Споделете за най-забавната/гадна/странна сексуална случка от личния ви живот. Сигурен съм, че има доста интересни истории в този форум
ПС приемат се също така и резили от общ характер и пропуснати шансове, включващи човек от другия пол
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Тука се скъсах да се хиля.Till Lindemann написа:и в 1 момент гюнтер излиза от гардероба
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Брей падуане Бате Енчо ли те учи да си такъв забавен тип?Митъо Пищова написа:Първия ми път беши отдавна, преди много много години, като бях на 17, с едно красиво момиче от училище, поканих я в нас, хапнахме, пийнахме, зех да я опипвам, целувах я, прегръщах я, барах я, мачках я, кормих я, пълних я.По едно време тя вика Митъо стига чи ма заболя гъза от секса, и аз и викам гришиш мойто момиче, гърлото та заболя от секса, чак до там стигна моята най-голяма любовна писалка.
Хумор стил Къци :"Ваше средно или мое средно..."Митъо Пищова написа:...