Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Тихо да не събудим българите !!
Публикувано на: 14 Юни 2011 21:33

Serious Sam написа:
Еми време и е...
Първа българска държава - 337 години
Втора българска държава - 211 години
Трета българска държава - 133 години до момента, към които ако прибавим твоите 140 - 200 се получава 273 до към 333 години общо, което е напълно в периода на съществуване на средностатистическата българска държава :lol:

Имаш една бира от мен!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 15 Юни 2011 13:19

wiedzmin написа:
Ако Бойко стане президент (пази боже!) хората ще имат проблем да разпознаят кой е президентът и кой-бодигардът :Д

всяко нещо крие риск :D Аз пък искам някои от АТАКА да стане президент трябва й на България твърда ръка. Поне няма да има цигани :rockon:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 15 Юни 2011 14:01

Billy Wonka написа:
wiedzmin написа:
Ако Бойко стане президент (пази боже!) хората ще имат проблем да разпознаят кой е президентът и кой-бодигардът :Д

всяко нещо крие риск :D Аз пък искам някои от АТАКА да стане президент трябва й на България твърда ръка. Поне няма да има цигани :rockon:

http://www.youtube.com/watch?v=_Z4ulrwMdf4

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Neverwinter nights 2, Counter Strike, heroes 3
Публикувано на: 15 Юни 2011 14:54

THE KING OF TIME написа:
Raikon, кажи ми какво свършиха толкова ГЕРБ през мандата си. Триумфалното рязане на лентите от Бойко не се брои, макар че май това е единственото нещо, което му се отдава.....

С пътищата имаше напредък ... някакъв, другите и това не направиха и на локално ниво дори. Има обаче и много витални структури, в които се осраха много жестоко, с гръм и трясък като на пример : Образованието и Здравеопазването. там сега батака е още по-голям и е гъста мъгла. По въпроса за субсидирането, общо взето се направи нещо, но се иска още повече, все пак поне не си вкараха парите в банковите сметки, да опъват лихва като Р.Овч :) А иначе по-горе, както каза колегата най-лошия вариант е да дойдат децата на членовете и да няма свършване тая простащина. Същата работа като страните от 3-ия свят един режим, пълна мизерия, прост народ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2011 15:12

Raikon написа:
А иначе по-горе, както каза колегата най-лошия вариант е да дойдат децата на членовете и да няма свършване тая простащина.
Е нали за тва живеем в демокрация бе, тва да не ти е монархия да чакаме престолонаследника... Просто трябва да се започне начисто, то няма значение само кой управлява, въпроса е да се разкарат абсолютно всичките настоящи и бивши мишкари от парламента. Ама до като все още всеки пенсионер гласува за БСП, всеки турчин и циганин за ДПС, няма как да стане..

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Neverwinter nights 2, Counter Strike, heroes 3
Публикувано на: 15 Юни 2011 15:48

Wannabe написа:
Raikon написа:
А иначе по-горе, както каза колегата най-лошия вариант е да дойдат децата на членовете и да няма свършване тая простащина.
Е нали за тва живеем в демокрация бе, тва да не ти е монархия да чакаме престолонаследника... Просто трябва да се започне начисто, то няма значение само кой управлява, въпроса е да се разкарат абсолютно всичките настоящи и бивши мишкари от парламента. Ама до като все още всеки пенсионер гласува за БСП, всеки турчин и циганин за ДПС, няма как да стане..

Точно и аз това искам да кажа като теб, не знам защо се разпени. До колко обаче е възможно да се случи, това е друг въпрос.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 15 Юни 2011 18:41

Wannabe написа:
http://news.ibox.bg/news/id_205865034

Поредната нелепост, след която съм сигурен че няма да има абсолютно никви последствия. Неадекватната ни съдебна система си прави каквото си иска и естествено никои не я пипа...После как няма да има организирана престъпност и корупция

Стависки не иска парите на Мануела

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 15 Юни 2011 19:57

Джунейд написа:
Wannabe написа:
http://news.ibox.bg/news/id_205865034

Поредната нелепост, след която съм сигурен че няма да има абсолютно никви последствия. Неадекватната ни съдебна система си прави каквото си иска и естествено никои не я пипа...После как няма да има организирана престъпност и корупция

Стависки не иска парите на Мануела

Много благороден се оказа тоя нещо, педераста с педераст...

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2011 20:49

Чакайте бе момци
няма ли да се научите да мислите преди да говорите?

