Аз я метнах пак, на второ преиграване още повече ме кефи. На алхимия някой развивал ли се е случайно ?
Много добра игра, чакам още Deus Ex, Skyrim, Risen 2, Diablo 3, Dark Souls.... дано и те да деливърнат така силно.
Glamour
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Публикувано на: 05 Юни 2011 00:15
Вмомента я преигравам на Insane, странно, но и в пролога и чаптър 1 ми се струва доста по-лесна, може с патч 1.2 да са смъкнали трудноста...
High_voltage - rook+swallow+Hanged Man's Venom/Insectoid Oil+queen и някоя и друга бомба и влизаш в мелето даже няма да имаш нужда и да се търкаляш най-добре е първо да качиш бомбите ... с един grapeshot можеш да убиеш и 10 nekkers.
DJ Cat аз се развих предимно на алхимия + някой умения с мечове и queen ... ако се изберат правилните умения мисля че този билд прави най-големия демидж в играта. На третия чаптър убивах gargoyle с един силен удар на hard. Хубаво е от алхимията да се качат поне alchemist за демидж на бомбите и catalysis за ефективност на колбите. За пример с catalysis 2 level Rook+tunderbolt дават +49% демидж. Лошото е, че почти всички бонуси на алхимията са когато си с повишено ниво на Toxicity, a на на някои места (3-4 в цялата игра) няма възможност да се медитира и да се пият колби, или ефекта на колбите минава през дългите кът сцени ... като битката с Draug, и тогава се получава доста неприятна ситуация
___________________________________ Fear is the mindkiller!
->Изход<-
Публикувано на: 05 Юни 2011 08:59
ползвайте мода дето увеличава продължителността на колбите на 1 час. Много е приятен, особено ако искате да върнете усещането от първата част.
питам кат пълния мързел, ама правя курсова работа съга.
Ми аз обикновенно си ги дърпам от Пиратския залив и за сега винаги всичко е имало.
Glamour мне пачовете не мисля че занижават нивото на трудност - аз се чуствах по същия начин след първото превъртане. Първо преиграване на хард и като почнах отначало все гледах дали нещо не съм променил трудноста на лесно - ама не просто като свикнеш с играта и всичко е лесно и плавно Всъщност чак на второто преиграване започнах да се целя вместо да избия всичко - да избия всичко по възможно най-красивият и достоверен начин
А иначе мисля и аз да почна на инсеин сега на четвъртото си преиграване ама де да знам - идеята че една смърт и си до там нещо не ме кефи - като се има предвид че винаги може да се случи нещо да се разсееш на някой бос и той да ти откъсне главата ( пример първа битка с Лето или битката с Оператора ).
Иначе относно билдовете ето и моята препоръка - влагате мисля 4 таланта трябват във Swrodfighitng за да вземете умението да нанасяте щети на всички врагове около основната си цел. От там нататък вече каквото си изберете - но това умение е безценно.
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
аз почнах второ преиграване, на хард, и в пролога не съм умирал явно като се свикне, всичко е ток и жица
___________________________________ джумерки
Glamour
Публикувано на: 05 Юни 2011 17:40
DJ Cat написа:
Swordmaster било голям, фън, а алхимията всички я тропат, а тоооолкова да ме кефи. Най-добрата система за крафтване и поушънки в игра за мен.
Не слушай какво приказват за алхимията, много е имба и е супер интересна.
falloutа
Публикувано на: 05 Юни 2011 19:19
Почнах второто преиграване и сам още в 1-вия чаптър. За Кейръна- колко максимум мога да взема за убиването му и коя опция от разговора с търговеца е? Защото първия път избрах двойно и ми даде 1000.
