Ето, щом и жена казва че "жена" не е = на човек, и в същото време "мъж" е, какво повече от това...rISs.A.X. написа:3 женски и чакам още 4 да се навият + 4-5 човека от компанията ми.
July Morning на хижа
-
Serious Sam 1.0
Re: July Morning на хижа
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Съдейки по гласуването, май хич не сме толкова малко.Lich King написа:Хами стига с тия Пегас-800Ц references във всяка твоя темаСигурно само 3-4ма ги виждаме.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
кои бе ?rISs.A.X. написа:За сега сме сигурни 3 женски и чакам още 4
джумерки
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Ако само не ми беше тогава държавния...
Бах маааму.
Бах маааму.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Еми аз, Марти и едни дружки. И да ти ги кажа поименно не ги знаешStylized Corpse написа:кои бе ?rISs.A.X. написа:За сега сме сигурни 3 женски и чакам още 4
I am willing to believe they would pay for a smile
Е Хамо, нямаше ли да изкачваме този път от Княжево до Черни връх и после до най-отдалечената хижа
Още не е сигурно, но май се очертава аз да пропусна, така че приятно изкарване на всички![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Още не е сигурно, но май се очертава аз да пропусна, така че приятно изкарване на всички
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Адаш, дано успееш да дойдеш, че този път се очертава да е по-добра организацията!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Начи Риската бе така добра да запази хижата, отново да напомня - 10 лв е нощувката, ще ходим пеше от Златните мостове до там и ще е много яко!
Идвай народе
Идвай народе
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Има място за още 12 човека. Няма да е проблем някой да реши в последния момент да дойде, освен ако не сме се събрали точно 25Джунейд написа:Начи Риската бе така добра да запази хижата, отново да напомня - 10 лв е нощувката, ще ходим пеше от Златните мостове до там и ще е много яко!
Идвай народе
Уви, няма да мога. 
Едит: Ако ще ходите пеша, напушете се предварително, та да ви е по-леко.
P.S САНДВИЧИТЕ НА АКТИВ!(...ще направя от тази фраза meme!
)
Едит: Ако ще ходите пеша, напушете се предварително, та да ви е по-леко.
P.S САНДВИЧИТЕ НА АКТИВ!(...ще направя от тази фраза meme!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Сандвичите на Актив! е underground meme
еее жалко, че няма да можеш :/ може и да пафнем по пътя да
еее жалко, че няма да можеш :/ може и да пафнем по пътя да
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
И ще се обречете на големи мъки при катеренето (:
Една-две снимки от миналогодишния ми джулай на в. Тодорка (2746м), за надъхване:

Качване от Банско през нощта и па-па-палатка на върха, където имаше мега гигантската пряспа. Първото и последно качване на връх с кубинки
Уви, тазгодишната девойка е много по-urban тип и я мръднем някъде извън София, я не...
Една-две снимки от миналогодишния ми джулай на в. Тодорка (2746м), за надъхване:
Качване от Банско през нощта и па-па-палатка на върха, където имаше мега гигантската пряспа. Първото и последно качване на връх с кубинки
Уви, тазгодишната девойка е много по-urban тип и я мръднем някъде извън София, я не...
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Възможно е да се позабавим...

天皇陛下万歳。。!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Морт и 3те снимки са епик! Изгрева е невероятен, мацката с извора на щастие Кока-кола и.. айде млъквам за третата, че ще ме изкарат гей. 
天皇陛下万歳。。!
- Gabe Newell
Днес говорих с хижарката и с последните хора, които чаках. Хижата ще е само за нас. Общо сме 18 човека. Събираме се 9.30 на Руски паметник.
Много ми е сдухано тия дни, може и да не дойда.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
ебахти тая картинка винаги ме е радвалаДжунейд написа:
Тая година няма да стане, догодина може да дойда.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Братле, виж си скайпа!creator написа:Много ми е сдухано тия дни, може и да не дойда.
天皇陛下万歳。。!