Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Age of Conan goes F2P
Публикувано на: 04 Юли 2011 14:06

Gipo идиотчето дете се появи на хорозинта , за да поправя хората за правописни грешки ! Отново и отново , може би само и само заради трупането на мнения или да се изкаже против някого. Винаги ли трябва да кажеш на всички когато някой направи правописна грешка ? Като гледам целия форум блика от такива мнениа и то само на Gipo .

Едва ли си плащал конкретно за тази игра ? Ще съм изненадан просто ! (имам предвид във F2P метода който скоро излезе ) Но казвай си глупавите възгледи , на койтовсеки втори идиот му е видно това което казваш само след като прочете FQA-то и види магазина.
Не нападам хората ,просто такива теми заслужават да се трият. Ако няма смислен въпрос . Логично е човек преди да създаде тема да потърси информация . Но не половината тук сте олигофрени. Усещам че нищо смислено не каза ... отново. И защо ли трябва да се изненадвам. Gipo pay to Win какво ще рече ? Сигорно ти е хубаво да повтаряш като идиот . Или да разтягаш локуми само за да си напишеш прословутата забележка.
Случайно съм българин и не ми пука кой знае колко когато направя грешка вправописа по форуми и винтернет. Камо ли за индивиди като теб в тях !
Не е нужно да нападаш винаги хората с правописните си идиотщини , само и единствено за едно мненийце повече . Трябва да се засрамиш що за човек си :) След като сигорен съм че ти правиш пъти повече грешки от всички други .

Та боклуците са друг въпрос ..някой да знае някаква бг Гийлдия в Crom ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2011 14:14

Написа ли нещо, защото нищо не разбрах :?

Профил

Публикувано на: 04 Юли 2011 14:18

Ай земи се сети или виж първия път ,когато въобще ти писах и защо ти писах точно и осмисли " живота " си във форума. :D Успех и спри с тези комплекси за правописа си ! Твойта мама сигорно бая време ти е викала на времето .... " Имаш правописна грешка ... УМРИИЙ копеле ! " .... найстина е много жалко. :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2011 14:23

Drusalin написа:
Ай земи се сети или виж първия път ,когато въобще ти писах и защо ти писах точно и осмисли " живота " си във форума. :D Успех и спри с тези комплекси за правописа си ! Твойта мама сигорно бая време ти е викала на времето .... " Имаш правописна грешка ... УМРИИЙ копеле ! " .... найстина е много жалко. :(

Жалко е, че пишеш "наЙстина"...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2011 14:35

:lol: Е не е като да нямаш и други проблеми де :lol:. Щеше да е добре, ако ти куцаше граматиката и правописа само 8).
Ето, поредното доказателство, че в България родителите не възпитават добре децата си. Както е в случая - едно умствено изостанало дете (Drusalin), вместо да се погрижат за него и да го изпратят на правилното място, те го оставили да играе игри и да кръстосва форуми :?.
Лоша работа.

Иначе по темата с АоC - чел съм прословутото FAQ и не видях нито едно редче, което да оспори тезата ми, че ако искаш да си пълноценно в end-game'а, трябва да си плащаш (под една или друга форма).

ЕДИТ:
Theron Fears написа:
Drusalin написа:
бла бла

Жалко е, че пишеш "наЙстина"...

Е то да беше само тая дума... :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2011 18:01

Тва не фалира ли вече бе? Преди 2-3 години като го играх грам за нищо не ставаше и бях сигурен, че ще изчезне до 1 година... Са си представям кво е като е с item shop...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2011 07:59

Няма как да фалира онлайн игра, според мен :).
С правилна политика за редуциране на разходите според печалбата, просто няма как да стане. Има супер неуспешни игри, които биват спирани заради много лоши показатели (като Tabula Rasa, примерно), ама това няма нищо общо с фалиране :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2011 11:12

Е фалира образно казано, преди 2 години нямаше почти никви хора, по сърварите имаше буквално по 20-30 човека онлайн :lol: Единствено fury беше overpopulated. За сметка на останалите сървари там играеха толкова много хора, че грам не ставаше за игра

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2011 12:40

Ами сметни го.
Експенжъна дето излезе им наля пари.
Отделно колкото и активни акаунти да имат, това си е солидна печалба. Ако имат малък екип, който работи по нов контент и още по-малък за отстраняване на бъгове... това не са никак много хора. Взимат по 15$ на месец от няколко хиляди човека. Дори само 50хиляди да са играчите, това са 750000$. С данъците и простотиите, да останат 400хил $ на месец.
Всички тия цифри са супер примерни, но колкото и малко да са, разделени на малкия екип от 15-30 души... са си сума.
Отделно за тях си е амбициращо да разработват нови големи пачове, защото всеки един такъв налива в компанията много завръщащи се играчи.

В крайна сметка, ако не бяха на печалба, щяха да затворят сървърите, както го направиха редица други заглавия.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com