___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Pennywise
Latinica
Заглавие: Re: Game of Thrones
Публикувано на: 07 Юни 2011 11:54
abe imam edin vypros
do kolkoto znam samata poredica ima izdadeni do sega 4 knigi, a avtora se ochakva da syzdade oshte nqkolko za da q zavyrshi...am i right?ta ako e taka, i HBO smqtat da pravqt po sezon na kniga, ili neshto podobno, kak shte stane shemata sys seriala v blizkite 20 godini
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 07 Юни 2011 12:44
Alaster написа:
http://www.youtube.com/watch?v=Cs8pfU_r5I8
ахахаха култ!
Абе Тил на Санса ли се кефиш толкова?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Till.Lindemann
Публикувано на: 07 Юни 2011 13:24
guilty
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 07 Юни 2011 16:27
Ах ти, мръсник!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Волтажен добре че не съм префънзунен като теб. Имаше 2 слаби сцени най-много, които бяха слаби на фона на останалите, а не като цяло.
Pennywise
Latinica
Публикувано на: 07 Юни 2011 22:02
Пени написа:
abe imam edin vypros
do kolkoto znam samata poredica ima izdadeni do sega 4 knigi, a avtora se ochakva da syzdade oshte nqkolko za da q zavyrshi...am i right?ta ako e taka, i HBO smqtat da pravqt po sezon na kniga, ili neshto podobno, kak shte stane shemata sys seriala v blizkite 20 godini
Публикувано на: 07 Юни 2011 22:20
Абе да претупат зверски сцената, на която са нарекли целия епизод (The pointy end)... Изцепка си беше.
Ред
Публикувано на: 08 Юни 2011 01:37
Пени написа:
abe imam edin vypros
Ще има 5 сезона ,защото има 5 книги това ще стане.Най-много да разделят някоя книга на 2.Засега се очкава на година по сезон.Хепи ?
25 Ное 2003 14:16 Мнения: 1985
Публикувано на: 08 Юни 2011 01:45
Аз си мисля обаче, че следващите сеозни може би ще бъдат с повече епизоди... Щом е по книги, материал за сценарий с лопата да ринеш, а и определено HBO трябва да са доволни сериала се радва на високи рейтинги дори в момента оглавява top 100 shows на tv.com
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 08 Юни 2011 08:58
Много ще е 2 сезона за книга, поне за втората. Тя си е достатъчно развлачена. 14-16 епизода и един двойно по-голям бюджет ще свършат перфектна работа. 6 милиона на епизод са просто недостатъчно и основните проблеми на сериала за породени точно от това.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Tiny
но с големо съ̀рце
Публикувано на: 08 Юни 2011 14:59
Поне на мен ми се струва доста по-мудна.
Spoiler for :
3/4 от книгата му трябват на Станис да стигне до столицата 3/4 от книгата Нощната стража и Джон пътуват без да стане нищо съществено. 3/4 от книгата в King's landing се готвят за обсада. Роб си рейдва в югозападните части. Тивин си чеша топките. Денерис си щъка из свободните градове.
Освен превземането на Winterfell и смъртта на Ренли не става нищо голямо в по-голяма част от книгата. Или поне аз го имам това усещане. Не, че пак не ми харесва адски много
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Pennywise
Latinica
Публикувано на: 08 Юни 2011 16:32
samo na men li mi se struva che facebook stranicata na seriala, skacha s po 10-15 hilqdi dushi dnevno??
но с големо съ̀рце
Публикувано на: 08 Юни 2011 21:57
High_voltage написа:
[
Spoiler for :
Битката при шибаната Черна вода? Запознаването с диваците? Разните битки из континента?
Не виждам как твоите изброени неща са недостатъчни.
Еми първите 2 неща, които си споменал са точно към края на книгата, последната четвърт:D
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7904 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 09 Юни 2011 16:54
Това не мога да се сетя дали беше постнато тук, но ще поема риска
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения