PCM аномалии

Нещата от живота
->Изход<-

PCM аномалии

Мнение от ->Изход<- »

Джунейд написа:След наскоро разбитата тайна, че Омегата и Данте са баща и син, днес по случайност забелязах нова двойка роднини във форума - Coder (олдфаг, от 1-2 години не влиза) и Алмито! ->>> link
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Re: PCM аномалии

Мнение от doggymien4o »

Хаха, разбих се от смях кат видях тия снимки xD :rockon:
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Аватар
Gabe Newell

Мнение от Gabe Newell »

От един баща са кодера и алмито.
Помня майките им като дойдоха двете във Велико Търново.
Поканих ги в хотела да ги поря. Ебах ги кат магари, без презерватив и двете надуха коремите.
No, it's me - Gabe Newell! :)
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

пора ги кат рибииии, беля са кат краставицаааа, джакузита-макузитаааааа, причинявам си болкааааа
Аватар
Sauvage
Обратна връзка:

Мнение от Sauvage »

На Omega снимките са много брутални.Аз предлагам да направим албум с тях.
vanmx

Мнение от vanmx »

Ми то аз тука в Сливен като вървя по центъра, пръчовете дет ги виждам там май са сите роднини. Едни такива зализани, обръснати, женствени, със шарени розови дрешки "de puta madre", абе все гелосани гъзари . А пък пичките все едни такива "вървежни" чалга курвета - сестри близначки. Очевидно аномалията е в много по-големи мащаби.
zzzzz

Мнение от zzzzz »

Всеки период си има лица, които са присъщи за него и го характеризират. Погледнете няк'ви стари снимки и ще видите прилика във физиономиите на хората. Секаш сите са роднини! Не е ново явление това, момчета. :)

Приликата между Дантето и Омежи е наистина смайваща.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

zzzzz написа:Всеки период си има лица, които са присъщи за него и го характеризират. Погледнете няк'ви стари снимки и ще видите прилика във физиономиите на хората. Секаш сите са роднини! Не е ново явление това, момчета. :)

Приликата между Дантето и Омежи е наистина смайваща.
Веднъж четох едно интервю с някакъв учен, който се заминаваше с изследване на лицата и лицевите черти на хората (не знам как се нарича тоя вид дейност) и беше доста интересно. И там пишеше нещо подобно :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
zzzzz

Мнение от zzzzz »

Абе минавало ми е през ум някакъв стил на обличане или някоя фотографска изгъзица да създават тази заблуда, но все ми се струва, че има нещо повече. Нещо в самите черти на хората. Трябва да потърся, де' каза Дидо, нещо научно по въпроса, че ми стана интересно. :)
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

еми много ясно ве уили

на някви стари снимки като погледнеш-всички са с мустаци, от един по-късен период-всички са с дълги коси(като каска)

ако някой от бъдещето гледа сегашни снимки, всички ще са некви бръснати нацепени говеда, вдигащи 150 на лежанката, ама с изскубани вежди. мода, кво да прайш
Публикувай отговор