Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 08:10
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 13:29
Супер, ще се пробва
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 13:34
Вече я пробвах, мога да кажа, че ми харесва, станах Премиум мембър. Все още обаче играя на Practice, за да мога да науча всички карти и да съм в помощ на съотборниците си, а не пречка. Както и че половината хора от курса ми играят на нея и когато се включа и аз в боя, да ги смая с умения, нъл' тъй.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
I am Alive
|
|
В момента играе: Modern Warfare 2 Multiplayer Only
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 14:58
Сбъркал си името трябва да е Team Fortress 2 - безплатната игра на трабата
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 15:18
Ти също бъркаш името: не на "тръбата", ами на "клапанът"
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 16:10
То това е най-бруталния шутър тази генерация. Само КоД 4 и Хейло 3 са ме държали приблизително толкова време, но те са друг тип екшъни. Като тази игра другаде няма.
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 17:17
Абе я споделете някои добри сървърчета на TF2
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
nephalem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 19:35
62.213.171.241:27015 man1a bg сървър http://www.lethal-zone.eu/ oще на началната страница са показани всичките им сървари
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 21:29
WTFFFFFFFFFFFFF ??? 'БАСИИ КЕФАAAAAA, ЕВАЛА НА VALVe !!!! Ще се играе задължително !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 22:10
Отворих им кеш шопа и дълбоко се ужасих.Викат,че нямало да е П2У,но то там не само шапки ами и оръжия се продават.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 25 Юни 2011 22:27
и преди да стане Ф2П имаше оръжия за продам а преди това пък рандом ти падаха за тва че недей реви много щото съм чакал с седмици за 1 итем
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Yeah!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 26 Юни 2011 08:00
просто велика и много зарибяваща
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 26 Юни 2011 13:48
Dr.Falus написа: Отворих им кеш шопа и дълбоко се ужасих.Викат,че нямало да е П2У,но то там не само шапки ами и оръжия се продават. Тия оръжия си падат и с времето, освен че не са толкова имба. Някой според мен са дори по зле от обикновените. Може би Tomislav е имба, и новия револвер на spy-я. Ама и те ще ти паднат някога
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 26 Юни 2011 15:03
Похарчил съм около 30 евро в Mann Co. магазина...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 26 Юни 2011 21:29
На мен ми казаха пък , че ако не си премиум немогат да ви паднат сини оръжия или епици квито и да са за къв дроп тогава говорите като е ограничено да си платиш все пак. Ам какъв е тоя проблем с VAC-а т.е. защитата , нещо постоянно ми изписва по време на игра , че не съм се кънектнал. Играя няколко часа и след това когато искам да вляза по късно ми се прецаква... дори в някой сървари доста често ме дропва заради това .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 26 Юни 2011 22:06
Drusalin написа: На мен ми казаха пък , че ако не си премиум немогат да ви паднат сини оръжия или епици квито и да са за къв дроп тогава говорите като е ограничено да си платиш все пак. Ам какъв е тоя проблем с VAC-а т.е. защитата , нещо постоянно ми изписва по време на игра , че не съм се кънектнал. Играя няколко часа и след това когато искам да вляза по късно ми се прецаква... дори в някой сървари доста често ме дропва заради това . Проблема ми е същият,постоянно ме дропва след някъде 20-30 минути игра. Освен това,loadout-a изчезва и се появява.
|
|
|
|
|
Gabe Newell
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 27 Юни 2011 06:53
Drusalin написа: На мен ми казаха пък , че ако не си премиум немогат да ви паднат сини оръжия или епици квито и да са за къв дроп тогава говорите като е ограничено да си платиш все пак. Ам какъв е тоя проблем с VAC-а т.е. защитата , нещо постоянно ми изписва по време на игра , че не съм се кънектнал. Играя няколко часа и след това когато искам да вляза по късно ми се прецаква... дори в някой сървари доста често ме дропва заради това . За какви сини оръжия става въпрос? А проблема с VAC го има откакто играта стана безплатна. Явно много им се претовариха сървърите, вероятно скоро ще бъде оправен. И като искате да ви дава хубави предмети, купете си нещо от магазина - има неща за 0.32 евро. Вярно, че трябва да заредите 5 евро в Стийм, но с останалите ще вземете някоя игра, често има добри промоции.
___________________________________ No, it's me - Gabe Newell!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 27 Юни 2011 08:42
А аз снощи играх, а ся ми изчезнаха сървърите. Кога ще се оправи?
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 27 Юни 2011 09:25
Drusalin написа: че ако не си премиум немогат да ви паднат сини оръжия Ти вече и да си премиум, сини оръжия не могат да ти се паднат. Те са Vintage оръжия и могат само да бъдат крафтнати вече. А сини оръжия стават всички оръжия които си имал преди Mann Co ъпдейта. Ти явно не играеш толкова отдавна so Чакай да ти паднат сини итеми
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Team Fortress 2 - безплатната игра на Влав Публикувано на: 27 Юни 2011 10:07
Сериозно, може ли някой да ми помогне? Снощи цъках, а сега няма ни един сървър
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|