До Минотавъра...
- Bobby Kotick

Re: До Минотавъра...
tedo_rs,  приятелката ти прави уникални свирки, турски чекии, и поема по 2 в ануса. Уникално курве е.

I need some money!

- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Къса ми се сърцето, момчета, обаче iddqd единствен изрази адекватно мнение.iddqd написа:Тоя па Тедо колко е сдухан, че приятелката му е курва. Кои ти е виновен че ходиш с курва, а това че момиче ходи с някв не значи че не може да го сваляш. Това дали ще поддаде вече зависи само от момичето и това че монотавъра е свалял курвата ти трябва да те прави горд вместо да се пениш като възбудена Цензура. Ходи да счупиш 2 та крака на приателката си ако иска още да е с теб вместо да правиш панаири тука.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
- Bobby Kotick

Еми да, той е с прочистено енергийно поле и вледее телекинеза и телепатия.Моридин написа:Къса ми се сърцето, момчета, обаче iddqd единствен изрази адекватно мнение.
I need some money!

- Bobby Kotick

админа е абдикиралHigh_voltage написа:минали са 20 часа, откакто рапортувах темата, и все още не е изтрита
форумът е абдикирал
махам се
свастика
трета световна война
2012
I need some money!

Темата е великолепна, благодаря на всички, допринесли за облика й. 
Впрочем, Минотавъре, на твое място бих си замълчал, а не да се обяснявам във всеки пост "Извиних се, разбрахме се, НО то беше така и така ... " Смисъл, има моменти в живота, когато просто си държиш езика зад зъбите, отбелязваш си грешката и приемаш ситуацията като мъж. Фактът, че търсиш авторитет онлайн, при това с цената на лъжи и интриги, не говори добре за теб ..

Впрочем, Минотавъре, на твое място бих си замълчал, а не да се обяснявам във всеки пост "Извиних се, разбрахме се, НО то беше така и така ... " Смисъл, има моменти в живота, когато просто си държиш езика зад зъбите, отбелязваш си грешката и приемаш ситуацията като мъж. Фактът, че търсиш авторитет онлайн, при това с цената на лъжи и интриги, не говори добре за теб ..
- 
				Butters
 - В момента играе: real_life.exe

Просто няма да е същото, мамка му, ще се изгуби уникалната,неподправена /p/cm магия...->Изход<- написа:Карай, нова ще пуснем
Трева в котенцата...

- Kirilicata2012
 - В момента играе: 4chan

форума на PCM и админиHigh_voltage написа:минали са 20 часа, откакто рапортувах темата, и все още не е изтрита
форумът е абдикирал
махам се
избери едно
Im back 

СПАЛА СИ С ДАНИ КАСАБОВ ?!?!?! 

Някой ще пусне ли снимки на приятелката?

- Bobby Kotick

Можеш сам...Ернестин написа:Някой ще пусне ли снимки на приятелката?
I need some money!

Тея па, стига ебавали човека, ужасно е да ти свалят приятелката, дори и когато свалката идва от някакви прошляци.

- 
				Маце Борко
 - В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Ужасно е когато правиш смешни циркове по интернета заради това.

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето

- Алминатора
- кримсънчето
Високоволтов радвам се, че се усети, какво е единственото решение за този пропаднал форум  

^ Моридин и iddqd написаха единствените качествени мнения.

^ Моридин и iddqd написаха единствените качествени мнения.
 “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”  

Това е напълно вярно, но в случая изобщо не го коментирамеМоридин написа:Ужасно е когато правиш смешни циркове по интернета заради това.
- Till.Lindemann

не помня да сте ме питали дали може да викате на ерик ериксон 

даскале, принципно съм по спокойните работи, ама за малко и аз да почна да ти слагам яростно като диста в абстиненция
верно, няма лошо да зарибяваш някво момиче, ама да пляскаш по задника момиче, което познаваш от половин час
  dude, really? за бой си

даскале, принципно съм по спокойните работи, ама за малко и аз да почна да ти слагам яростно като диста в абстиненция
верно, няма лошо да зарибяваш някво момиче, ама да пляскаш по задника момиче, което познаваш от половин час
posting in legenadry thread

- 
				Мr.Anderson

Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.

- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

Да, ебати "свалката"..Sirius написа:Тея па, стига ебавали човека, ужасно е да ти свалят приятелката, дори и когато свалката идва от някакви прошляци.
Малко ми е трудно да си представя как бих могъл да почувствам авторитета си застрашен точно пък от спрелтак като Минотавъра.. - в крайна сметка, ако жена ми някога има злощастието да прекара половин ден в компания като тази и той от своя страна има безочието да си позволи твърде много, тя ама въобще не би се поколебала да го обезвреди с парализиращ газ и да го направи на решето с ножичка за нокти.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Kirilicata2012
 - В момента играе: 4chan

Много филми гледаш.VVardeyn написа:Да, ебати "свалката"..Sirius написа:Тея па, стига ебавали човека, ужасно е да ти свалят приятелката, дори и когато свалката идва от някакви прошляци.![]()
Малко ми е трудно да си представя как бих могъл да почувствам авторитета си застрашен точно пък от спрелтак като Минотавъра.. - в крайна сметка, ако жена ми някога има злощастието да прекара половин ден в компания като тази и той от своя страна има безочието да си позволи твърде много, тя ама въобще не би се поколебала да го обезвреди с парализиращ газ и да го направи на решето с ножичка за нокти.
Im back 

- Liberty
 - В момента играе: League of Legends
 - Обратна връзка:

Нали имаше тема "Какво ви дава форума?". Е на, видехте ли сега какво ви дава  

http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!

Ghost reporting!