, определено си заслужава да се види. Общо взето създателите на Fantasy Wars и Elven Legacy са крали с двете шепи от Battle of Wesnoth и пак не са успели да направят игрите си толкова добре, колкото Wesnoth.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Ами ако човек не е свикнал с подобен тип TBS-та, бърже-бърже ще се откаже, като High_voltage. Иначе игричката определено си заслужава, пък и не е толкова трудна след като й свикнеш. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Определено си заслужава - играя тази игра от почти пет години и още не ми е доскучала.

Ще се научиш, само не се отчаивай
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Стрелците не са точно контра.Всяка една атака тип "прободна" (копие, стрела и т.н.) им е контра.Освен това защо да не ставали за нищо.Ако говориш за самоубийците със щурма, не си прав!Тия са просто убийци, във всеки един смисъл на думата.Ползвай ги само за довършващ удар, и след като направиш 2-3 рицаря пиши пак да видим дали си на същото мнениеHigh_voltage написа: ...........
Относно играта, да просто е велика.Превъртях и всички кампании във версия 1.7.6 няколко пъти и започнах да свалям custom campaing - ги.Преди известно време минах и Invasion from nowhere 2 част и чакам пича който я е направил да пусне 3-тата.
Ако на някой му се играе LAN да пише едно ЛС тъй като нещо ми се ебава и не мога да вляза в официалния сървър.