Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Заглавие: Re: Форумово - the dawnfall
Публикувано на: 02 Юни 2011 09:51

Нормално да не е същия за 6 години, ти да не би да си същия за тия 6 години... Сериозните теми умряха, щото се е изписало толкова много по тях, че зачекването им отново би означавало писането на същите неща, които вече са били писани.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 09:57

Аз също не смятам,че форума винаги е бил боклук,просто защото има умни хора в него,които още ги има,но са понамалели(не го взимай лично Till).Естествено е че няма как да не се промени оттогава,но все пак защо всичко напоследък трябва да се променя в една лоша посока?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 02 Юни 2011 10:08

Ми то вече всичко стана на ташак, един сериозен пост не съм видял поне от няколко седмици. И аз влизам само да изсера някоя глупост и после цъквам хикса. Ама то и време няма много за сериозни дискусии, сега сесии, ала-бала... Точно ми е до форума, честно да ти кажа, пък и на ПЦ-то не се задържам повече от 2-3 часа на ден. Мисля, че повечето форумци са така.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 02 Юни 2011 10:18

Средната възраст на потребителите вече е над 20 години и всеки си има достатъчно неща на главата, за да взима присърце ставащото в PCM. Радвайте се всъщност, че Grim Reaper отделя толкова дълги постове да храни, щото и това е до време и като му писне, верно ще стане мъртвило тука :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 02 Юни 2011 10:24

Тогава сигурно повече хора ще почнат да пишат, като няма кой да ги храни :Д

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 11:24

От 2002ра насам, всяка година чета по няколко такива теми годишно.
Хората така и не разбраха, че малко или много са пораснали и неща, които са им били интересни преди 3 години, не са им интересни сега. От там идва и чувството, че форума е затъпял.
Колко остър искате да е форум, чиято аудитория основно е 10-20г. + някакви по-дърти геймъри + стадо издухани наркомани + Гипчо, който е педераст? :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 11:32

Много си е добре форума. Който не му харесва - темичката, че напуска и да се маха :lol:

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 11:37

съгласявам се, одъртяваме, познаваме се и няма какво да обсъждаме, защото знаем кой какво ще каже

големия проблем е, че няе пускаме нови юзъри. ако се появи някой нов, посмачкваме го, и той си тръгва

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 12:44

Есть демократии - есть проблем!
Есть коммунизм - нет проблем!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 14:37

White Emperor
Цитат:
Има ли някаква конкретна причина за това или просто така се е случило на random?

1. Има едно нещо наречено "Втори закон на термодинамиката".
Ако не се лъжа в свободен текст звучи така "Всичко се движи от относителен ред към относителен хаос."
2. Всеки ентусиазъм рано или късно секва. Ако в началото ти е правило удоволствие създаваш интересни теми, да споделяш любопитни леко мистифицирани факти (поредицата за световните загади - Наска, Пирамидите, Тунгуския метеорит и пр.), да пишеш малоумен и забавен фенфикшън (превюто за играта с Кирето, всички статии с "Чупакабра" и т.н.). Темите обаче намаляват, енергията се изчепрва, повечето оригинални неща са или брадати вицове или лошо разбрани шеги от 4chan...остава навика, да се моткаш тук, да псуваш на злободневна тематика и да се заяждаш с останалите потребители.

Andrey358
Цитат:
Това което на мен ми прави впечатление е, че в сайта на РС Мания им адски много активни юзъри, които пишат в коментарите под статиите и там се получават наистина интелигентни дискусии.

Това е, защото там се говори на конкретни теми - играл, не играл...харесал, не харесал...този не разбирал...другият чийтвал... и т.н.
Общият форум е клоака в която се излива всичко останало...затова и смърди така.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 02 Юни 2011 15:48

Andrey358 написа:
Честно казано не съм съгласен, че форума ВИНАГИ е бил такава дупка каквато е в момента. Преди поне имаше някакъв модераторски контрол. Вярно тролове е имало, но когато има модератори самото тролене се превръща в изкуство - Хем да тролиш, хем нищо да не могат да ти кажат. Ако си говорим за чар, ето това е чарът на форума. Сега е пълна простотия и всеки може да си пляска безразборен спам и флууд безнаказано. Не съм привърженик и на онзи период в който админите се бяха побъркали и дори аз висях с 2 предупреждения, но не е лошо все пак да не се вдига ръце съвсем от форума. Така мисля...

