Автор |
Съобщение |
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 09 Юли 2011 19:03
И тук ще постна специалния ми поздрав за ЛЮБИТЕЛИТЕ на ПРЕХВАЛЕНИЯ прозорец 7 http://zamunda.net/forums.php?action=vi ... cid=152388
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Пор
|
|
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 09 Юли 2011 20:53
doggymien4o написа: И тук ще постна специалния ми поздрав за ЛЮБИТЕЛИТЕ на ПРЕХВАЛЕНИЯ прозорец 7 http://zamunda.net/forums.php?action=vi ... cid=152388Не с лошо,Вуте.
___________________________________ Пор. lol @ forum
Harcort написа: Майкрософт е измислил компютъра брат
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 09 Юли 2011 21:36
Няма. Като не става с добро и не ми вярвате просто вижте статистиките - те НИКОГА не лъжат
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Пор
|
|
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 09 Юли 2011 21:40
doggymien4o написа: Няма. Като не става с добро и не ми вярвате просто вижте статистиките - те НИКОГА не лъжат Бе дай ми и 98 пак ще мога да си намеря някоя игра..
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 06:15
Слаба е конфигурацията за гейминг под 7. С тиа 2 гб рам не е за никаде мене уиндовс 7 ми гълта 2,4 гб рам само докато броузвам, какво остава за гейминг. Нормално е хп да движи по добре на слаби машини.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Пор
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 08:38
iddqd написа: Слаба е конфигурацията за гейминг под 7. С тиа 2 гб рам не е за никаде мене уиндовс 7 ми гълта 2,4 гб рам само докато броузвам, какво остава за гейминг. Нормално е хп да движи по добре на слаби машини. Oh really,Captain Obvious?
|
|
|
|
|
rado84
|
|
В момента играе: Auto Club Revolution, Jack Keane, AOE 3.
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 10:41
Пор написа: уиндовс 7 ми гълта 2,4 гб рам само докато броузвам Само като ти гледам неграмотно написания пост веднага става ясно, че проблемът е в задклавиатурното устройство. Как така само на мен Уиндоус 7 ми "яде" 500-600 МБ РАМ докато сърфирам, а ако изключа браузъра и си пусна музика, примерно, пада даже и под 400 МБ, а на всички останали индианци, дето не тряа да ви дават да пипвате компютър през жалките ви животи, все нещо не ви бачка или ви яде космически суми РАМ памет?
___________________________________ METAL FOREVER GTS German map: http://speederbg.wordpress.com/
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 11:20
rado84 написа: Пор написа: уиндовс 7 ми гълта 2,4 гб рам само докато броузвам Само като ти гледам неграмотно написания пост веднага става ясно, че проблемът е в задклавиатурното устройство. Как така само на мен Уиндоус 7 ми "яде" 500-600 МБ РАМ докато сърфирам, а ако изключа браузъра и си пусна музика, примерно, пада даже и под 400 МБ, а на всички останали индианци, дето не тряа да ви дават да пипвате компютър през жалките ви животи, все нещо не ви бачка или ви яде космически суми РАМ памет? Глупости говориш, нормално е 64 битовата версия ва Win7 да гълта доста повече рам. А и човек от MS ми е казвал че в зависимост от това колко рам имаш, windows си отделя определен процент за да си подсигури стабилната работа. Следователно на машини с 24GB рам ще гълта повече, отколкото на машини с 4GB рам. аз примерно съм с 4гб и ми гълта 1,52ГБ само с пуснат браузър и един таб, скайп, AVG, и стийм. Немога да повярвам че защитавам iddqd в случая.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 13:26
rado84 сигорно е подкарал уин 7 на комп от миналото хилядолетие. После се чуди защо под хп изкарва повече перформънс.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Пор
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 13:36
iddqd написа: rado84 сигорно е подкарал уин 7 на комп от миналото хилядолетие. После се чуди защо под хп изкарва повече перформънс. *rado84 сиг урно е подкарал windows 7 на компютър от миналото хилядолетие. После се чуди защо под Xp изкарва повече performance След тази информация,предоставена от iddqd,знанията ми свързани с операционни системи са се увеличиха драстично. ДА ЖИ ВЕЕ ГРАМОТНОСТТА!(Трябва да се създате форум за iddqd и Dj Cat и един форум бот на име John 117,за да може да му разказват колко "HIGH END PC"-та имат)
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 13:39
По добре негрмотен, от колкото компютърно неграмотен в форум за компютри.
