Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 18:50
Можеш да му сменяш породата. Като отвориш оная хижа на Ловците в планината ще ти се отвори една нова порода. Уж за РС всички DLCта и LE неща щели да ги има, тоест повече породи, но аз не ги намирам нещо. Иначе си има много - пудел, немска овчарка, куче робот дори и други. Ама за РС не знам как се добива тоя кънтент. Така както я играем играта има само една друга порода, която ти казах. тя още в началото се добива бтв.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 18:58
А на кой етап в играта трябва да почна това правене на пари, за което говорехте? Аз съм още в началото, но да го имам предвид.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 19:07
Купуваш къщи, магазини и заложни къщи. Къщите за хора ги пускаш под наем, пък другото то само си печели пари. Най важно първо като имаш достатъчно пари взимай заложните къщи, баровете и оръжейните. А къщите в Millfields ти праскат по 7-8000+ (на нормал, на highest отива около 20к) от наема, ама са яко скъпи 170-200к варират.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 20:32
Абе като сабереш достатчно пари копуваш най-евтината къща в ония мизерен зимен лагер на тези планинарите там едни фургони са. После купуваш втора трета и така и ги ускаш диектно на най-яки такси. Така постепенно изкупуваш всяка къща и магзин в цялата страна и ги пускаш на максимални или на предпоследните такси. Хпрата ще те намразят яко, ама след като напълниш хазната ще пуснеш на минимална такса къщите или за без пари ще им ги дадеш и те ще почнат пак много да се кефат. Само така може да сабереш парите с които да спасиш населението без да ставаш съл владетел. Аз лично като злодеи не съм я играл, но когато правиш добри решения за градовете в кралството ти се откриван нови куестове, приемрно ако построиш форт в пустинята за да предпазва градът от нападения воиниците оф форта маи откриват едни таини гробници с най-големия и скъп диамант в играта вътре в тях и просто трябва да отидеш и да се биеш в тях и да го вземеш. Та така в зависимост как управляваш се отварят различни куестове.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 20:37
Както писах и преди не е задължително таксите да са максимални и да те намразват. Като излизаш някъде остави играта да си върви, ти на всеки 5 минути получаваш пари so..
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 20:44
Е ама то няма никво значение, че те мразят при условие че след като им пуснеш къщите за без пари и инветираш парите от данъците за разни добри проекри в града като пречиствателни станции за каналите и училища в бедните квартали биклутеки и темподобни и те направо почват на макс да ти се кефат и да ти подаряват подараци.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 20:49
Аз като събера от къщи с нормална такса парите, и ги даря на хазната пак ще ме харесват още повече :Д Всеки си има начини все пак
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 20:53
Ми не съм сигурен дали още повече ще ти се кефат, понеже мисля че кефенето им се качва до определено ниво и не може повече освен ако не отидел лично при някои и не почнеш да го сваляш.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 20 Май 2011 21:37
Аз я играя бавничко, лека-полека, без да бързам, в почивките между почивките и се кефя максимално като обикалям всичко
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 21 Май 2011 00:52
почни да гледаш в ютуб как да отваряш врати и как да намираш скрити ключове и гаргоили щом искаш да изследваш всеки стрит ъгъл това е начина.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 21 Май 2011 01:24
Да знам. Яд ме е само, че нямам ачийвмънти, ноо пак е яко
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 21 Май 2011 02:00
Не ти треат ачивмънти просто се опитаи да събереш максимално многосребърни и златни ключове. Мисля че има 3 или 4 златни и има ключ в хазната на замака ако е напълниш догоре с злато може да се качиш по купчината с злато и да вземеш един златен ключ дето е над нея горе. Също така усили си звуика и се ослушваи за тези гаргоили те по звуците дето издават най-лесно се намират не 40 или 50 трябва да застреляш от тях.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 05 Юли 2011 09:51
Некрофил съм, знам, ама ще изровя темата Прекарах около 1 час в играта и това беше най-скучното изживяване, което съм имал. Много се накефих на първата част, но това тук е просто убийствено. Заслужава ли си да й дам шанс?
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 05 Юли 2011 14:29
wiedzmin написа: Некрофил съм, знам, ама ще изровя темата Прекарах около 1 час в играта и това беше най-скучното изживяване, което съм имал. Много се накефих на първата част, но това тук е просто убийствено. Заслужава ли си да й дам шанс? Само да ти кажа, че първите 2 часа са скучни самия продуцент на играта го каза имаше статия в pcmania. не съм я играл, зареди това, че ни ми тръгва на щайгата, но ми се струва интересна затова и дай шанс. Първите 2-3 часа са скучни ФАКТ.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 05 Юли 2011 15:54
Битките са МНОГО ЗЛЕ. Инвентара и цялата система около него е МНОГО ЗЛЕ. Баланса е МНОГО ЗЛЕ (този на трудността (няма такава) и този на оръжията (нямаш причина да ползваш друго освен огнестрелни). Взаимодействията с НПЦ-та са МНОГО ЗЛЕ.