Стависки изплаща обезщетение на починалия и момичето от общо 170 хил.лв., това е по наказателното дело, по което Стависки е обвинен и обявен за виновен.
Семейството започва благотворителна кампания и събира пари за лечение на момичето, в Израел мисля. Лечението струва 189 хил.лв, каквато е стойността на иска, а кампанията е набрала 300 хил.
След което семейството подава граждански иск за имуществени щети към Стависки и застрахователя (Дженерали), тук в ролята на ответници, заради това лечение, и така пледира че те са поели щетите от самото лечение, като на практика това са дарителски пари, т.е. народа е поел лечението и в случая имуществена загуба няма. Че има загуби които пари не могат да покрият е болезнена истина.

Съда обаче логично отхвърля иска, и по вековна практика загубилата страна поема разходите по делото, което практически ви е голямата драма, и медийната педерастия че едва ли не Мануела ше плаща на Стависки. Че то ако ответната страна си поемаше разходите въпреки че ти губиш, щеше да си подаваш искове през ден. Не плюйте така твърдоглаво. И още преди да лъсне новината навсякъде се появи и изявлението на адвоката на Стависки, че тези пари няма да бъдат потърсени. Естествено това го отразиха тамън 2 медии, сега гледам почва да му се дава малко повече гласност.
Естествено, ако момичето има нужда от допълнителни лечения, резултата от такъв иск ше е точно обратен. Няма обаче констатирана нужда от провеждане на активно лечение някъде. Момичето е в рехабилитация, но там ситуацията е наистина тъжна, такава трагедия никому не пожелавам. :(

Затова в този случай не мога да се съглася с вашето плюене. Не знам де, не съм 100% сигурен как точно стоят нещата и процедурите, знанията ми са основни, някой ако знае по-добре да ме поправи плс. :oops:
Всички това обаче не значи че бързия процес който се уреди на Стависки, което му гарантира присъда под минимума, та така да получи условна присъда наместо ефективна за няколко години, е адекватно. Кур за отсъдилите го, дреме ми дали ше обяснява как иска да е навън за да бачка и да изплаща на семейството. Не вярвам че Стависки се хили ехидно че печели искове, но за мен да утрепеш човек и да осакатиш доживот друг заради простотията си е предостатъчно ако си съвестен човек сам да се тикнеш в килията, щото не би могъл да живееш със себе си. Това не е умишлено да изнасилиш и да заколиш две сестрички, това е неволно, от невнимание, и затова е способно да ти разкъса душата. Ако имаш такава. Срам ме е че тоя човек е на свобода.

Иначе по политици сега не плюйте, това е съд, той е почти независим, освен ако не си лична приятелка на Цветан Цветанов.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2011 21:18

Billy Wonka написа:
wiedzmin написа:

ахахаха и как така няма да има цигани :lol: с магическа пръчка ли ще ги накара да изчезнат :lol: добре че нямаш право да гласуваш :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2011 22:13

Сюргюн-Чекия Шейтан написа:
Чакайте бе момци
няма ли да се научите да мислите преди да говорите?
Е явно и ти не си го обмислил до край. Нямало имуществена загуба щото народа бил събрал пари за лечението :lol: От къде на къде народа трябва да плаща заради щети нанесени от Стависки? Според адвокатите на Стависки (и според теб явно) щом парите са събрани (не зависимо от къде) значи семейството на Мануела няма право да иска още. Което от една страна е така. От друга страна обвинителите (не знам правна терминология на български, учил съм само common law) твърдят, заедно с доказателства, че разходите по лечението надхвърлят събраната сума ( според тях е над 1 милион, което е преувеличено 100% но пак е над 400к при всички положения), за това съдят застрахователите на Стависки, тъй като, поне в системата на общото право, а предполагам и на гражданското, нямат право да съдят едно лице повече от веднъж по едно обвинение. Делото е многократно отлагано заради абсурдни изкания на защитаващите се от сорта на многобройни финансови и медицински експертизи и тн. Защитаващите се дори най-нагло пледират, че обвинителите нямат право да искат повече пари за лечението, тъй като то можело да бъде проведено във Българска болница или други по-евтини такива :lol: Деиствително не знам в крайна сметка дали са доказали, че лечението струва по-скъпо (май никъде не пише да или не). Но щом защитаващите се са искали повторни финансови експертизи, по пътя на логиката би трябвало първоначалните да са го доказвали. В крайна сметка тва са някакви по-дълбоки правни въпроси, а аз съм изучавал право доста бегло, така че и аз не мога да дам прецизно мнение. Имаше един пич дето май завърши право в Софииския тука от форума ако иска той да каже. И в крайна сметка тва, че държавата е събрала пари съвсем не оправдава Стависки. И все пак по случая се вдинга много шум, и много хора както и юристи казаха, че отсъждането било нелепо. А тва че Стависки казал, че не иска парите вобще не ме интересува, да умира тоя боклук, въпроса е за правната система, не за добродушността на Стависки

Пък и аз със тоя линк дето го постнах нямах предвид спецялно тоя case ами и останалите многобройни нелепи такива

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com