Glamour
Публикувано на: 06 Юни 2011 08:59
Evol пробвай на инсейн голяма тръпка има, а и ако си достатъчно бърз с ескейпа в напечените моменти нямаш никакви проблеми Аз кайрана и Лето ги вече ги минах, виж на кайрана умрях от страх, докато Лето ми се стори доста лесен. И да, от Swrodfighitng е хубаво да се стигне поне до умението за щети на всички врагове, и според мен от Alchemy уменията за бомбите и ефективност на колбите, и разбира се от Магиите поне до queen.
falloutа аз до колкото помня се договорих за двойна цена и ми даде 500... незнам дали могат да се земат 1000.
edit: мамка му, убиха ме... където се маха проклятието от henselt, не предполагах, че призраците товарят толкова здраво извън кръга... който е решил да се пробва на insane да има предвид, че дори и да си копира сейфовете някъде другаде... не помага, след като те убият нито един сейф на инсейн не се лоудва.
edit: мамка му, убиха ме... където се маха проклятието от henselt, не предполагах, че призраците товарят толкова здраво извън кръга... който е решил да се пробва на insane да има предвид, че дори и да си копира сейфовете някъде другаде... не помага, след като те убият нито един сейф на инсейн не се лоудва.
Всъщност можеш Но е малко по сложно. Копираш сеивовете на различно място. Ако умреш триеш играта и сеивовете - инсталираш и копираш сеивовете. Това би трябвало да свърши работа. А иначе затова мисля да играя на инсаин само след четвъртото превъртане - за да съм сигурен че знам всяка битка и всеки враг на ниво на което да мога да реигирам навреме .
Всъщност с Хенсел е единственната по сериозна битка - и по точно със Оператора. Такаче мисля е по добра идея първо преиграване на инсане да бъде със Саския.
Съселче
Публикувано на: 10 Юни 2011 09:06
High_voltage написа:
Абе, в елфските руини накрай флотсамското блато откривам един затулен зид, който като че ли крие нещо зад себе си. Как мога да го отворя или срутя?
Не се сещам за кой зид говориш, но пробва ли с Aard?
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
Jedi Knight
29 Авг 2004 21:17 Мнения: 713 Местоположение: Dantooine
В момента играе: League of Legends Mass Effect
Публикувано на: 10 Юни 2011 09:57
Ако е това, за което си мисля, тоя зид е част от куеста за паметта на Гералт, ще видиш какво имам предвид
Всъщност можеш Но е малко по сложно. Копираш сеивовете на различно място. Ако умреш триеш играта и сеивовете - инсталираш и копираш сеивовете. Това би трябвало да свърши работа. А иначе затова мисля да играя на инсаин само след четвъртото превъртане - за да съм сигурен че знам всяка битка и всеки враг на ниво на което да мога да реигирам навреме
Всъщност с Хенсел е единственната по сериозна битка - и по точно със Оператора. Такаче мисля е по добра идея първо преиграване на инсане да бъде със Саския.
Ех, да ти бях видял поста по-рано... можеше и да се спася Така или иначе почнах отначало insane със Саския... видях какво е с Хенселт, и през цялото време ми беше гузно и неприятно... изглежда съм scoia'tael по душе
И между другото може да се вземе бележката от Malgeth's house когато се ходи да се вземе кърв от Хенселт, надявам се да свърши работа за оператора ...
Мда наистина може да се вземе бележката от подземието на къщата дори ако си се съюзил със Саскиа. Уви на първото си преиграване не го видях : (.
Относно Хенсел - зависи. Наистина ако се съюзиш със Саския се чустваш малко по праведен ( до колкото това е възможно във света на Вещера ) но по късно по пътя на Хенсел ще се натъкнеш на някой интересни избори и в краина сметка -
Spoiler for :
Има голяма възможност избираико по голямото зло в тази част ( да се съюзиш със Хенсел , да му помогнеш да победи и после да го оставиш жив ) евентуално може да се отрази много положително на следващата част - все пак Хенсел ще има значителна мащ и евентуално ще може да се противопостави на Нилфгард. Където със Саския наистина постигаш голям успех във тази част но неините воиски не са нищо особено да не говорим че кралствата с нея са още по раздробени. Такаче не се знае кое е по добре за света
Аз лично вече имам великолепен сеив със Хенсел сега тъкмо правя перфектният такъв със Саския и чака с нетърпение да видя как ще протече историята от сега нататък.
Draksis
Публикувано на: 16 Юни 2011 22:43
Spoiler for :
Капаните просто се поставят на земята, харпиите ги взимат.
А кръвта не я вземаш от Стенис, а от Хенселт. Ще е по-нататък в историята, не се коси.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения