Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Minecraft
Заглавие: Има ли фенове на Браузър Игрите? Nemеxia, Bulfleet?
Публикувано на: 28 Юли 2011 05:24

Ако сте фенове на Браузър Игрите като Nemexia и Bulfleet искам да ви приканя да участвате в БЕТА тестването на играта, която разработваме няколко приятеля - играчи в Nemexia, минали през школата на Bulfleet, под името Face Галактика.

Какво е Face Галактика?
Face Галактика стартира като проект поставил си за цел да бъде една добра стратегическа браузър игра вградена във Facebook като Facebook апликация.

Какъв е смисъла от Face Галактика като вече има много други български космически браузър игри като Nemexia и Bulfleet?
Аз също като вас съм играч в Nemexia, минал през школата на Bulfleet.
От този тип играчи съм, които като седне да играе... играе по 18 часа на ден и е в TOP 20 на всяка цена.
Което както всички играчи, които са били в TOP... 100 знаят, че става с много отделено време за играта. Ако не отделяш време просто този, който отделя те минава - по точки, по ресурс, по сила.
От агресивните играчи съм. Играя за битките, за зануляванията, не съм миньор. Играя за тръпката, играя за кефа, не играя за да влизам по 30 минути на ден да пусна някоя мина и да видя, че някой ме е обрал.
Но това, което ме разочарова в играта Nemexia са две неща:
1. Администраторите са лайнари.
2. Мислят само за пари.
Относно точка 1 - играх месец като отделям по над 15 часа ВСЕКИ ден за играта. От позиция ХХХ като се регистрирах - вече рунда беше почнал от 2 седмици, стигнах до позиция TOP20 и останах там. Когато ударих TOP16 някакъв льольо ми се обясняваше, че много го атакувам и много го крада. Помоли ме да спра. Аз му обясних, че в тази игра просто основата е кражбата от другите играчи. И му обясних, че няма да спра да го атакувам, защото ако не го правя аз ще го прави някой друг и той ще краде ресурс от него то някой друг ще го прави и после аз ще бъда прецакан накрая. При което админа ме банва за 3 дена - заплашвал съм... Кого съм заплашвал? Този кого и без това ограбвам всяка безсънна нощ ли?
Относно точка 2 - ами според мен не е нормално човек да може да изхвърля 100 лева в играта и да е с 100% бонус на атаката, 200% бонус на оръжията, 1000% бонус на скоростта на корабите, да си купува не произведени от никой играч кораби - а наляти през панели, срещу кредити. Не, това за мен не е нормално. Аз ако нямам 100 лева в джоба да отделя за играта какво? Прецакан ли съм?

С какво Face Галактика ще бъде по-различна от другите браузър игри?
По това, че нейното бъдеще ще бъде 100% водено от нейните играчи. Никога, ама никога, мое предложение във форума на Nemexia или Bulfleet не е било прието. Никога. А съм писал сигурно над 20 обосновани, подчертавам обосновани, предложения, които да олеснят навигирането на играчите в играта, да подобрят геймплея или нови идеи, които да я направят по-интересна. От 20 предложения 1 не беше прието.
Face Галактика ще бъде направена от нейните играчи. Всички играчи заедно ще решат какви кораби да има, каква да им е цената, какви галактики да има, какви планети, какви панели.

Ако сте изчели половината текст и ви е станало поне малко интересно ето ви линковете, които ви трябват:
Играта във Facebook: http://apps.facebook.com/facegal/
Форум на играта: http://minecraft-bg.com/facegalaxy/

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Има ли фенове на Браузър Игрите? Nemеxia, Bulfleet?
Публикувано на: 28 Юли 2011 18:27

човек написа:
писнало ми е на куро от такива игри и от фейсбук.

ти последно не ми ли разправяше как си се зарибил по 1 браузър игра бе? :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2011 20:00

http://www.timehunter.com/th/

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Alice:Madness Returns,Age of Conan,Dead Island.
Публикувано на: 29 Юли 2011 14:22

Might And Magic Heroes Kingdoms е браузър играта на годината!!! :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 30 Юли 2011 21:00

По едно време играх на Българската флота обаче отидох на село за седмица и ми ебаха мамата. Оттогава не пипам такива игри.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com