ДжииииизAс...High_voltage написа: - Пълнени чушки
- Мусака
- Пържени яйца
- Домати
Домати и всичките разнородни кетчупи лютеници и т.н. просто ги обожавам направо ти се чудя ...
Аз примерно мразя печени и въобще термално обработени зеленчуци/плодове като на върха в класацията слагам тиквички, тиква, чушки, патладжани т.н.
Слабост са ми яйцата, млечните продукти сирена, кашкавали и каквото се сетите на тая тема... Същото е и със салатите... Системата ми е предястие+ястие и салата колкото двете заедно
Месата също не ги подбирам, но предпочитам пилешко и риба по възможност второто без квито и да било остатъчни кости...
Принципно каквото не понасях от малък това не понасям и сега... Изключение правят маслините...Покрай салатите им станах фен, а и като че ли оставят впечатление, че подобряват храносмилането...("...вече ми е леко чувствам се добре" - ако помните рекламата с бабката и дебелото черво
Обратното също ми се е случвало
Имах си една традиция... всеки петък изяждах 4-5 парчета пица след лекции... Всъщност трябва да започна от там, че между мен и пицата имаше странна и силна връзка датираща от годините в които още се мислех за костенурка нинджа