Автор |
Съобщение |
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 14:30
Не е нещо кой знае какво, забавна е иначе. Графиката обаче си е остаряла, лафовете са същите като тези от преди 12 години, така че нищо уникално и там. Геймплейът прилича на Bulletstorm, а на това което се надявах най-много екшън часта не успя да ме впечатли. Не казвам, че играта е лоша, просто някак си в моите очи не се откроява от останалите sci-fi шутъри.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 16:46
Абе я дайте идея - инсталирах играта, пускам я и още на логата на фирмите сече жестоко, пуска ми по един кадър на 20 секунди, музиката също понасича. След това не се оправя.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 17:12
Theron Fears написа: Не е нещо кой знае какво, забавна е иначе. Графиката обаче си е остаряла, лафовете са същите като тези от преди 12 години, така че нищо уникално и там. Геймплейът прилича на Bulletstorm, а на това което се надявах най-много екшън часта не успя да ме впечатли. Не казвам, че играта е лоша, просто някак си в моите очи не се откроява от останалите sci-fi шутъри. Общо взето... - Частта със стрелбата, по-скоро е нещо от което гледаш как по-бързо да се отървеш(шутърите са ми любим жанр). - Частта с екзекуцията на противници е забавна и много подхожда на ролята на Дюк. Ритане, млатене, огъване и... мдам. - Битките имат ярки моменти, но не са достатъчно развити, полирани и т.н. Дори стрелбата в по-стара игра, като DooM 3(2004) е по-добре развита, въпреки простотата й. - Енджина не е добър избор. Тотално срива дизайна на нивата - по-изпипаната геометрия и свобода на движение, които можеха да се постигнат с енджин като CryENGINE 3. - Хуморът е запазен. Това е Дюк! Същият самовлюбен гъз. Hail to the King! - До мултито, не можах да се докосна Ерджан написа: Абе я дайте идея - инсталирах играта, пускам я и още на логата на фирмите сече жестоко, пуска ми по един кадър на 20 секунди, музиката също понасича. След това не се оправя. Пробвай друга игра със същия енджин, като: Mass Effect 2, Gears of War или Hunted: The Demon's Forge ... и кажи, дали имаш този проблем и при тях.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 17:34
DNF ползва UT 2.5 а не UT 3 както Mass Errect 2.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 18:04
Доживяхме го ! от сега нататък може да се наричаме свидетелите на Дюк !
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 18:13
Подкарах го, и аз не знам как. Дума да не чувам за хумора. След препратката към рейджа на Крисчън Бейл на сета на Терминатор, въобще не може да му се отрече епичността.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 18:19
"The Biggest Fail in Video Game History"
xax поразровете се из пс мания от преди месеци и вижте че съм го казал доста по рано :Д
бтв не вземам скъпо пишете ми за подобни предсказания :д може и каса бира
|
|
|
|
|
[BG]QQ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 18:30
Ебавките с Хейло и КОД ми харесаха.Damnit Leeroy!!!!!!
___________________________________ Deutschland über alles
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 18:42
Въпреки всичко цяло геройство си беше, че изобщо някой се зае да я завърши! Направо си беше морален дълг от страна на целия куп разработчици към цялото гейм общество излизането на тази игра. Пределно беше ясно, че не може да се мери със съвременните игри, но не това беше целта така или иначе. Целта беше да се премахне това бреме и да могат разработчиците да си кажат най-накрая "Е тва е, най-накрая Дюк излезе! Може да е ретро, но поне можем да се пенсионираме доволни и с чиста съвест" Аз лично ще я изиграя с най-голям кеф и с най-широката си усмивка, ей така, за добрите стари времена. Никога не съм бил hardcore геймър, никога не съм бил маниак на тема най-последния хардуер, най-модерните игри, да играя до безкрай на ММО-та или хиперсериозни модерни военни шутъри, само защото "трябва", а са ми били интересни леко несериозните, лесни и забавни игрици, с които можеш да прекараш няколко приятни часа и да се вглъбиш в очарователния им виртуален свят. Защото, ако не се лъжа това е целта на Играта, а не реклама на мегареалистичните и кухи игрални енджини, картите дето харчат по половин киловат, тлъстите корпоративни лайняри ала Котик и прочее сган. И те така, едва ли някой ще се трогне от това, ама аз да си кажа...
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
|
[BG]QQ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 18:45
Много си прав,аз лично много се забавлявах от начало до край.
___________________________________ Deutschland über alles
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 19:37
Lich King написа: DNF ползва UT 2.5 а не UT 3 както Mass Errect 2. Абе, знам ли. Може да е проблем в гените Всъщност, 2.5 е само основата. Много яко е надграждано. Да бяха сложили 3.0...
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 19:58
и да я беха забавили още 14 години, м?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 20:02
Duke Nukem излезе, КРАЯТ Е БЛИЗО
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 20:18
Мемед написа: и да я беха забавили още 14 години, м? На теория, щеше да отнеме една година. На практика - две. Нищо, де. Пак си остава Дюк.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 20:21
The Chameleon написа: Duke Nukem излезе, КРАЯТ Е БЛИЗО Краят е на March 6, 2012, когато Reaper-ите нахлуят!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 20:33
Каквото и да си говорим, днес една епоха свърши.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 20:37
Nine Inch Nails написа: "The Biggest Fail in Video Game History"
xax поразровете се из пс мания от преди месеци и вижте че съм го казал доста по рано :Д
бтв не вземам скъпо пишете ми за подобни предсказания :д може и каса бира Ходи гледай скрийнове на раге бе и си бий чикии...
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 21:17
Serious Sam написа: Каквото и да си говорим, днес една епоха свърши. true true
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Националист
|
|
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 21:20
Днес гледах превъртането й в един онлайн стрийм. Според мен играта си я бива доста. Все пак се съмнявам, че 80-те лева си струват. Предпочитам да я дръпна.
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Duke is back! Публикувано на: 10 Юни 2011 21:35
Проблемът според мен е, че с това огромно чакане феновете ще очакват нещо толкова яко, което е невъзможно да бъде разработено още
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|