е най големио играч!

На 100% мога да твърдя, че повечето не са такива. Може да са 51%, но знам и от това което съм видял - не се такива. Повечето...Squiz написа:Със сигурност не всички дето пътуват на стоп са кофти случая, на който Ерик е попаднал, но повечето са такива.
Градът няма никакво значение, значение имат само хората около които израстваш. Техните действия, техните мисли, техните чувства - те тласкат напред и те правят това което си. Поне от части... от огромни части, защото и ти си имаш едно на ум.Squiz написа:Widow, съжалявам, че ще ти го обясня така, но градът, в който живееш има огромно значение за умственото ти развитие.Колкото по-малък е града, толкова по-беден е той, толкова по-органичена е средата, в която се живее, толкова по-малки са възможностите.Дългото живеене на такова място ограничава мисленето на обикновения човек и го прави кон с капаци.Подчертавам, че говоря за ситуацията големите градове в БГ и малките такива.И преди да кажеш, че си от изключенията - видяхме, че не си в темата за облеклото, драги ми тровецо.
Това, че си си напълнил резервоара не значи, че като качиш някой той ще ти го изпие.Макс написа:Като почнеш да пълниш резервоар пак ще си говорим
Не, ти не знаеш какво е 3.60лв/литър безоловен. Не ходиш често по чужбина, нали?Squiz написа:Макс, остави го.Той не знае какво значи 2.20лв/литър безоловен 95 и 2.43 100 октанов.
Едит: И не съм имал в предвид точния превод на думата скъперник. На английйски имат синоним mean и той точно определя това, което искам да кажа. Не са лоши хора, не, не са, сигурен съм, но просто са си такива - mean.Frater V.L.M. написа:Скъперници не бих казал, че са, но пък определено са ебати сухарите..
Виж, казах ти преди, казвам ти го и сега - не градът определя дали си селски идиот или не, а това какво мислиш. Този коментар не те прави по-малко селски идиот, честно. И точно фрази като "Уидо, тъп си", "когато тролиш, си досаден", "и се опитваш да ни внушиш" и така нататък... Бих приел да ме наречеш тъп, когато троля, или нещо от сорта, но когато говоря (е или поне се опитвам) да ви говоря сериозни неща да ме наричаш тъп е доста обидно. Признавам си, че се обиждам от това, макар повечето - да не кажа всички - не биха го сторили. Да, точно от тази глупава изтъркана до безумие фраза "тъп си". Просто не му е тук мястото. И ти като скуиз пишеш с известна доза злоба към мен, макар в последните си постове да бях съвсем сериозен.readonly написа:Squiz е преди всичко прав. Както всичко друго, и от това си има изключения, затова никога не трябва да се генерализира. И все пак малкия град си е малкия град, и всеки носи в себе си някаква част от обкръжението, в което е израсъл.
Уидо, тъп си преди всичко защото когато тролиш, си досаден, а не забавен. И ти непрекъснато тролиш, и се опитваш да ни внушиш, че ти е ебахти густото когато цял форум се занимава с теб и те храни, което е смешно и жалко. Много скучен и досаден си, ама и се пънеш да излезеш със "стабилен" отговор на всичко, което доказва колко си заблуден и комплексиран. Самооценката, която демонстрираш изобщо не е реалистична. Може би когато започнеш да се движиш сред истински, живи хора, които не са снизходителни към теб, най-после ще започнеш да си даваш сметка как изглеждаш отстрани.
троленето не е забавно, то винаги е досадно.
И не си нищо повече от един жалкар с прекалено голяма уста. Сериозен съм, не целя да те обиждам."ебахти густото"
Не знам дали аз съм селяк илипросто ме мързи да погледна в гугъл, но тази фраза не я разбирам. Може би си прав, че всеки носи в себе си някаква част от обкръжението, в което е израсъл.
Поне на вид на мен повечето стопаджии ми мязат на друсалки, а това е достатъчно, за де не спра.Ако видя някой, с който да се асоцирам, най-вероятно бих спрял.Но когато видя свлечени хора, каквито като цяло не са ми приятни - няма да спра.WidowmakeR написа:
На 100% мога да твърдя, че повечето не са такива. Може да са 51%, но знам и от това което съм видял - не се такива. Повечето...
WidowmakeR написа:Градът няма никакво значение, значение имат само хората около които израстваш. Техните действия, техните мисли, техните чувства - те тласкат напред и те правят това което си. Поне от части... от огромни части, защото и ти си имаш едно на ум.
Това за възможностите е пълна глупост защото в нашата малка държава всеки може да иде в която и да е точка на страната за доста кратко време, за никакви пари и да бъде това, което иска. Стига да има умения или сиреч възможности да го постигне. Възможностите не зависят от града, те зависят изцяло от теб.
За ограниченото мислене ще ти кажа, че ти никога не си живял на такова място и точно за това си написал такъв ограничен от мисли коментар. Не го приемай като обида. Не! В никакъв случай не го приемай така, просто се опитай да си разшириш мирогледа, защото аз, като човек, който четейки това и не те познава казвам че ти си с доста ограничен мироглед. Пак казвам - това го пиша приятелски настроен без умисъл да те обидя, докато твоето мнение не е написано така!
Това за изключенията го казах като превантивна мярка по-скоро.WidowmakeR написа:Другото, което ще кажа е да прочетеш всичките ми 3000 и няколко мнение (ако ти стиска разбира се) и да видиш, че в нито едно НИКОГА не съм казвал, че съм специален или "изключение", както ти ме наричаш! Дори наскоро бях казал някъде, че не се мисля за нищо повече от вас. Наистина, не разбирам защо ме мислите за нещо повече...
Просто е смешно как изтъкваше думите на продавачката в защита на своят собствен вкус за облекло.Не беше на място, не беше и авторитетно.За това и си правим смешки от него.Иначе, пределно ясно ти е, че в тоя форум сме много заядливи.WidowmakeR написа:Това за твореца ви казах преди, че не са мой думи, но вие ги издигнахте толкова високо. Супер! Правите си фън, както и аз с троленето, но това бяха съвсем реални думи. Разбирам ако бях излъгал или нещо от сорта, но просто не го схващам това. Трябва да се обидя по някакъв начин, че някаква продавачка ме е нарекла "творец" или нещо от сорта? Обясни ми ако можеш, бих желал да ти чуя мнението, но нека този път бъде по-добре написано и не с чак такава злоба. Добре де, може би не си го писал чак със злоба, но определено е имало негативни чувства. Просто се личи от далеч.
Не ходя с кола в чужбина за сега.Иначе дори българските цени - при 2.20лв/литър безоловен и разход градско 12-13л/100км са ми поне 10лв на ден за бензин, което са 300лв на месец.Съжалявам, но всеки знае как се изкарват парите, и когато аз пътувам с мои си пари не ми е приятно, че някой е тръгнал да пътува на стоп с идеята да си "прекара по-интересно" и да си "спести пари от бензин".На закъсал човек винаги ще помогна, но влакът е далеч по-приятен и разумен начин според мен да пътуваш запомнящо се от това да се качиш при непознат, който дори не знаеш дали има СУМПС.WidowmakeR написа:Не, ти не знаеш какво е 3.60лв/литър безоловен. Не ходиш често по чужбина, нали?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
U FAIL @ LIFEМорт написа:Хаха, "тая" я познавам от доста години и не, не съм я ебал (: