Форуме, познавам едно от момичетата и съм 100% сигурен, че събитието е реално, за разлика от рождения ден на Доби. Занимава ли ви се да рейдваме поканата, или /pcm/ няма вътрешната нагласа за подобни изпълнения тази вечер?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Нов рейд на рожден ден?
Публикувано на: 01 Юли 2011 19:23
Не, ще е фейл.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
А ти имаше ли вътрешната нагласа да ( не ) дойдеш на хижата, или ? Кво стана в крайна сметка ?
___________________________________ джумерки
Ернестин
Публикувано на: 01 Юли 2011 19:25
The Chameleon написа:
Не, ще е фейл.
Защо смяташ така? Първия път беше забавно.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Юли 2011 19:28
Да, но повторно тролване няма да се приеме с такъв позитивен(?) интерес... трябва да е нещо друго мащабно...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 01 Юли 2011 19:46
Примерно една отворена покана за хижа за джулай морнинг?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 01 Юли 2011 19:54
Дантето имаше отворена покана за вилата си за Джулай Морнинг у фейса, ама никой не се нави да я спамим
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения