Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Заглавие: Re:
Публикувано на: 29 Май 2011 10:52

Минотавъра написа:
Jedi Knight написа:
В момента системата позволява да използваш цветовата гама на нагръдника за цялата си броня.

Сигурен ли си? Когато питахме Ериксън за броните, той каза, че няма опция за боядисване - зелената броня на трупъра не можеш да я направиш червена.

За това не знам, но това, което съм го написал по-горе, го има в играта. Поне го е имало на фен съмита, всичко е WIP, както добре знаем ;)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 29 Май 2011 17:48

Jedi Knight написа:
В момента системата позволява да използваш цветовата гама на нагръдника за цялата си броня.

Искрено съм се надявал да въведат тази функция в играта. Сами да си оцветяваме броните по собствен вкус, както в Mass Effect, нещо което го няма в повечето ММО–та и според мен е голям минус. Така поне наистина ще се чувстваш различен в играта ;) .

Дочух слух, че имат намерение да добавят "Guild Space ship" всяка гилдия ще има свой собствен космически кораб а.к.а галактически Дестройър. Идеята е мого готина и наистина ще се размажа от кеф ако я добавят в играта. Възможностите зад тази идея са огромни! Но разбира се това е само слух ;/ .

Finger Crossed!!!

Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 29 Май 2011 18:38

Не е слух :) Със сигурност няма да фигурира в оригиналната игра, но е идея която сериозно се обсъжда в офисите им и обмислят как може най-добре да бъде въведена в пач/експанжън.
Всички стискаме палци да го направят :P

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 29 Май 2011 22:52

Тази година кога е Е3 ? Четох ,че е на 6 този месец,но може да съм се объркал :Д

Профил

Публикувано на: 29 Май 2011 23:16

7-9 Юни.

Профил

Аватар
    Публикувано на: 30 Май 2011 13:26

Rinso написа:
    Преди седмица-две около час и половина геймплей лийкна в нета. Посещавайки линка сега, гледам са го свалили вече :|

Как да е, след като го изгледах този час и половина вече сериозно се колебая дали ми се занимава с играта... Темпото ми се струва бавничко (но и играча много се туткаше), а самата игра си е просто WOW в Star Wars сетинг. Битките, ползването на уменията, дори придвиждването от една точка до друга посредством някакъв превоз, всичко е все едно гледаш WOW. Графиката по-скоро ми хареса, и ми изглежда като че ще върви и на по-скромни машини.

Единственото нещо, което ме притеснява от видяните клипчета в youtube , е това че в опита си да направат всеки клас да изглежда "героично" ще убият предизвикателството от левелването. В клипчетата ясно се виждаше как играча без проблеми скача на 3-4 нпс-та, 2-3 удара и са мъртви, а те от своя страна ти прават някакъв нищожен демидж и в повечето от битките излизаше с пълна кръв. Както и в клипчето към Терал 5, където през цялото време си виках " какви ги приказва тоя, че трябва да внимават, като те буквално ръшнаха флаш пойнта без никакъв проблем " . Това наистина много ме притеснява и се надявам да не го оставят така.

Още едно нещо, което обсъждахме с един мой приятел и стигнамхге до много добра идея и разбирасе я изпратихе на Bioware плус още няколко малки идейки. Всички знае, че всяко твое решение и действие в игрите на Bioware ти ефектира играта до край, където Bioware заявиха, че тук няма да е по различно ;) . Та идеята беше относно Bounty Hunter и Smuggler където повечето от главните им куестове ще са търсене и залавяне на преступници. Та какво добра идея ще е ако има опция и за ловене на реални играчи ;) . Например: ганкваш някой, бил той сит или републиканец и на човечеца му писне и обяви награда за главата ти в даденото бюро, от където Bounty Hunter и Smuggler могат да приемат мисията и да тръгнат по петите ти ;) или пък нанесеш много щети по бойните зони на една от фракцийте и те от своя страна да пуснат награда за главата ти. Разбира се такава идея би била по подходяща за ПвП сървърите и най-вече за енд левел гаминг. Идеята си заслужава разглеждането и според мен ще внесе доста динамика в играта, да не говорим, че ще те накара още повече да се почувстваш, че наистина си във вселената на Star Wars :)

Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.

Профил

Аватар
    В момента играе: Mozilla Firefox
    Заглавие:
    Публикувано на: 30 Май 2011 13:33

Валентин написа:
    Е точно за това говоря. :?

Е то това са най-бадазз трейлърите в цялата игра, нали това искаш? Или поне аз с такова впечатление останах.

На мен по едно време чак ми стана тъпо - то бива, бива Large Ham, ама чак пък толкоз...

Jedi Knight написа:
    За това не знам, но това, което съм го написал по-горе, го има в играта.

Къде бе :shock: Уж съм ги гледал всичките, а на такова нещо не съм попадал. Повечето герои носеха една mismatched екипировка, събирана сякаш от различни комплекти. Я дай повече инфо.

Цитат:
    Дочух слух, че имат намерение да добавят "Guild Space ship" всяка гилдия ще има свой собствен космически кораб а.к.а галактически Дестройър.

Йок. Няма такова нещо.

Това тръгна като слух по официалните форуми, заради изтичане на информация за наличието на лични космически кораби. Недоразбрали фенове яхнаха коня на спекулацията и разпространиха "новината" навсякъде. За голям срам, тази глупост е намерила място дори в някои интервюта и ревюта за играта. Даниел Ериксън специално поясни, че засега такова нещо няма и би било безсмислено да се вкара. Имаш личен кораб и толкоз.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Цар
    Аватар
    Публикувано на: 30 Май 2011 13:37

Минотавъра написа:
    Валентин написа:
    Е точно за това говоря. :?

Е то това са най-бадазз трейлърите в цялата игра, нали това искаш? Или поне аз с такова впечатление останах.

Не - просто нещо малко по-автентично, твърде са ми безхарактерни..

QVOD
    ·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
    Заглавие:
    Публикувано на: 30 Май 2011 13:51

Gawayn написа:
    Единственото нещо, което ме притеснява от видяните клипчета в youtube , е това че в опита си да направат всеки клас да изглежда "героично" ще убият предизвикателството от левелването. В клипчетата ясно се виждаше как играча без проблеми скача на 3-4 нпс-та, 2-3 удара и са мъртви, а те от своя страна ти прават някакъв нищожен демидж и в повечето от битките излизаше с пълна кръв.

Да, защото играчите бяха 10 левъла по-големи от мобовете. Клипчетата целят да демонстрират играта, не геймплейната механика - зрителите щяха да се отегчат да гледат половинчасов гринд. Принципно боят е лесен и масов, но не чак толкова, колкото го показват.

Ако искаш хардкор-изживяване, тръгни без companion и гледай какво става.

Gawayn написа:
    Още едно нещо, което обсъждахме с един мой приятел и стигнамхге до много добра идея и разбирасе я изпратихе на Bioware плус още няколко малки идейки. [...] Та идеята беше относно Bounty Hunter и Smuggler където повечето от главните им куестове ще са търсене и залавяне на преступници. Та какво добра идея ще е ако има опция и за ловене на реални играчи...

BioWare потвърдиха още преди година, че player bounties НЯМА да има. Ще ловиш престъпници в класовите си куестове, но няма да са играчи. Това не е sandbox MMORPG, каквото и да си мислят Galaxies-феновете.

Валентин написа:
    Не - просто нещо малко по-автентично, твърде са ми безхарактерни..

А, сори тогава, не съм те разбрал.

На мен точно това ми е проблемът с трупъра - безхарактерността му. Ако ситите бяха страховити до смешност, то войникът беше безличен до скучност. Generic екипировка, generic куестове, generic атмосфера, generic диалози и като цяло нищо особено. Space Marine-персонажите са клиширани до крайност, а този, на всичкото отгоре, е стереотипен такъв.

Профил Skype WWW

Цар
    Аватар
    Публикувано на: 30 Май 2011 13:59

Минотавъра написа:
    А, сори тогава, не съм те разбрал.

На мен точно това ми е проблемът с трупъра - безхарактерността му. Ако ситите бяха страховити до смешност, то войникът беше безличен до скучност. Generic екипировка, generic куестове, generic атмосфера, generic диалози и като цяло нищо особено. Space Marine-персонажите са клиширани до крайност, а този, на всичкото отгоре, е стереотипен такъв.

За мен войника, за разлика от ситските класове, не претендира за твърде много повече от това, затова и се доближава доста повече до съответния си образ в моето съзнание. Иначе, обективно погледнато, като изпълнение всичките класове са ми почти еднакво безлични и безцелни. :?

QVOD
    ·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
    Публикувано на: 30 Май 2011 14:58

Минотавъра написа:
    Даниел Ериксън специално поясни, че засега такова нещо няма и би било безсмислено да се вкара. Имаш личен кораб и толкоз.

