Драги форумци във връзка с разделянето на два сървъра на тази така популярна игра поствам допълнителената информация за тези които се интересуват.
Дали това е добре или не чак толкова ще разберем скоро:
Ако имате лични мнения моля коментирайте.
Инфо : тук
League of Legends EU West and EU Nordic & East!
-
dr_gilotin
-
dr_gilotin
Re: League of Legends EU West and EU Nordic & East!
Вкрайна сметка така и не разбрах, ще се избира или автоматично ще ни преместват.
Веджъж казват автоматично после се споменава че ще избираме...
Веджъж казват автоматично после се споменава че ще избираме...
Ще се избира, но ако не ни хареса в кратък срок ще може да се сменим в другия 
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
-
dr_gilotin
Като се замисля кои са в Изтичния, направо сменям, с 1 руснак не съм направил свястна игра...p3sh0t0 написа:Ще се избира, но ако не ни хареса в кратък срок ще може да се сменим в другия
П.С. Лошо ако вс смятат така защото ще стане по старо му в 1 сървър всички.
Все пак във Запад са доста големи стани Англия, Франция, Германия, Испания.
еми то и аз ще съм там така че пиши да играемdr_gilotin написа:Като се замисля кои са в Изтичния, направо сменям, с 1 руснак не съм направил свястна игра...p3sh0t0 написа:Ще се избира, но ако не ни хареса в кратък срок ще може да се сменим в другия
П.С. Лошо ако вс смятат така защото ще стане по старо му в 1 сървър всички.
Все пак във Запад са доста големи стани Англия, Франция, Германия, Испания.
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
- TheStudge
- В момента играе: Mass Effect , NFS Hot Pursuit , FIFA 14
Абе в US си е най-добре . Няма такива драми там 
-
StillANewGuy
- В момента играе: League of Legends
Ще съм ви благодарен ако се регистрирате от този линк https://signup.leagueoflegends.com/en/s ... d257249002 това е за Европейските сървари естествено това дефакто е реферал с който ми помагате доста без да усещате.Вие се регвате да пробвате дали ще ви допадне играта ако не спирате е това е
.След като си направите акаунт ще можете да изтеглите играта ще ви изпише "download game"
.
-
dr_gilotin
Баце, всички тук сме 30 лвл...I guessStillANewGuy написа:Ще съм ви благодарен ако се регистрирате от този линк https://signup.leagueoflegends.com/en/s ... d257249002 това е за Европейските сървари естествено това дефакто е реферал с който ми помагате доста без да усещате.Вие се регвате да пробвате дали ще ви допадне играта ако не спирате е това е.След като си направите акаунт ще можете да изтеглите играта ще ви изпише "download game"
.
-
StillANewGuy
- В момента играе: League of Legends
Незнаех сорка ако е прозвучало тъпоdr_gilotin написа:Баце, всички тук сме 30 лвл...I guessStillANewGuy написа:Ще съм ви благодарен ако се регистрирате от този линк https://signup.leagueoflegends.com/en/s ... d257249002 това е за Европейските сървари естествено това дефакто е реферал с който ми помагате доста без да усещате.Вие се регвате да пробвате дали ще ви допадне играта ако не спирате е това е.След като си направите акаунт ще можете да изтеглите играта ще ви изпише "download game"
.