Не мисля, че проблемът е в модераторския контрол, а в самите потребители. И аз вече съм виждал не малко такива теми и също съм на мнение, че форумът доста е затъпял, понеже почти няма тема, в която да има какво да пиша, а почти всички от малкото, които се намерят, бързо биват запълнени с глупави постове. Ясно ми е, че хората се променяме, но не мисля, че това ми възприемане на форума е породено единствено от по-зрелия ми поглед над него. Какви са по-дълбоките причини не се наемам да казвам...

Профил ICQ Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 02 Юни 2011 16:08

blackmaster написа:
Това е 3та такава тема, която виждам по този въпрос...Или хората масово започват да поумняват или форума наистина е затъпял...И наистина аз като се регистрирах беше много по-интересно. Не говоря за тролене и подобни работи, а че просто тогава имаше повече хора, които да пишат. А сега дори хамелиона пише рядко....

Донякъде си прав, ама пак не напълно. Аз като влязох у Форумово стабилно си изяждах хейта, ма то и аз се заяждах доста в интерес на истината и си го заслужавах. НО, в общи линии беше същото. Верно, имаше повече яки теми(примерно тая за демотивационните постери на Дидо, която се създаде седмица-две след като дойдох тук), ама пак си имаше разни безживотници, кретени и хлапета, които си ги има и сега...
И все пак, единственото нещо, което си спомням с умиление и което в момента го няма, бяха унищожителните фаталита на Диста когато се ядосаше, Кралицата, дето се опитваше да ми напъха малко акъл в тиквата и Сентри, който едва ли е пропуснал да чуе/играе някое ММО. Впрочем, какво стана с него?! В началото като те видях Императоре, си помислих, че си именно него, ама той не би пуснал подобна тема, при положение, че си беше сравнително редовен :roll:

Профил

Публикувано на: 02 Юни 2011 16:25

То рейджовете на Диста кой не ги помни :lol:

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 02 Юни 2011 16:53

Ернестин написа:
creator написа:
White emperor, разбра ли сега, боклук, пич!

Тоя израз от къде беше?! :lol:

ТИ го измисли, май, една вечер, когато се разхождахме по Витоша с Марина. И Когато хвана китарата на една улична банда и засвири и запя божествено... ДДТ ли беше? Нещо руско и добро. Двете момичета от уличната банда те искаха за гадже после!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 17:09

Сериозните теми правят форума тъп :!:

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 17:51

Романс написа:
Сериозните теми правят форума тъп :!:

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 18:01

Аз спрях да пиша сериозни постове от преди доста време, дискусията за ГМО-тата преля чашата за мен. Просто представата ми за спор не е псевдо-интелектуални твърдения, неподготвени изказвания и псувни (да, грим, майка ти да еба).
Някои хора от форума изглежда са си доста интересни хора, но кой няма време, на кой нем у се занимава-свястни неща се срещат рядко. Тук влизам само по навик, при това все по-рядко. форчанските глупости отдавна не са ми интересни, а сериозни дискусии водя другаде :)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 02 Юни 2011 18:17

Ти на колко годинки беше? :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 18:18

awe pi4owe ako priqtelkata mi vmesto da mi smu4e huq vzeme da naduva vazduh prez kura mi dali moga da omra

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 02 Юни 2011 18:20

Нямам Ябълка написа:
awe pi4owe ako priqtelkata mi vmesto da mi smu4e huq vzeme da naduva vazduh prez kura mi dali moga da omra

Не, щото нямаш приятелка.
А и кур нямаш.
Омри :!:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com