Gipo идиотчето дете се появи на хорозинта , за да поправя хората за правописни грешки ! Отново и отново , може би само и само заради трупането на мнения или да се изкаже против някого. Винаги ли трябва да кажеш на всички когато някой направи правописна грешка ? Като гледам целия форум блика от такива мнениа и то само на Gipo .
Едва ли си плащал конкретно за тази игра ? Ще съм изненадан просто ! (имам предвид във F2P метода който скоро излезе ) Но казвай си глупавите възгледи , на койтовсеки втори идиот му е видно това което казваш само след като прочете FQA-то и види магазина.
Не нападам хората ,просто такива теми заслужават да се трият. Ако няма смислен въпрос . Логично е човек преди да създаде тема да потърси информация . Но не половината тук сте олигофрени. Усещам че нищо смислено не каза ... отново. И защо ли трябва да се изненадвам. Gipo pay to Win какво ще рече ? Сигорно ти е хубаво да повтаряш като идиот . Или да разтягаш локуми само за да си напишеш прословутата забележка.
Случайно съм българин и не ми пука кой знае колко когато направя грешка вправописа по форуми и винтернет. Камо ли за индивиди като теб в тях !
Не е нужно да нападаш винаги хората с правописните си идиотщини , само и единствено за едно мненийце повече . Трябва да се засрамиш що за човек си
След като сигорен съм че ти правиш пъти повече грешки от всички други .
Та боклуците са друг въпрос ..някой да знае някаква бг Гийлдия в Crom ?