Като цяло играта е доста зле.
2-3 часа в нея са й много.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Пор
|
|
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 05 Юли 2011 19:13
Не ме задържа особено. Може би единственото за което я играх беше Интересни cinematic-ци. Играта ме задържа,но после ми дойде интернета (скучна е дори и за хора без интернет.)
___________________________________ Пор. lol @ forum
Harcort написа: Майкрософт е измислил компютъра брат
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 06 Юли 2011 22:41
Всъщност се оказа, че не е лоша Обаче имам въпрос. В sanctuary-то не мога да се оправя с dressing room-a. Там или има бради, или манекени с дрехи, или татуировки, но никога и трите. В крайна сметка не мога да намеря това, което ми трябва. Как да стигна до бради/татуировки?
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 06 Юли 2011 23:10
Отиваш там и натискаш - и = да сменяш между опциите.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fable III Публикувано на: 07 Юли 2011 22:15
Благодаря, exist Превъртях я и останах със смесени чувства. За бойна система не може да се говори, за boss-fights също. Интеракцията с другите е отвратителна и не е мръднала от Fable 1. Останалите елементи също са останали доста неразвити-кустоматизацията е слаба, няма много брони, броните нямат статистики(?!), липса на оръжия, глупава кастинг система ( защо по дяволите трябва да влизат в sanctuary-то за да сменя магията, която ползвам?!). И самото sanctuary. Еми прекалили са. Красиво е, ама и страшно непрактично. Икономическата система, до колкото има такава, е плитка до нема и къде. Просто купуваш, чакаш и купуваш още. Регулирането на цените е безсмислено, а поправянето-излишно, дори не знам защо са го сложили. Demon Door-овете са голямо разочарование. Само пет?! И при това не е никакво предизвикателство да се отворят. Отново стъпка назад спрямо Fable 1. Историята ми хареса. Не, че е нещо велико, емоциаонален заряд не липсваше. Нещата се разбозиха след като минеш първата част от кампанията. Втората част беше разочарование. Можеха да развият този аспект много повече, а не да те поставят пред избора дали да правиш зли избори и да спасиш хората или да даряваш от джоба си. Никакъв мениджмънт на кралството. Също така и не ми стана ясно какъв е проблемът с тази инвазия, честно. Трябва да събереш 6 милиона злато, за да спасиш 6 милиона човека. По 1 злато на човек. Смешно е. Кралството не мжое да събере по 1 злато от човек, та ти трябва да го правиш. Абсурдно ниска цена е, чак се изнервих. Също така и толковал и е трудно 1 година по-късно всички да стане нормално, а преди това всички да работят, за да оцелеят? И тъпия ти брат не можеше ли все пак да каже на хората, че злото напада и всички ще измрат? Абсолютно недомислица. От подготовката също не се вижда нищо, можеха да се постараят повече. Dragon Age: Awakening беше по-добре от това, а е експанжън Всички битки бяха разочароващи и незапомнящи се. Излишни няма да бъде далеч от истината. Липсата на Health bar също идва в повече. Та стига с критиките Имаше някои страхотни странични куестове, напраимер онзи с RPG маняците Хуморът ми хареса. Войс актингът беше на много високо ниво. Цялостното изживяване беше задоволително. Жалко, че не остаряваш, както в първата част, нито пък има забележима промяна във външния ти вид ако си добър или лош (дадоха ми крилцата...и после не ги видях. Нямах ореол над главата. Кожата ми не стана бяла. Аз ли съм сбъркал нещо, всичките ми показатели za morality бяха на макс Въпреки това имаше доста запомнящи се моменти. Peter Molyneux има нужда от як шамар, защото е пропилял доста голям потенциал. Лична оценка 7/10, малко под Fable TLC. Съжалявам, че нямам възможност да пробвам втората част Тя май е най-близко до това, което искам от серията. Впечатляващо е как за по-малко от две години разработка са постигнали безкрайно повече по отношение на пейзажи, environment и архитектура. Истината е, че играта изглежда незавършена. Все едно са обърнали твърде голямо внимание на естетическата част и всичко останало е останало доста назад.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|