Обаче и аз си спомням, че някой (Георг Зелер може би) спомена, че не изключват напълно "guild capital ships" от идеите за бъдещи ъпдейти. Така че след месеци/година може и да го добавят, макар аз да не виждам много смисъл. После Galaxies/Eve фенбойчетата ще пропищят, че искат да ходят с тях в PvP битки, да блокират планети и прочие. Колкото по-малко "sandbox", толкова по-добре :D

Профил

Аватар
    Mass Effect
    Публикувано на: 30 Май 2011 17:48

@ Минотавъра: Мързи ме да го търся, по спомени е от импресиите на Darth Hater от фен съмита. Не е показано, а Даниъл казва, че има такава механика, и тя ще е в играта на launch.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
    Mass Effect
    Публикувано на: 03 Юни 2011 17:06

Интервю за AC
    http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... tml/page/1

Петъчния ъпдейт
    http://www.swtor.com/news/news-article/20110603-1 ТOR на Е3
    http://www.swtor.com/news/news-article/20110603-0 новия комикс
    http://www.swtor.com/news/news-article/20110603 advanced classes

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 03 Юни 2011 23:43

Чак сега разбирам че мацката от трейлъра наистина се оказа Satele Shan :shock: От два месеца е потвърдена тази информация в официалния форум ,защо не е била постната и тук досега :(

Профил

Аватар
    Mass Effect
    Публикувано на: 04 Юни 2011 18:27

http://e3.gamespot.com/story/6316986/e3 ... s-and-more

Видео и интервю с Даниел за рейдовете :) nJoy

Ето и самото видео за нещата, дето ще видим на Е3 :)
    С една дума - всичко :lol:
    http://e3.gamespot.com/video/6316714/

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
    Публикувано на: 05 Юни 2011 17:37

Jedi Knight написа:
    http://e3.gamespot.com/story/6316986/e3-2011-star-wars-the-old-republic-exclusive-details-on-raiding-tatooine-mounts-and-more

Видео и интервю с Даниел за рейдовете :) nJoy

Ето и самото видео за нещата, дето ще видим на Е3 :)
    С една дума - всичко :lol:
    http://e3.gamespot.com/video/6316714/

Дано само да обяват датата на излизане на играта и системните изисквания,дата е на първо място обаче :)

Профил

Аватар
    Заглавие:
    Публикувано на: 05 Юни 2011 22:51

Ето го видеото с HD-качество.

Хубавото е, че ще покажат endgame content. Дано говедата във форума най-сетне да престанат да мрънкат, нетърпимо е вече.

Jedi Knight написа:
    @ Минотавъра: Мързи ме да го търся, по спомени е от импресиите на Darth Hater от фен съмита. Не е показано, а Даниъл казва, че има такава механика, и тя ще е в играта на launch.

Не мога да намеря такова нещо :shock: Я дай линк.

Mysterious Stranger написа:
    Чак сега разбирам че мацката от трейлъра наистина се оказа Satele Shan :shock: От два месеца е потвърдена тази информация в официалния форум ,защо не е била постната и тук досега :(

Защото беше съобщено преди шест месеца, пък и не е кой знае каква новина.

Профил Skype WWW

Аватар
    Публикувано на: 05 Юни 2011 23:11

Минотавъра написа:
    Ето го видеото с HD-качество.

Хубаво е, че ще покажат endgame content. Дано говедата във форума най-сетне да престанат да мрънкат, нетърпимо е вече.

Jedi Knight написа:

Не мога да намеря такова нещо :shock: Я дай линк.

Mysterious Stranger написа:

Защото беше съобщено преди шест месеца, пък и не е кой знае каква новина.

В колко часа започва Е3 във Вторник? Наше време имам предвид :Д

Профил

Аватар
    Mass Effect
    Публикувано на: 06 Юни 2011 01:05

http://darthhater.com/2011/04/28/fan-si ... s-learned/
    Цитат:
    The optional color matching uses the primary color of your chest piece as the color to apply elsewhere. You are currently unable to use any other piece of armor to change the color of your chest piece, but this can be toggled off.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
    Публикувано на: 06 Юни 2011 12:46

Колкото повече гледам подготовката на Bioware за Е3, толкова повече се усилва гадното предчувствие, че гадините пак няма да кажат датата на излизане.
    Добре поне, че аз не съм обвързан с тази глупост да си определям датите на отпуска от началото на годината :lol:

Профил
    Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
    Вие не можете да отговаряте на теми
    Вие не можете да променяте собственото си мнение
    Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
    © 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com