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 16:17
iddqd написа: По добре негрмотен, от колкото компютърно неграмотен в форум за компютри. +1 Win 7 си иска рам. И е прав, че на слабите машни по - добре върви xp
|
|
|
|
|
Пор
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 16:34
Съгласен съм,че слабите машини трябва да са си с xp,нинкой не го оспорва,ама ако можеше да го кажеш като хората щеше да е по-добре.
|
|
|
|
|
rado84
|
|
В момента играе: Auto Club Revolution, Jack Keane, AOE 3.
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 16:44
thewhitestig написа: Глупости говориш, нормално е 64 битовата версия ва Win7 да гълта доста повече рам. А и човек от MS ми е казвал че в зависимост от това колко рам имаш, windows си отделя определен процент за да си подсигури стабилната работа. Следователно на машини с 24GB рам ще гълта повече, отколкото на машини с 4GB рам. аз примерно съм с 4гб и ми гълта 1,52ГБ само с пуснат браузър и един таб, скайп, AVG, и стийм. Немога да повярвам че защитавам iddqd в случая. Това пак е глупост за 64-битовата ОС - без да се обиждаш. Ти с каква ОС мислиш, че съм? И моята е 64-битова и яде точно толкова колкото написах. Ся, друг е въпросът, че някои хора не знаят как да си облекчат потреблението на РАМ.
___________________________________ METAL FOREVER GTS German map: http://speederbg.wordpress.com/
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 18:01
И от къв зор си с 64 битов? Ти си с 2 рам в най добрия случаи щом ти ползва толкоз малко рам уина. Просто когато имаш много уиндоуса използва много рам и така върви много по-бързо всичко. Примерно моя уин използва 2,4 гб докато броузвам а твоя 600 мб и следователно моя работи 4 пъти по-бързо и стабилно.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 19:41
Първо ще кажа, че машината ми ще си поддържа уин 7 без ядове. Второ, Пор, яко ме дразниш като все коригираш хората, а и ти правиш грешки. На това му се казва "Присмял се Хърбел на Щърбел". Трето, Пор, да го духаш, просто щото ме дразниш. Четвърто, Пор, як трол си и ми писна да ти гледам заяжданията с DJ Cat, iddqd и John-117. Пето, Пор, умри, просто защото така ми харесва. Шесто, Пор, възкръсни, за да умреш отново и да ми е още повече кеф. Седмо, последно, Пор, ако ще тролиш го прави с усет и да е интересно. П.П. А ако ти се прииска, Пор, като прочетеш поста ми да тролиш ти предлагам следните решения : а) у лево, у лево, у лево - и напускаш! б) просто умри ^^ Това имах да казвам
|
|
|
|
|
Пор
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 20:23
doggymien4o написа: Първо ще кажа, че машината ми ще си поддържа уин 7 без ядове. Второ, Пор, яко ме дразниш като все коригираш хората, а и ти правиш грешки. На това му се казва "Присмял се Хърбел на Щърбел". Трето, Пор, да го духаш, просто щото ме дразниш. Четвърто, Пор, як трол си и ми писна да ти гледам заяжданията с DJ Cat, iddqd и John-117. Пето, Пор, умри, просто защото така ми харесва. Шесто, Пор, възкръсни, за да умреш отново и да ми е още повече кеф. Седмо, последно, Пор, ако ще тролиш го прави с усет и да е интересно. П.П. А ако ти се прииска, Пор, като прочетеш поста ми да тролиш ти предлагам следните решения : а) у лево, у лево, у лево - и напускаш! б) просто умри ^^ Това имах да казвам Милия,cry me a river. а) Три пъти в ляво е дясно. б) Ще дойде и този ден "^^" А като ти е писнало да гледаш,просто е,не гледай.
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 21:30
Верно Пор много си досаден ! На кого му пука какво мислиш
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 21:35
Точно това е, че на никой не му пука. Явно страда от липса на внимание и го търси по форумите, нищо ново, не е първият няма да е и последният.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3, няма да поддържа DX9 :( Публикувано на: 10 Юли 2011 23:37
Alaster написа: Точно това е, че на никой не му пука. Явно страда от липса на внимание и го търси по форумите, нищо ново, не е първият няма да е и последният. +1
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|